Stefano2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κι εμενα μπηκαν σημερα στο revolut!!! σε 2 εργασιμες.... το συνδεσα και στο paypal!! ολα κομπλε!!!! πηρα αμεσως και τον 4ψηφιο κωδικο και εκανα verified το paypal.... εκανα κανονικα αγορες και χωρις επιπλεον εξοδα συναλλαγματος!!! bye bye capital conrols!!!!!!!!!!! edit: και μολις τωρα αγορα απο aliexpress!!!! Πως έκανες αγορές απο aliexpress? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εμβασμα απο την τραπεζα μου και τελος? απλα, ωραια, μπαινω το κανω και τελος??Ναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Έχει παραλάβει κάποιος από iherb πρόσφατα? Είχατε κάποιο πρόβλημα? Επίσης για αγορές απο asos.com υπάρχει και η εφαργμογή τους στο google play, μήπως περνάει τίποτα από κει.. Δεν μπορώ να τη δοκιμάσω προσωπικά, το τηλ μου είναι παλαιότερη έκδοση... Εγω πριν 2 εβδομαδες, κανενα προβλημα. Και περιμενω αλλες 2 να ερθουν σε λιγες ημερες. Οποιος θελει ας βαλει τον κωδικο LAZ328 κατα την εγγραφη για να παρει 10$ εκπτωση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgeo22 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αν ενδιαφερεται καποιος για moneysafe ας μου στειλει PM περισσευει μια σφραγισμενη 10 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvinio82 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Οποίος θέλει κτ από εξωτερικό ας μου στειλεό μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Λειτουργει το top up, κανονικα, σε ολους, ή ακομη ειναι στην ρωσικη ρουλετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jest Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγω πριν 2 εβδομαδες, κανενα προβλημα. Και περιμενω αλλες 2 να ερθουν σε λιγες ημερες. Οποιος θελει ας βαλει τον κωδικο LAZ328 κατα την εγγραφη για να παρει 10$ εκπτωση. Επειδή δεν έχω ξανα παραγγείλει ποτέ απο κει, πόσο καιρό έκανε να έρθει? Σε μένα σαν να αργεί λίγο.. Να υποθέσω έρχεται χαρτί στο σπίτι για παραλαβή από ταχυδρομείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotiss97 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 γεια σας επειδη ειναι παρα πολλα τα σχολια για να μην ψαχνω θελω να κανω μια ερωτηση......θελω να αγορασω κινητο απο το alliexpress πως μπορω να χρησιμοποιησω το Paypal ευχαριστω! κατι ακομα αφου το alliexpress δεν δεχεται paypal πως παραγγειλατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk.andreas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ναι!!!! οκ ας κανω την ερωτηση του χαζου εγω τωρα! αφου σε αφηνουν να κανεις εμβασμα στο εξωτερικο (ολες οι τραπεζες ετσι? πειραιως και αλφα εχω εγω), γιατι δεν σε αφηνουν να φορτωσεις την πειπαλ με λεφτα απο την καρτα σου?? αφου ως μεταφορα λεφτων σε τραπεζα του εξωτερικου δεν λογιζεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 σοφός ο γέροντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αν ειναι εφικτο να μπαινουν οι λυσεις που υπαρχουν μεχρι τωρα για παρακαμψη των cc στη πρωτη σελιδα και να μην ψαχνουν 500 σελιδες για να τις βρουν και να ρωτουν ξανα και ξανα τα ιδια γιατι δεν βγαζουν ακρη .π.χ 1) topup post 359 κ.ο.κ.ε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 καλημερα εμενα μου βγαζει αυτο στο top up ξερετε τι ειναι ? Add money instantly to your PayPal account.Dear CustomerPlease be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.Thank you for understanding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 πάρα πολύ σημαντική πληροφορία, σε ευχαριστώ που την μοιράστηκες μαζί μας. Προχώρησα σε αλλαγή passwd και τον ερωτήσεων ασφαλείας και εγώ, ελπίζω να δουλέψει η λύση σου χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω με το κέντρο βοήθειας της paypal Τελικα δουλεψε...? Σε αφησε να δηλωσεις ΙΒΑΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrospal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 καλημερα εμενα μου βγαζει αυτο στο top up ξερετε τι ειναι ? Add money instantly to your PayPal account. Dear Customer Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account. Thank you for understanding. Και εμένα αυτο βγάζειΔν ειναι δυνατόν σε εμένα κ εσένα να το βγάζει και σε άλλους να μην το βγάζει. Από Δευτέρα θα δοκιμάσω εμβάσματα σε revolut και paypal με iban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akouphoy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τελικα δουλεψε...? Σε αφησε να δηλωσεις ΙΒΑΝ? Δεν με άφησε να το κάνω. Τελικά τους έστειλα ξανά μήνυμα και τους ζήτησα να διορθώσουν την κατάσταση ώστε να μπορώ να κάνω έμβασμα, λέγοντας τους ότι αυτό να το κάνουμε ηλεκτρονικά και μην με ζητήσουν να τους πάρω τηλέφωνο στο Λουξεμβούργο γιατί δεν το αντέχω οικονομικά. ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ PAYPAL. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!! Ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα στοιχεία μου, μου ζήτησε να ανοίξω τον λογαριασμό μου στο Paypal, και κάτι έκανε με τον υπολογιστή της και ζήτησε να προσθέσω τον τραπεζικό λογαριασμό. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!!!!! Απλά μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω instant top up, έχει απενεργοποιηθεί προς το παρόν για την Ελλάδα, αλλά εντός τριων ημερών τα λεφτά θα είναι στο balance. ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα