Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σημερα εκανα λογαριασμο στο mywirecard.(αυλη prepair mastercard),ομως δεν την εχω στειλε εμβασμα σε αυτη-(γερμανια-.).μηπως την εχει χρησιμοποιησει κανεις στο ebay/paypal???

ταυτοχρονα θελω να σας ενημερωσω οτι με μεγαλη προσπαθεια >20μερες μολις προχθες κατορθωσα να κανω μια αγορα 100ε απο το ebay, χωρις να με μπλοκαρει η prepaid peiraiws. χθες ομως καθως και σημερα που προσπαθησα να κανω νεα αγορα ΤΙΠΟΤΑ! γιαυτο και εκανα την εγγραφη μονο στο mywirecard.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον 2ο λογαριασμο τον εκανα σημερα χωρις να τον συνδεσω σε καρτα .οι λογαριασμοι ειναι διαφορετικου τυπου ο ενας personal ο παλιος νομιζω και ο καινουριος premium,δεν θυμαμαι ακριβως ,σ αυτον που εφτιαξα σημερα δεν συνδεσα καρτα και απλως εκανα επιβαιβεωση το email.οποτε απ τον παλιο εκανα send money μου ηρθε στον καινουριο accept πατησα και ... balance ,ειχα διαβασει οτι απο paypal σε pp εσωτερικου μπορεις να κανεις μεταφορα,τωρα στον καινουριο μου εχει βγει refund issue ,δηλαδη πρεπει να βαλω τα λεφτα πισω αλλιως θα ; εχω προβλημα;

το δοκιμασε κανεις;

Η μια 4€ και η άλλη 40€. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, τον προηγούμενο μήνα έκανα άλλες δύο. Μια 60€ και άλλη μια 300€. Αυτό για καμιά βδομάδα κ μετά πάλι ξανά ο περιορισμός μέχρι κ σήμερα που τα κατάφερα. Ελπίζω να κρατήσει αυτή τη φορά.

• Like 2

Καλησπέρα παιδιά.εκανα το Σάββατο το απόγευμα ανάληψη 420 ευρώ κ σήμερα δαύτα δεν μου άφησε να κάνω ανάληψη ούτε 60 ευρώ γιατί;

Γιατι συμπληρωσες το εβδομαδιαίο  όριο. Μετρα απο Σαββατο σε Παρασκευη

λοιπον ρωτησα στο revolut.... οσα λεφτα βαλεις τοσα εχει δεν εχει κρατησεις!!!!!!!! εγω θα κανς εμβασμα απο εθνικη θα χρεωθω 1 ευρω και ολα τα υπολοιπα θα μπουν στην καρτα! χρεωσεις μηδεν!!!!!!

λοιπον ρωτησα στο revolut.... οσα λεφτα βαλεις τοσα εχει δεν εχει κρατησεις!!!!!!!! εγω θα κανς εμβασμα απο εθνικη θα χρεωθω 1 ευρω και ολα τα υπολοιπα θα μπουν στην καρτα! χρεωσεις μηδεν!!!!!!

Τι εννοεις οτι το εμβασμα ειναι μονο 1 ευρω?

σε μια εβδομαδα εκτος αν τα στειλεις σε τρίτο ιδιας τραπεζας να τα σηκωσει αυτος

Γιατί γίνεται αυτό;δεν αρχίζει η επόμενη εμδομαδα πάλι;εγώ δεν θέλω να κάνω ανάληψη 420 απλά 60 θέλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...