Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ανακεφαλαίωση για την υπηρεσία της revolut

τα χρήματα μεταφέρθηκαν 3 μέρες μετά την εντολή μέσω internet banking

η χρέωση ήταν 1 ευρώ το οποίο πληρώθηκε στην ελληνική τράπεζα

από πλευράς revolut δεν υπάρχει κάποια χρώση (πρώτος χρόνος δωρεάν)

μου έχουν στείλει την κάρτα από 8 Οκτ, αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει

χρησιμοποίησα την virtual που και πέρασε κανονικά στο paypal, με την κλασική χρέωση του 1.5 ευρώ

πραγματοποίησα μια αγορές από το ebay/ paypal χωρίς κανένα πρόβλημα

επίσης όλες οι συναλλαγές φαίνονται μέσω του application

ελπίζω και τα άλλα παιδιά να έχουν καλά νέα.

IMG_1718.png

Μια ερώτηση. Όταν πάτησες την συναλλαγή της χρέωσης για το verification του paypal σου εμφάνησε αναλυτικά τα στοιχεία χρέωσης με τον 4ψήφιο κωδικό που απαιτείται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

aderfe ti ennoeis PS ? Dld Ebales Peiraiws Sto steam kai einai coble?

Εκτός από τη σωστή παρατήρηση να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish που αοπαγορεύονται,

PS  = ΥΓ = Υστερόγραφο

• Like 1

Εκτός από τη σωστή παρατήρηση να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish που αοπαγορεύονται,

PS  = ΥΓ = Υστερόγραφο

Στην προκειμένη περίπτωση είναι PS = PlayStation ;)

• Like 1

Για όποιον φίλο/η θέλει να κάνει Topup στο Paypal και παίρνει το μήνυμα:

You can add a bank account at this time

Θα σας πω πως μπορείτε να το λύσετε, ώστε να κάνετε έμβασμα μέχρι 500€ (πλέον) στο balance σας.

Μπείτε στο Paypal > Help > Call center και δείτε το τηλέφωνο για να τους καλέσετε (εγώ το έκανα μέσω Skype) και ένα 6ψήφιο (προσωπικό) κωδικό. Αυτόν σας τον ζητάνε για επαλήθευση στοιχείων μαζί με άλλα όπως email κλπ.

Εξηγείτε στον υπάλληλο τι συμβαίνει, δηλ. ότι I can not add a bank account at this time.

Σε εμένα μου είπε πως αυτό δεν συμβαίνει λόγω των capital controls αλλά επειδή κάποιος έχει προσπαθήσει να μπει από το εξωτερικό στο account μου, χρειάζεται να γίνει αλλαγή password & security questions.

Την διαδικασία αλλαγής την κάναμε μαζί τηλεφωνικά και πριν τελειώσουμε μου είπε ότι για τις επόμενες 4 ώρες θα μπορούσα να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό κανονικά. Κάτι που έκανα άμεσα και χωρίς πρόβλημα.

Έτσι, πλέον, είμαι σε θέση να κάνω Topup.

Μια ερώτηση. Όταν πάτησες την συναλλαγή της χρέωσης για το verification του paypal σου εμφάνησε αναλυτικά τα στοιχεία χρέωσης με τον 4ψήφιο κωδικό που απαιτείται?

όχι, τα .88 είναι δεσμευμένα και τα οποία δεν δημιουργούν πρόβλημα στις συναλλαγές. Εάν κάποιος τα θέλει πάση θυσία, δηλαδή να εμφανιστούν στο balance του paypal, σε ερώτηση που έκανα είπαν ότι εργάζονται πάνω σε μια ρύθμιση για αναλυτικό statement της κάρτας. 

• Like 2

όχι, τα .88 είναι δεσμευμένα και τα οποία δεν δημιουργούν πρόβλημα στις συναλλαγές. Εάν κάποιος τα θέλει πάση θυσία, δηλαδή να εμφανιστούν στο balance του paypal, σε ερώτηση που έκανα είπαν ότι εργάζονται πάνω σε μια ρύθμιση για αναλυτικό statement της κάρτας. 

Επομένως, δεν μπορείς να κάνεις verified την κάρτα από τη στιγμή που δεν έχεις τον 4-ψήφιο.

Επίσης, είπες ότι σου τράβηξε 1.5 ευρώ αλλά στο screenshot φαίνεται 0.88!

Επομένως, δεν μπορείς να κάνεις verified την κάρτα από τη στιγμή που δεν έχεις τον 4-ψήφιο.

Επίσης, είπες ότι σου τράβηξε 1.5 ευρώ αλλά στο screenshot φαίνεται 0.88!

ποτέ δεν έχω κάνει επαλήθευση τις κάρτες του paypal, σε ορισμένες μάλιστα δεν υπήρχε καν η χρέωση του 1 ευρώ ή 1.5 ευρώ.

οι κάρτες αυτές γίνουν δεν γίνουν επαλήθευση με τον 4 κωδικό του paypal χρησιμοποιούνται κανονικά στο paypal.

δεν με χρέωσε με 1.5 ευρώ γιατί η κάρτα πέρασε σαν νόμισμα δολαρίου, όπου το paypal χρέωσε 1$ και με την ισοτιμία .88 ευρώ

• Like 2

Prepaid στην Eurobank. Εχω βαλει μεσα 40 ευρω μιας φιλης λιγο πριν μπουν τα capital control κ τοσο καιρο δεν με αφηνει να κανω αγορα. Παω να ζητησω να μου τα βγαλει απο την καρτα κ μου λεει οσο εχουμε cc δεν μπορεις να τα βγαλεις. Ξαναπηγα κ μου ειπε το ιδιο πραγμα +"αφου μπορειτε να κανετε αγορα γιατι να τα βγαλετε"? @@ μπορω. Ουτε απο asos ουτε καν απο ελληνικο site. Γιατι ρε παιδια δεν με αφηνει να βγαλω 40 ευρω? :angry:

ποτέ δεν έχω κάνει επαλήθευση τις κάρτες του paypal, σε ορισμένες μάλιστα δεν υπήρχε καν η χρέωση του 1 ευρώ ή 1.5 ευρώ.

οι κάρτες αυτές γίνουν δεν γίνουν επαλήθευση με τον 4 κωδικό του paypal χρησιμοποιούνται κανονικά στο paypal.

δεν με χρέωσε με 1.5 ευρώ γιατί η κάρτα πέρασε σαν νόμισμα δολαρίου, όπου το paypal χρέωσε 1$ και με την ισοτιμία .88 ευρώ

Α και ουσιαστικά τα 0.88 που τραβάει το Paypal δεν μπορεί να στα επιστρέψει στη revolut και μένουν σε εκκρεμότητα. Σωστά?

Α και ουσιαστικά τα 0.88 που τραβάει το Paypal δεν μπορεί να στα επιστρέψει στη revolut και μένουν σε εκκρεμότητα. Σωστά?

η κάρτα μπορεί να δεχτεί χρήματα, αυτά όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί και έτσι το paypal τα κρατάει μέχρι να επιβεβαιωθεί ο κωδικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...