xristoss1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Payee PayPal Europe Payee's bank Deutsche Bank PayPal IBAN DE3812XXXXXXXXXXXXXXXXXX BIC DEUTDEDBPAL Σε αυτα τα στοιχεια το εστειλες το εμβασμα TheELF?Και προσθεσες και αυτον τον κωδικο απο το paypal σου( Merchant account ID)? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από parsifal
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Payee PayPal EuropePayee's bank Deutsche BankPayPal IBAN DE5412XXXXXXXXXXXXXXXBIC DEUTDEDBPAL Ρε παιδιά πηγαίνετε στο "Add Money" ή στο "Top Up" για να δείτε πια είναι τα στοιχεία για τον δικό σας λογαριασμό, τόσο δύσκολο είναι; Αυτό που παρέθεσα παραπάνω είναι αυτό που μου βγάζει σε εμένα. Μπορεί από account σε account να διαφέρει.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ναι κανονικά, άλλωστε αυτά βγάζει στην σελίδα της η paypal,απλά έχω λογαριασμό συνδεδεμένο αρκετό καιρό δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Τώρα αν πας να στείλεις λεφτά από λογαριασμό που δεν είναι γραμμένος στο paypal δεν ξέρω τι θα γίνει,λογικά θα χτυπήσουν καμπανάκια για λόγους ασφάλειας.
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Payee PayPal Europe Payee's bank Deutsche Bank PayPal IBAN DE5412XXXXXXXXXXXXXXXX BIC DEUTDEDBPAL Ρε παιδιά πηγαίνετε στο "Add Money" ή στο "Top Up" για να δείτε πια είναι τα στοιχεία για τον δικό σας λογαριασμό, τόσο δύσκολο είναι; Αυτό που παρέθεσα παραπάνω είναι αυτό που μου βγάζει σε εμένα. Μπορεί από account σε account να διαφέρει. Σε μένα βγάζει διαφορετικό Iban.... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από parsifal
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Payee PayPal Europe Payee's bank Deutsche Bank PayPal IBAN DE5412XXXXXXXXXXXXXXXXXX BIC DEUTDEDBPAL Ρε παιδιά πηγαίνετε στο "Add Money" ή στο "Top Up" για να δείτε πια είναι τα στοιχεία για τον δικό σας λογαριασμό, τόσο δύσκολο είναι; Αυτό που παρέθεσα παραπάνω είναι αυτό που μου βγάζει σε εμένα. Μπορεί από account σε account να διαφέρει. Σωστός, σε εμένα βγάζει ελαφρός διαφορετικό iban. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από parsifal
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, επειδή υποπτεύομαι πως πρέπει να παρέμβω το συντομότερο δυνατόν στο topic για να «λογοκρίνω» τα IBAN numbers που αναφέρθηκαν εδώ, παρακαλώ πείτε μου: αυτά τα IBAN numbers είναι virtual και διαφορετικά για το κάθε PayPal account; EDIT: OK μου λύθηκε η απορία από τους προηγούμενους. EDIT2: Παρακαλώ μην ποστάρετε PayPal IBAN για Top-Up, μπορεί να υποτεθεί ότι το κάνετε εκ του πονηρού (για να δεχθείτε «κατά λάθος» top-up από ανυποψίαστα μέλη)... 1
xristoss1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ναι διαφορετικα ειναι οποτε δεν δουλευει για εμας.Το θεμα sexbox ειναι οτι εμας δεν λεει καποιο iban απλα αν θελουμε να συνδεσουμε λογαριασμο τον οποιο μασ αποριπτει. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας.
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μίλησα με paypal πριν λίγο και το ξεκαθάρισα. Μου είπαν ότι το Iban που βλέπουμε είναι προσωποποιημένο. Αυτο σημαίνει ότι είναι μόνο για μας. Αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να στείλει χρήματα σε αυτο απο λογαριασμό που ανήκει σε άλλο όνομα δε θα περάσουν, θα επιστραφούν. Αν κάποιος δε βλέπει στο δικό του λογαριασμό τον εικονικό αριθμό της paypal πρέπει να τους πάρει τηλ να του το φτιάξουν για να τον βλέπει.
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μίλησα με paypal πριν λίγο και το ξεκαθάρισα. Μου είπαν ότι το Iban που βλέπουμε είναι προσωποποιημένο. Αυτο σημαίνει ότι είναι μόνο για μας. Αν κάποιος άλλος προσπαθήσει να στείλει χρήματα σε αυτο απο λογαριασμό που ανήκει σε άλλο όνομα δε θα περάσουν, θα επιστραφούν. Αν κάποιος δε βλέπει στο δικό του λογαριασμό τον εικονικό αριθμό της paypal πρέπει να τους πάρει τηλ να του το φτιάξουν για να τον βλέπει. Πολύ καλά έκανες, μπράβο σου! Εγώ το νταμάρι που χρησιμοποιώ από το 2002 paypal ούτε που το ήξερα.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 να ρωτησω στο top up λεει δεχεται χρεωση εμβασματος μονο sepa... αυτο ειναι που μοιραζομαστε τα εξοδα , χρεωση ολη εμενα ή χρεωση ολη του paypal? επισης με αυτον τον τροπο εχουμε καποια χρεωση απο paypal? ή οτι βαλουμε αυτο θα μπει?
spartak1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 να ρωτησω στο top up λεει δεχεται χρεωση εμβασματος μονο sepa... αυτο ειναι που μοιραζομαστε τα εξοδα , χρεωση ολη εμενα ή χρεωση ολη του paypal? επισης με αυτον τον τροπο εχουμε καποια χρεωση απο paypal? ή οτι βαλουμε αυτο θα μπει? Οτι βάλεις αυτο θα μπει. Διάλεξε τη χρεωση του 1 ευρω απο εδω
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το sepa σημαίνει single euro payment area. Ουσιαστικά είναι η ευρωπαϊκή ένωση και 3-4 κρατίδια. Όταν στέλνεις έξω βάζεις SHA.
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 να ρωτησω στο top up λεει δεχεται χρεωση εμβασματος μονο sepa... αυτο ειναι που μοιραζομαστε τα εξοδα , χρεωση ολη εμενα ή χρεωση ολη του paypal? επισης με αυτον τον τροπο εχουμε καποια χρεωση απο paypal? ή οτι βαλουμε αυτο θα μπει? SHAR/SHA από κοινού και χρεώνεσαι 1 ευρώ.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 SHAR/SHA από κοινού και χρεώνεσαι 1 ευρώ. απλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι θα μπει στο balance και αναγκαστηκα θα κανει την μετατροπη συναλλαγματος το paypal!!!!!! οποτε συνεχιζω με revolut
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 απλα το μεγαλο μειονεκτημα ειναι οτι θα μπει στο balance και αναγκαστηκα θα κανει την μετατροπη συναλλαγματος το paypal!!!!!! οποτε συνεχιζω με revolut Τι εννοείς; Ότι θες να βάλεις τόσο θα μπει, απλά από τον τραπεζικό σου λογαριασμό που θα στείλεις λεφτά στο paypal θα σου πάρει η τράπεζα 1 ευρώ και τίποτε άλλο και κανένας άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα