dalamaidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το ίδιο γράφει και σε εμένα. Το Verification status μόνο με προβληματίζει που είναι "Processing" εδώ και 3 ημέρες αλλά οκ. To ίδιο γράφει και σε εμένα, αλλά παρ' όλα αυτά την σύνδεσα με το PP και έκανα αγορά απο το aliexpress. Ίσως επειδή δεν έχω στείλει κάποιο έγραφο να το γράφει αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 To ίδιο γράφει και σε εμένα, αλλά παρ' όλα αυτά την σύνδεσα με το PP και έκανα αγορά απο το aliexpress. Ίσως επειδή δεν έχω στείλει κάποιο έγραφο να το γράφει αυτό οκ κομπλέ τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 To ίδιο γράφει και σε εμένα, αλλά παρ' όλα αυτά την σύνδεσα με το PP και έκανα αγορά απο το aliexpress. Ίσως επειδή δεν έχω στείλει κάποιο έγραφο να το γράφει αυτό το ιδιο και σε μενα... επικοινωνησα μαζι τους και υπαρχει προβλημα με την εφαρμογη.... ή θα περιμενουμε να το λυσουν ή οποιος βιαζεται να στειλει κατι εγγραφα που δε θυμαμαι τωρα στο email τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει πως βαζουμε λεφτα μεσα στην Revolut ας μου πει καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια δεν εχω καταλαβει πως βαζουμε λεφτα μεσα στην Revolut ας μου πει καποιος.. Εμβασμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 μεσω e-banking?Εχω εθνικης αλλα δεν εχω καταλαβει πως γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Mόλις έκανα αστραπιαίο confiramation την REVOLUT στο PP. Εκεί που απο τράπεζα περίμενα καιρό να φανεί η χρέωση με το που έκανα το confirm εμφανίστηκε η χρέωση με τον 4ψήφιο που απαιτείται. Αυτά είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω ανοίξει από προχθές case μέσα από το help center του PayPal εξηγώντας τους το πρόβλημα. Το μήνυμα λάθους που εμφανίζει δηλαδή αντί να βλέπω το IBAN που πρέπει για να κάνω κατάθεση. Μου στείλανε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα και χθες απάντησα στο μήνυμα καθώς οι οδηγίες του μηνύματος δεν βοηθάνε όπως είναι λογικό. Ακόμη περιμένω απάντηση.... Εσείς στείλατε σε κάποιο συγκεκριμένο email μήνυμα και σας το φτιάξανε; Σωστά τα έχεις κάνει. Και εγώ απάντησα στο αυτοματοποιημένο e-mail που μου στείλανε και έπειτα από 25-26 ώρες μου απαντήσανε ότι το φτιάξανε. Καλό θα είναι να τσεκάρεις συχνά τα mail σου γιατί στην απάντηση έγραφε κάτι του στυλ ότι έχω 4 ώρες για να βάλω το IBAN μου. Δεν ξέρω γιατί τόση ιστορία για να λινκάρεις απλά τον λογαριασμό σου. Ίσως πριν τα cc να ήταν πιο απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Προσθεσα καρτα στο Paypal(visa πειραιως)εκανα αγορα απο εξωτερικο,καταστημα γερμανιας χωρις κανενα προβλημα. Τι γινεται?Απλα τυχερος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DioNiSis_000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μόνο που θέλει έκδοση android 4.2 και πάνω και επίσης δεν μπαίνει σε tablets... η revolut μπορει να εγκατασταθεί σε pc μεσω του bluestacks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά sorry αν επαναλαμβάνομαι αλλά στο search μου έβγαλε πολλά παλιά results. Moneysafe αξίζει τον κόπο για εμάς που θέλουμε να μείνουμε μακριά από τράπεζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Σωστά τα έχεις κάνει. Και εγώ απάντησα στο αυτοματοποιημένο e-mail που μου στείλανε και έπειτα από 25-26 ώρες μου απαντήσανε ότι το φτιάξανε. Καλό θα είναι να τσεκάρεις συχνά τα mail σου γιατί στην απάντηση έγραφε κάτι του στυλ ότι έχω 4 ώρες για να βάλω το IBAN μου. Δεν ξέρω γιατί τόση ιστορία για να λινκάρεις απλά τον λογαριασμό σου. Ίσως πριν τα cc να ήταν πιο απλό. Μου απαντήσανε τώρα και μου ζητάνε proof of identity (η ταυτότητα είναι στα ελληνικά...) λέτε να κάνει το δίπλωμα οδήγησης; Επίσης ζητάνε και statement από την τράπεζα να δούνε τα ακριβή στοιχεία. Ξέρει κανείς πως τυπώνω statement από την Πειραιώς; Μήπως να τυπώσω απλά τη σελίδα με τα στοιχεία του λογαριασμού; Ή μήπως να στείλω σκαναρισμένο το βιβλιάριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Περιεργό που τα ζητάνε αυτά, στείλε σκαναρισμένο το βιβλιάριο και λογικά το δίπλωμα οδήγησης θα τους κάνει για ταυτοποίηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έχω έναν φίλο στις ΗΠΑ, μπορώ να του στείλω έμβασμα για να μου φορτώσει το paypal? Τι παίζει με τα εμβάσματα, ελευθερώθηκαν μέχρι ένα όριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πριν από λίγες ώρες, αγορά κάρτας γραφικών μέσω ebay από Πορτογάλο πέρασε κανονικά από το paypal χωρίς balance! Πρώτη απόπειρα για τέτοιου είδους αγορά (από ebay) από την επιβολή των cc και επιτυχημένη. Με βάση τις εμπειρίες άλλων, υποθέτω ότι θα είναι και η τελευταία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα