Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος που έστειλε έμβασμα με Revolut, μπήκαν τα χρήματα στην κάρτα (και πόσα τελικά με τις προμήθειες)?

Τους ρώτησα αν υποστηρίζει η κάρτα paypal και μου είπαν όχι επίσημα αλλά κάποιοι την έχουν περάσει.

Ισχύει αυτό?

Να δω αν είναι να δοκιμάσω και εγώ να στείλω έμβασμα μπας και περάσω μια παραγγελία από sportdirect που έχω στην άκρη εδώ και καιρό.

κοιταξε τους ρωτησα και δεν υπαρχουν προμηθειες καθολου οτι βαλεις τοσα θα εχεις.... μονο το ευρω που θα σου παρει η τραπεζα για να στειλεις το εμβασμα....

μα γιατι να μην υποστηριζει paypal??? κανονικη prepaid ειναι mastercard οπου υποστηρζεται η mastercard περναει!

και στην τελικη μπορεις να τα κανεις αναληψη απο οποιοδηποτε atm παλι χωρις χρεωση απο revolut!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πριν λιγες ημερες εκανα αγορα απο aliexpress...καλα, μην φρικαρετε!!!. Απλα επικοινωνησα με τον πωλητη, τον ρωτησα αν εχει paypal, τα ειπαμε και στο τελος μου εστειλε και φωτο το αυτοκολλητο με το tracking number και το ονομα μου. Δεν εχω λαβει το πακετο γιατι μολις χθες σταλθηκε, αλλα αυτο που μου εκανε εκπληξη ειναι οτι περαν της τιμης και τον μεταφορικων απο σιγκαπουρη που φαινονταν στην σελιδα, μου ειπε οτι εχουν και αποθηκη ευρωπη και θα μου βγει φθηνοτερα. Δηλαδη αντι για 17 ευρω με dhl, μου ηρθαν 9 ευρω τα μεταφορικα και θα παραλαβω το αργοτερο σε 10 ημερες.

Οποτε, αν το προιον μου ερθει (που δεν βλεπω το λογο να μην γινει) βγηκα και κερδισμενος. Η επικοινωνια παντως ηταν πολη καλη. Πιστευω οτι αν θελεις κατι πολυ, υπαρχουν τροποι. Και δεν υπαρχει περιπτωση πωλητης στο alie να μην εχει paypal.

• Like 1

Έχεις δίκιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Alpha και μου εξήγησε ότι ο κωδικός είναι ο τετραψήφιος μπροστά και όχι ο τριψήφιος πίσω, όπως τις MasterCard/Visa.

Χρέωσε 1$ (0,88 € στο web banking/ 0,90€ στο sms) αλλά δεν βλέπω 4ψήφιο κωδικό στο web banking για να τον βάλω και να πιστωθεί η χρέωση.

Μήπως χρειάζεται κάποιο χρόνο γιατί βλέπω ότι γράφει "σε επεξεργασία"

Δεν σε χρεωσε το 1,5€ από την προσθήκη κάρτας? Γενικά θα περιμένεις 4 ημέρες να εμφανιστεί στις ολοκληρωμενες συναλλαγές της κάρτας σου και μετά θα πάρεις τλφ στην εξυπηρέτηση πελατών για να στο δώσουν!

παντως σαν να περνανε ολο και περισσοτερες συναλλαγες προς τα εξω.

παρηγγειλα απο vickmall κατευθειαν μεσω paypal με prepaid eurobank και περασε με την πρωτη

• Like 1

Σε 2-3 μερες θα το δεις στο web banking. Ειναι μια συναλλαγη της μορφής  PAYPAL **** (ενας τετραψήφιος κωδικος)

Μετά εισαι ΟΚ και κατά πασα πιθανότητα θα μπορεις να αγοράζεις χωρις πρόβλημα. Ολες οι συναλλαγες που εχω κανει με ΑΜΕΧ εχουν περασει αμεσα 

Έχεις δίκιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Alpha και μου εξήγησε ότι ο κωδικός είναι ο τετραψήφιος μπροστά και όχι ο τριψήφιος πίσω, όπως τις MasterCard/Visa.

Χρέωσε 1$ (0,88 € στο web banking/ 0,90€ στο sms) αλλά δεν βλέπω 4ψήφιο κωδικό στο web banking για να τον βάλω και να πιστωθεί η χρέωση.

Μήπως χρειάζεται κάποιο χρόνο γιατί βλέπω ότι γράφει "σε επεξεργασία"

Παιδιά καλησπέρα.

Ακούγοντας το τελευταίο διάστημα ότι αρκετοί καταφέρνουν να κανουν αγορές με τις κάρτες σε ebay-paypal και όχι μόνο,απόφασισα να κάνω και εγώ το ίδιο.

Προσπάθησα να αγοράσω ένα φακό για Dslr απο αγγλικό ebay και  αφού το κέρδισα με offer,φόρτωσα τη κάρτα με το χρήμα αλλά τελικά η αγορά δε πραγματοποιείται λόγω ότι το απορρίπτει ο πάροχος της κάρτας...μπλά μπλά τα γνωστά...cc...

εντωμεταξύ άκουσα κάποιες συμβουλες απο φίλους και  προσπαθούσα  να πετύχω τη συναλλαγή διότι μπορεί να εφταιγε η μερα μέσα στη βδομάδα.

Όμως

κάθε φορά που έκανα τη προσπάθεια για πληρωμή τραβούσε ένα ποσό ,που αντιστοιχούσε στα μεταφορικά για τη συγκεκριμένη αγορά,

10Χ22,10 περίπου 220,93

Αυτό  κάθε φορά φαίνεται οτι επιστρέφεται  πίσω Reversed,αλλά δε πιστώνεται ούτε στη κάρτα ούτε στο balance του paypal

Αυτή τη σιτγμή στο WINBANK φαίνεται ένα ποσό Ποσό σε Δέσμευση: 220,93 EUR.Στη Πειραιώς που λένε ότι πρέπει να μιλήσω με τη PAYPALώστε να μου το γυρίσει πίσω.Στο Balance δε βλέπω να εμφανίζεται κάτι και το ποσό είναι δέσμευση, δηλαδή είναι στον ΑΕΡΑ.

Τι είναι αυτό που συμβαίνει και πως θα σταλεί πίσω το ποσό από το PAYPAL, που πρέπει να απευθυνθώ και να μιλήσω στο paypal.

Αν μπορεί κάποιος να καταλαβει γιατί συνέβη όλο αυτό και πως μπορώ να ξεμπερδέψω από αυτή τη αγγαρεία.

post-362994-0-09809300-1444741536_thumb.jpg

post-362994-0-12933700-1444741549_thumb.jpg

Παιδιά καλησπέρα.

Ακούγοντας το τελευταίο διάστημα ότι αρκετοί καταφέρνουν να κανουν αγορές με τις κάρτες σε ebay-paypal και όχι μόνο,απόφασισα να κάνω και εγώ το ίδιο.

Προσπάθησα να αγοράσω ένα φακό για Dslr απο αγγλικό ebay και  αφού το κέρδισα με offer,φόρτωσα τη κάρτα με το χρήμα αλλά τελικά η αγορά δε πραγματοποιείται λόγω ότι το απορρίπτει ο πάροχος της κάρτας...μπλά μπλά τα γνωστά...cc...

εντωμεταξύ άκουσα κάποιες συμβουλες απο φίλους και  προσπαθούσα  να πετύχω τη συναλλαγή διότι μπορεί να εφταιγε η μερα μέσα στη βδομάδα.

Όμως

κάθε φορά που έκανα τη προσπάθεια για πληρωμή τραβούσε ένα ποσό ,που αντιστοιχούσε στα μεταφορικά για τη συγκεκριμένη αγορά,

10Χ22,10 περίπου 220,93

Αυτό  κάθε φορά φαίνεται οτι επιστρέφεται  πίσω Reversed,αλλά δε πιστώνεται ούτε στη κάρτα ούτε στο balance του paypal

Αυτή τη σιτγμή στο WINBANK φαίνεται ένα ποσό Ποσό σε Δέσμευση: 220,93 EUR.Στη Πειραιώς που λένε ότι πρέπει να μιλήσω με τη PAYPALώστε να μου το γυρίσει πίσω.Στο Balance δε βλέπω να εμφανίζεται κάτι και το ποσό είναι δέσμευση, δηλαδή είναι στον ΑΕΡΑ.

Τι είναι αυτό που συμβαίνει και πως θα σταλεί πίσω το ποσό από το PAYPAL, που πρέπει να απευθυνθώ και να μιλήσω στο paypal.

Αν μπορεί κάποιος να καταλαβει γιατί συνέβη όλο αυτό και πως μπορώ να ξεμπερδέψω από αυτή τη αγγαρεία.

απο τη στιγμη που γινεται το reversed μπορει να παρει εως και 5 εργασιμες για να επιστρεψουν.... υπομονη

Παιδιά εγώ και ο αδερφός μου κάναμε αγορά από Vickmall χωρίς κανένα θέμα.Τα πήρε με την πρώτη... (η μία αγορά με πιστωτική visa και η άλλη με χρεωστική visa) To ίδιο και σε αγορά στο xbox one (10 ευρώ) με χρεωστική visa.

κοιταξε τους ρωτησα και δεν υπαρχουν προμηθειες καθολου οτι βαλεις τοσα θα εχεις.... μονο το ευρω που θα σου παρει η τραπεζα για να στειλεις το εμβασμα....

μα γιατι να μην υποστηριζει paypal??? κανονικη prepaid ειναι mastercard οπου υποστηρζεται η mastercard περναει!

και στην τελικη μπορεις να τα κανεις αναληψη απο οποιοδηποτε atm παλι χωρις χρεωση απο revolut!!!

Έχει δηλώσει κανείς τη Revolut στο PayPal και να κάνει συναλλαγή με paypal?

Και αν ναι πως/που φαίνεται ο τετραψήφιος αριθμός για να την κάνεις verified?

Ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρήκα κάτι σχετικό...

Οι κάρτες της Alpha χρεώνονται με προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα στην περίοδο που περνάμε από τον ΙΟΥΛ.

Φιλε εξηγησε λιγο, γιατι και εχω προπληρωμενη απο την Alpha Bank εχω. Τι ακριβως κραταει;

Σε αυτό το Revolut που κάνετε το εμβασμα, είχε Ιβάν ελλαδας και που το βρίσκουμε?

δεν εχει iban ελλαδας... εμβασμα στην αγγλια στελνεις...

Δεν σε χρεωσε το 1,5€ από την προσθήκη κάρτας? Γενικά θα περιμένεις 4 ημέρες να εμφανιστεί στις ολοκληρωμενες συναλλαγές της κάρτας σου και μετά θα πάρεις τλφ στην εξυπηρέτηση πελατών για να στο δώσουν!

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τις χρεώσεις και τους κωδικούς του paypal τα βλέπω σχεδόν αμέσως στο e-banking.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τις χρεώσεις και τους κωδικούς του paypal τα βλέπω σχεδόν αμέσως στο e-banking.

Ακριβως το ιδιο προβλημα με καρτα MASTERCARD ALPHA .

Με χρεωσε 1$ ( αντι για 1,5 ευρω που ειναι για επιβεβαιωση ) , και εχουν περασει 10 μερες απο τοτε και ακομα σε επεξεργασια λεει.

Συνηθως μετα απο 1-2 μερες το πολυ εβρισκα τον κωδικο στις συναλλαγες και εκανα confirm την καρτα.

Απο τις 3 του μηνα και ακομα τιποτα , μου κανει εντυπωση.

Και τηλεφωνο που τους πηρα δεν πηρα καμια σοβαρη απαντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...