NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σε μενα δεν υπάρχει τετοια επιλογή, τουλάχιστον στην κεντρική σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σε μενα δεν υπάρχει τετοια επιλογή, τουλάχιστον στην κεντρική σελίδα. pp3.png Πάτα εδώ https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_show-limits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Στην ιδα σελιδα βγαινω με το λινκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 δεν στο δείχνει γιατί είσαι σε personal account και όχι σε premier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδες εγω στο balance εχω διαθεσιμο 1,62 € (εκατομμυρια με λιγα λογια ) στην επομενη παραγγγελεια πουυ θα κανω θα πρεπει να κανω παλι τον τροπο request money και να στειλω χρηματα στον ευατο μου η θα τραβηξει απο την χρεωστικη(πειραιος) επειδη εχω το υπολοιπο 1,62 ? και αν μπορει καποιος ας φτιαξω ενα κατατοπιστικο οδηγο για την μεθοδο με REVOLUT ? ισως ειμαι απαιτητικος ευχαριστω εκ τον προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν στο δείχνει γιατί είσαι σε personal account και όχι σε premier Mα για personal μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Προσπαθώ να πάρω ένα game από GK4 και G2A και τρώω συνεχώς άκυρο με την χρεωστική της Πειραιώς. Πριν 10 μέρες που είχα πάρει άλλα games πέρασε κανονικά Έχει κανένας άλλος θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδες εγω στο balance εχω διαθεσιμο 1,62 € (εκατομμυρια με λιγα λογια ) στην επομενη παραγγγελεια πουυ θα κανω θα πρεπει να κανω παλι τον τροπο request money και να στειλω χρηματα στον ευατο μου η θα τραβηξει απο την χρεωστικη(πειραιος) επειδη εχω το υπολοιπο 1,62 ? και αν μπορει καποιος ας φτιαξω ενα κατατοπιστικο οδηγο για την μεθοδο με REVOLUT ? ισως ειμαι απαιτητικος ευχαριστω εκ τον προτερων Μπορείς πλέον κανονικά να στείλεις έμβασμα στο pp (top up) για να γεμίσεις το balance σου. Mα για personal μιλάμε Σε εμένα τον βγάζει σαν premiere,νομίζω έχει να κάνει με τα verification που μπορείς να κάνεις,δεν θυμάμαι,πάει καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς πλέον κανονικά να στείλεις έμβασμα στο pp (top up) για να γεμίσεις το balance σου. υπαρχει καπου ο οδηγος; εμενα το pp δεν μ αφηνει να δηλωσω το IBAN ,επισης ο τροπος αποστολης εμβασματος γινετε μεσα απο ebanking; σιγουρα θα εχουν αναφερθει αυτα που ζηταω ,οποιος εχει χρονο ας μου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Διάβασε αυτό. To Instant Top-up δεν γίνεται για την Ελλάδα αυτή την περίοδο. Ακολούθησε την από κάτω εντολή που λέει Top-up (takes a few days). > Αν έχεις συνδέσει τραπεζικό λ/σμό θα δεις το IBAN στο οποίο πρέπει να κάνεις έμβασμα (μέσω e-banking) από την τράπεζά σου (έως 500€/μήνα). > Αν σου βγαίνει το μήνυμα: You can add a bank account at this time Παραθέτω τι έχω γράψει χτες για να το λύσετε: Μπείτε στο Paypal > Help > Call center και δείτε το τηλέφωνο για να τους καλέσετε (εγώ το έκανα μέσω Skype) και ένα 6ψήφιο (προσωπικό) κωδικό. Αυτόν σας τον ζητάνε για επαλήθευση στοιχείων μαζί με άλλα όπως email κλπ. Εξηγείτε στον υπάλληλο τι συμβαίνει, δηλ. ότι I can not add a bank account at this time. Σε εμένα μου είπε πως αυτό δεν συμβαίνει λόγω των capital controls αλλά επειδή κάποιος έχει προσπαθήσει να μπει από το εξωτερικό στο account μου, χρειάζεται να γίνει αλλαγή password & security questions. Την διαδικασία αλλαγής την κάναμε μαζί τηλεφωνικά και πριν τελειώσουμε μου είπε ότι για τις επόμενες 4 ώρες θα μπορούσα να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό κανονικά. Κάτι που έκανα άμεσα και χωρίς πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ωραιος , ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τελικά αυτό που λένε για αγορές μέχρι 500 ευρώ τον μήνα ισχύει ή όχι; Επειδή βλέπω οι περισσότεροι έχουν ακόμη πρόβλημα ή χρησιμοποιούν το κόλπο του paypal που παίζει εδώ και μήνες. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει άμεσα αγορά μέχρι αυτό το ποσό, χωρίς καν παρεμβολή του paypal; Έστω ότι εμπιστευόμαστε τον πωλητή και δεν βάζουμε διαμεσολαβητή το paypal αλλά χρεώνουμε την κάρτα μας με αυτό το ποσό. Θα περάσει η συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εάν εννοείς το έμβασμα προς τράπεζα του εξωτερικού για 500€ το μήνα ανά Customer ID, δεν έχει σχέση με τις αγορές από το εξωτερικό με κάρτες. Η μόνη δυνατότητα είναι να στείλεις, με τον τρόπο αυτό, έμβασμα στο paypal αλλά και αυτό θέλει διαδικασία που μπορείς να η διαβάσεις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εγω παντως τις τελευταιες μερες οτι ηθελα απο ebay αλλα και γενικα τα αγορασα κανονικα ουτε με κολπα ουτε τιποτα.... απλα ενα προιον που ηθελα αν δεν περνουσε σε ενα μαγαζι ή πωλητη δοκιμαζα σε αλλον και περνουσε.... ετσι αγορασα ολα οσα ηθελα... αρα εχει να κανει πως εχει δηλωθε ο πωλητης αλλα και το προιον που πουλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδες εγω στο balance εχω διαθεσιμο 1,62 € (εκατομμυρια με λιγα λογια ) στην επομενη παραγγγελεια πουυ θα κανω θα πρεπει να κανω παλι τον τροπο request money και να στειλω χρηματα στον ευατο μου η θα τραβηξει απο την χρεωστικη(πειραιος) επειδη εχω το υπολοιπο 1,62 ? και αν μπορει καποιος ας φτιαξω ενα κατατοπιστικο οδηγο για την μεθοδο με REVOLUT ? ισως ειμαι απαιτητικος ευχαριστω εκ τον προτερων Δοκίμασε και πριν να κάνεις την αγορά όπως πριν τα cc, και αν σου βγάλει πρόβλημα προχωράς σε top up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα