satrianius Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Στη Eurobank υπάρχει ένα tooltip που αφήνει να εννοηθεί ότι το "Reference number" που δίνει το Revolut πρέπει να το συμπληρώνουμε στο πεδίο κωδικού αναφοράς/ταυτοποίησης/αιτιολογίας/SEPA: . Μην είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό. Παρακάτω στις χρήσιμες πληροφορίες γράφει επίσης για το πεδίο "Πληροφορίες Δικαιούχου": Εγώ το έγραψα και στα δυο πεδία νάμαι σίγουρος κι αν δεν πιάσει και την επόμενη τότε θα αναγκαστώ "να αναγράψω και να αποστείλλω κείμενο αντίθετο με τα χρηστά ήθη και τη δημόσια τάξη"... Υ.Γ. οτι λέει ο dalamaidis απο πάνω τα ίδια τράβηξα και γω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pwnz0r Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Κάποιος που να ξέρει και να μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ; Προσπαθώ να κάνω μία αγορά στη Blizzard με τον τρόπο send money, έφτιαξα 2ο paypal account έστειλα λεφτά τα οποία έκανα accept και φαίνοντε κανονικά, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω την αγορα μου βγάζει: To complete this payment, add a debit or credit card to your PayPal account. Your card will not be charged unless the transaction amount exceeds your balance. Και με το που βάζω την κάρτα μου βγάζει denied... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotiss97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν πάω στην τράπεζα και κάνω έμβασμα στην τράπεζα χωρίς να χρησιμοποιήσω winbank για ποσό άξιας 160€ τι χρεώσεις θα έχω περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν πάω στην τράπεζα και κάνω έμβασμα στην τράπεζα χωρίς να χρησιμοποιήσω winbank για ποσό άξιας 160€ τι χρεώσεις θα έχω περίπου; Δεν ξέρω αλλά όχι 1 ευρώ πάντως. Μπες και δες τους τιμοκαταλόγους της τράπεζας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsita78 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα κ απο μενα.καμια εξελιξη σε αγορες με αλιεξπρες εχει γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα κ απο μενα.καμια εξελιξη σε αγορες με αλιεξπρες εχει γινει? Η μονη λυση ειναι η RevolutCard https://revolut.com/ Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη λύση είναι μεταφορά στο balance του paypal μέσω e-banking. Έστειλα απο πειραιώς, με κόστος 100 ευρώ και η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχως σε 2 μέρες. Το περίεργο είναι πως η αποστολή χρημάτων απο πειραιως στη eurobank μου κόστισε 4 ευρώ!!!!!!!!!!!! Που ακούστηκε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθείς δηλαδή τόση ώρα να διαβάσεις το δίπλωμα μέσα απο το pc σου; με τι, με webcam; Κατα πρώτον δεν μπορεί να ξέρει κανείς απο εδω μέσα τι κάμερα χρησιμοποιείς και πως (σε αντίθεση με ενα android όπου το application της revolut έχει φτιαχτεί για να δουλεύει με αυτό και όλα γίνονται αυτόματα) και κατα δεύτερον το bluestacks δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Είναι ενα app player για να μπορείς να τρέχεις android apps καγκούρικα στον υπολογιστή σου. Ψάξε βρες καμιά αναβαθμισμένη android συσκευή να κάνεις τη δουλειά σου. Τουλάχιστον εγω -προσωπική πάντα γνώμη- με τα verifications δεν θάπαιζα μ αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς στη συσκευη μου μονο με stock rom δουλευουν ολα τέλεια, με customs roms υπαρχουν αρκετα bugs οποτε δεν μπορω να αναβαθμίσω. Θα επικοινωνήσω με Revolut να μου πουν αν υπαρχει η δυνατοτητα να τους την στειλω με e-mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satrianius Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν πάω στην τράπεζα και κάνω έμβασμα στην τράπεζα χωρίς να χρησιμοποιήσω winbank για ποσό άξιας 160€ τι χρεώσεις θα έχω περίπου; Πάνε ρώτα τις χρεώσεις στον κισέ της τράπεζάς σου ή κάνε ενα search στο google με λέξεις κλειδιά όπως εμβάσματα κόστος winbank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akouphoy Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη λύση είναι μεταφορά στο balance του paypal μέσω e-banking. Έστειλα απο πειραιώς, με κόστος 100 ευρώ και η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχως σε 2 μέρες. Το περίεργο είναι πως η αποστολή χρημάτων απο πειραιως στη eurobank μου κόστισε 4 ευρώ!!!!!!!!!!!! Που ακούστηκε αυτό... χαχαχαχα έχεις δίκιο, πιο φθηνό είναι να στείλεις στο PayPal (γερμανία), από το να κάνεις έμβασμα από Πειραιώς σε Eurobank σκέτη τρέλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARATHRHTHS kta Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μακαρι αυτο το revolut να ειναι λυση. και γω αυτο θελω. διαβαστε πρωτα και τον εγγλεζο ομως. Ο ενας απο αυτους (2 ατομα φαινονται) ητανε στη lehman brothers και ο αλλος ητανε στη γερμανια (ρωσοι) . Ο αγγλος δεν ητανε τοσο ενθουσιωδης, και δεν ειναι ο φουφουτος. Στο bloomberg υπαρχει μια διαφημηση που λεει "too good to be true" http://www.cl.cam.ac.uk/~mjcg/ https://www.cl.cam.ac.uk/~mjcg/Blog/Revolut/ "Not being a security expert, I don't know if this was actually a sound decision though. " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μακαρι αυτο το revolut να ειναι λυση. και γω αυτο θελω. διαβαστε πρωτα και τον εγγλεζο ομως. Ο ενας απο αυτους (2 ατομα φαινονται) ητανε στη lehman brothers και ο αλλος ητανε στη γερμανια (ρωσοι) . Ο αγγλος δεν ητανε τοσο ενθουσιωδης, και δεν ειναι ο φουφουτος. Στο bloomberg υπαρχει μια διαφημηση που λεει "too good to be true" http://www.cl.cam.ac.uk/~mjcg/ https://www.cl.cam.ac.uk/~mjcg/Blog/Revolut/ "Not being a security expert, I don't know if this was actually a sound decision though. " Right κ αυτό το experience report έρχεται από κάποιον ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει infer πως στο Amazon για να χρησιμοποιήσεις την Revolut δίνεις το όνομα που έχεις δηλώσει στo in app account της Revolut ανεξάρτητα από το εάν το γράφει πάνω η κάρτα.τζιζ Τεσπα πάντως κ γω ψήνομαι να την βγάλω που δε με πιάνουν τα cc για να στέλνω κανα γιάνκικο ψωροφράγκο στην sis στο LA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Η καλύτερη λύση είναι μεταφορά στο balance του paypal μέσω e-banking. Έστειλα απο πειραιώς, με κόστος 100 ευρώ και η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχως σε 2 μέρες. Το περίεργο είναι πως η αποστολή χρημάτων απο πειραιως στη eurobank μου κόστισε 4 ευρώ!!!!!!!!!!!! Που ακούστηκε αυτό... Τι εννοείς ακριβώς? Πως γίνετε να στείλεις από e-banking στο balance του paypal?? Για δώσε ακριβείς λεπτομέρειες και χρεώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Revolut με χρέωση TOP UP από κάρτα αντί για έμβασμα έχει κάνει κανεις? δοκίμασα 10 ευρώ αλλα γραφει κάτι για card declined και να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Αν πάω στην τράπεζα και κάνω έμβασμα στην τράπεζα χωρίς να χρησιμοποιήσω winbank για ποσό άξιας 160€ τι χρεώσεις θα έχω περίπου; Κάνε αναζήτηση με λέξεις "Τιμολόγιο εργασιών ΧΧΧΧΧΧ" όπου ΧΧΧΧΧ θα βάλεις το όνομα της τράπεζας, πχ Πειραώς. Στο pdf που θα βρεις θα κάνεις αναζήτηση για "έμβασμα" και θα βρεις τις προμήθειες για εμβάσματα σε τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα