Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για top-up απο καρτα στο revolut παντως που ρωτησα ,μου ειπαν οτι καρτα συνδεδεμενη με τραπεζικο λογαριασμο γινεται δεκτη.Εχει κανεις δοκιμασει?Ρωταω γιατι απο ολους διαβαζω για εμβασμα.

ναι πριν κάνω έμβασμα το δοκίμασα με μια της εθνικής, αλλά δεν πέρασε, έβγαλε error λόγο cc.

για τον φίλο που ρωτάει από πάνω, ναι γίνονται ενδοχώρια εμβάσματα, ποτέ δεν υπήρχε άρση σε αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!Προσπαθησα να κανω το κολπο με τον μπαλανς την πρωτη φορα,μπηκα απο τον κλονο και μου εβγαλε κατι για καρτα κτλ και πατησα ακυρωση με αποτελσμα να μην πανε ποτε τα λεφτα στο κλωνο λογαριασμο!Στην καρτα(χρεωστικη) εδειχνε οτι τα λεφτα δεν εχουν πειραχτει εκτοτε δεν μπορουσα να κανω συναλαγη χωρις να ξερω το λογο!Πηγα σημερα στην τραπεζα για να δω αν εχει γινει κατι με την καρτα μου και μου ειπαν οτι ολα ειναι οκ!Ρωτωντας τι υπολοιπο εχω μεσα στην λογαριασμο μου,ειπε οτι εχω 7 σεντ αντι 9ευρω που μου εβγαζε η καρτα σε ερωτηση υπολοιπου!αφου εξηγησα οτι στην ερωτηση υπολοιπου μου βγαζει 9 ευρω..μου ειπε οτι τα 9 ειναι κλεισμενα για να μπουν σε καποια αγορα που ειχα κανει!Αγορα δεν ειχα κανει που να περιμενω εγκριση μηπως εχει γινει κατι με το παυπαλ?ουτε στο μπαλανς ειναι ουτε στην τραπεζα μου!Τι ακριβως πρεπει να κανω?

Γεια σας και απο μενα 

ειχα καρτα απο ταχυδρομικο ταμιευτηριο της master card debit και πλεον δε τη δεχεται το paypal . 

Μαθαινω απο φιλο παντως οτι η american express της alpha bank περπαταει , 

αγορασε και προιον απο εξωτερικο , ξερει κανεις κατι περισσοτερο ? ή τζαμπα θα παω να βγαλω και εγω ?

Εγώ πάντως εδώ και αρκετό καιρό αγοράζω κανονικά με paypal (όχι balance) με συνδεδεμένες κάρτες amex & visa της alpha! Πάνω από 20 αγορές τον τελευταίο μήνα! H visa είχε πρόβλημα μερικές φορές η amex πέρναγε πάντα. Τώρα και οι δύο κάρτες δουλεύουν...

Έχω κάνει ήδη 3 αγορές με fragrancex επιτυχώς εντός capital control και πληρωμή με paypal. H κάρτα μου (AmEx Alpha Bank debit) δεν πέρναγε για απευθείας πληρωμή.

τα λεφτα ηταν μεσω συνδεμενης καρτας η επρεπε να εχεις balance?

Γεια σας και απο μενα 

ειχα καρτα απο ταχυδρομικο ταμιευτηριο της master card debit και πλεον δε τη δεχεται το paypal . 

Μαθαινω απο φιλο παντως οτι η american express της alpha bank περπαταει , 

αγορασε και προιον απο εξωτερικο , ξερει κανεις κατι περισσοτερο ? ή τζαμπα θα παω να βγαλω και εγω ?

Η κοπέλα μου έχει Alpha American Express και έχει αγοράσει με 100% επιτυχία 4 φορές από ASOS και ZARA. Δεν ξέρω τι παίζει. Το έχω ρωτήσει 2 φορές στο φόρουμ αλλά δεν απάντησε κανείς οπότε υπέθεσα πως ήταν απλά τύχη. Αλλά τώρα που το λες και εσύ ίσως κάτι να παίζει.

Η κοπέλα μου έχει Alpha American Express και έχει αγοράσει με 100% επιτυχία 4 φορές από ASOS και ZARA. Δεν ξέρω τι παίζει. Το έχω ρωτήσει 2 φορές στο φόρουμ αλλά δεν απάντησε κανείς οπότε υπέθεσα πως ήταν απλά τύχη. Αλλά τώρα που το λες και εσύ ίσως κάτι να παίζει.

χρεωστικη ή πιστωτικη ειναι? εχει καποια συνδρομη? και πως βγαινει?

Εγώ πάντως εδώ και αρκετό καιρό αγοράζω κανονικά με paypal (όχι balance) με συνδεδεμένες κάρτες amex & visa της alpha! Πάνω από 20 αγορές τον τελευταίο μήνα! H visa είχε πρόβλημα μερικές φορές η amex πέρναγε πάντα. Τώρα και οι δύο κάρτες δουλεύουν...

Οι κάρτες της Alpha χρεώνονται με προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα στην περίοδο που περνάμε από τον ΙΟΥΛ.

Έχω ήδη 4 κάρτες στο paypal και προσπαθώ να προσθέσω την Amex της Alpha (χρεωστική) αλλά κάθε φορά απαντάει ότι είναι λάθος τα στοιχεία. Έχω την κάρτα με τα 4-6-5 ψηφία (Gold). Είναι αντίστοιχα τα ψηφία με τη δική σου;

Οι κάρτες της Alpha χρεώνονται με προμήθεια στις αγορές σε συνάλλαγμα αλλά αυτό είναι δευτερεύον θέμα στην περίοδο που περνάμε από τον ΙΟΥΛ.

Έχω ήδη 4 κάρτες στο paypal και προσπαθώ να προσθέσω την Amex της Alpha (χρεωστική) αλλά κάθε φορά απαντάει ότι είναι λάθος τα στοιχεία. Έχω την κάρτα με τα 4-6-5 ψηφία (Gold). Είναι αντίστοιχα τα ψηφία με τη δική σου;

Μήπως βάζεις λάθος τον έξτρα κωδικό για αποστάσεις? ( δεν είναι 3 ψηφία στην amex)

Σε ερώτησή μου σήμερα τηλεφωνικά με Εθνική μου είπαν ότι δεν τους έχει έρθει κάποια ενημέρωση για εμβάσματα εξωτερικού.

Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει έμβασμα από web banking;

Μήπως βάζεις λάθος τον έξτρα κωδικό για αποστάσεις? ( δεν είναι 3 ψηφία στην amex)

Έχεις δίκιο. Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Alpha και μου εξήγησε ότι ο κωδικός είναι ο τετραψήφιος μπροστά και όχι ο τριψήφιος πίσω, όπως τις MasterCard/Visa.

Χρέωσε 1$ (0,88 € στο web banking/ 0,90€ στο sms) αλλά δεν βλέπω 4ψήφιο κωδικό στο web banking για να τον βάλω και να πιστωθεί η χρέωση.

Μήπως χρειάζεται κάποιο χρόνο γιατί βλέπω ότι γράφει "σε επεξεργασία"

Κάποιος που έστειλε έμβασμα με Revolut, μπήκαν τα χρήματα στην κάρτα (και πόσα τελικά με τις προμήθειες)?

Τους ρώτησα αν υποστηρίζει η κάρτα paypal και μου είπαν όχι επίσημα αλλά κάποιοι την έχουν περάσει.

Ισχύει αυτό?

Να δω αν είναι να δοκιμάσω και εγώ να στείλω έμβασμα μπας και περάσω μια παραγγελία από sportdirect που έχω στην άκρη εδώ και καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...