Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

Έχω προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να περάσω πληρωμή των 10ευρώ μέσω pp αλλά καμία επιτυχία.

Πριν από λίγο επισκέφτηκα μια alpha bank και με ενημέρωσαν ότι έλαβαν επιστολή σήμερα πως για αγορές απο το ιντερνετ θα ισχύει από σήμερα (-αύριο?) όριο αγορών 500ευρώ/μήνα.

Ακόμα αγορά δεν κατάφερα να κάνω βέβαια αλλά μάλλον είναι και αυτό μια αρχή.

Λάθος κατάλαβες. Έχουν ανοίξει απο 12 το βράδι τα εμβάσματα εξωτερικού, 500€/μήνα με όριο 4 εκκατομυρια ανα τράπεζα. Δεν εχουν σχέση με αγορές μέσω ίντερνετ.

Μπορω να βγαλω κωδικούς για web banking από την πειραιως για την prepaid που εχω ή απαιτειται να εχω χρεωστική καρτα ?

Μπορείς.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο Paypal αν πας να κάνεις Top up, σου ζητάει να συνδέσεις τραπεζικό λ/σμό.

Όταν δίνεις IBAN για να συνδέσεις, βγαίνει το μήνυμα You cannot add a bank at this time.

Δηλαδή αν συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό σου και τον κάνεις verified γίνεται ή δεν γίνεται; 

Και τότε σου δίνει το IBAN που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέσω π.χ. της Εθνικής για αποστολή εμβάσματος;

Διευκρίνισέ το λίγο αυτό.

Και ποιος μπορεί να ανοίξει paypal στο εξωτερικό για να παρακάμψει τη διαδικασία; Είναι, νομίζω, λίγοι αυτοί που το μπορούν.

Δεν ξέρω αν μπορείς τώρα πλέον να συνδέσεις τον λογαριασμό σου, εγώ τον έχω ήδη συνδεδεμένο από παλιά, αλλά με την εφαρμογή των cc είχε παγώσει η δυνατότητα..

Για απλό λογαριασμό paypal στο εξωτερικό δεν είναι θέμα, οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει, αρκεί να δηλώσει στα στοιχεία του μια εικονική διεύθυνση στη χώρα εκείνη... Δεν χρειάζονται άλλα στοιχεία, ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται μόνο για να δέχεται μέσω topup χρήματα και να τα στέλνει στο ελληνικό paypal..

• Like 1

Πριν από λίγο επισκέφτηκα μια alpha bank και με ενημέρωσαν ότι έλαβαν επιστολή σήμερα πως για αγορές απο το ιντερνετ θα ισχύει από σήμερα (-αύριο?) όριο αγορών 500ευρώ/μήνα.

Ακόμα αγορά δεν κατάφερα να κάνω βέβαια αλλά μάλλον είναι και αυτό μια αρχή.

Οι υπάλληλοι στις τράπεζες δεν γνωρίζουν αρκετά σχετικά με τα cc και τις διαδικτυακές αγορές. Οπότε μη δίνετε και μεγάλη βάση σε αυτά που σας λένε.

Εγώ διαπίστωσα ότι καλύτερα τα ξέρανε κάποια παιδιά από εδώ μέσα, παρά η υπάλληλος στην τράπεζα που ρώτησα πριν 1-2 μήνες για το θέμα και πλακώθηκε στα τηλέφωνα για να μάθει και η ίδια τι παίζει...

Επισης μην περιμένετε ότι με την πρώτη χαλάρωση θα επιτραπούν οι συναλλαγές από όλα τα sites. Σταδιακά με τον καιρό θα ανοίγουνε πιστεύω.

καλησπερες στο φορουμ.υστερα απο πολλα ακυρα σε αγορες απο ebay και πολλα μνμ για ακυρωση παραγγελιων μολις εκανα 2 αγορες μεσω paypal πως ομως.

αφου δεν πετυχαινε το κολπο σε εμενα και εχωντας πεσει σε ενα ποστ εδω μεσα σ αυτο το νημα ,που λεει για 2λογαριασμους paypal χωρις τραπεζικο προιον .εφτ;ιαξα δευτερο paypal χωρις να συνδεσω καρτα και εστειλα τα λεφτα απ το κανονικο pp.οποτε εβαλα 10ευρω στο δευτερο. accept και ημουν balance 9.40 νομιζω .εκανα την αγορα μου απο ebay και ολα καλα.μπορει να το ξερατε αλλα εγω σημερα τα καταφερα μιας και δεν ειχα δει κατι παραπανω απ το κολπο οπου αποτυχαινα.ερωτηση το refund issue ειναι και καλα να βαλω τα λεφτα στο αλλο pp το κανονικο δλδ. αλλιως θα εχω προβλημα;αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα

Το fragrancex που γράφετε πουλάει γνήσια αρώματα ή μούφες;; Aπό Κίνα να υποθέσω ε; Επίσης πόσες μέρες κάνουνε να έρθουνε γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί και 2 μήνες....

Έχοντας κάνει από 15 παραγγελίες από εκεί, όλα ήταν αυθεντικά και τα έχω συνήθως σε 2 εβδομάδες (και μένω επαρχία) και είναι από Αμερική όχι Κίνα.

• Like 2

εκανα και εγω λογαριασμο στο revolut. φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!!!!!

αλλα δεν καταλαβα κατι με τη χρεωση.... εστω στελνω 100 ευρω με εμβασμα εκτος απο τη χρεωση τη τραπεζας.... το revolut τι θα μου κρατησει?

εκανα και εγω λογαριασμο στο revolut. φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!!!!!

αλλα δεν καταλαβα κατι με τη χρεωση.... εστω στελνω 100 ευρω με εμβασμα εκτος απο τη χρεωση τη τραπεζας.... το revolut τι θα μου κρατη

Απο οσο διαβασα στο σαιτ τους 3-5 % https://revolut.com/faq

είναι νεοσύστατη εταιρία και υπόσχεται καμία χρέωση για τον πρώτο χρόνο. ουσιαστικά η υπηρεσία είναι μια πλατφόρμα και όχι τραπεζικό ίδρυμα.

καλησπερες στο φορουμ.υστερα απο πολλα ακυρα σε αγορες απο ebay και πολλα μνμ για ακυρωση παραγγελιων μολις εκανα 2 αγορες μεσω paypal πως ομως.

αφου δεν πετυχαινε το κολπο σε εμενα και εχωντας πεσει σε ενα ποστ εδω μεσα σ αυτο το νημα ,που λεει για 2λογαριασμους paypal χωρις τραπεζικο προιον .εφτ;ιαξα δευτερο paypal χωρις να συνδεσω καρτα και εστειλα τα λεφτα απ το κανονικο pp.οποτε εβαλα 10ευρω στο δευτερο. accept και ημουν balance 9.40 νομιζω .εκανα την αγορα μου απο ebay και ολα καλα.μπορει να το ξερατε αλλα εγω σημερα τα καταφερα μιας και δεν ειχα δει κατι παραπανω απ το κολπο οπου αποτυχαινα.ερωτηση το refund issue ειναι και καλα να βαλω τα λεφτα στο αλλο pp το κανονικο δλδ. αλλιως θα εχω προβλημα;αυτα απο εμενα και ελπιζω να βοηθησα

Αφου δε μπορει να γινει πληρωμη μεσω Paypal

This payment cannot be completed because your credit card has been declined by your credit card issuer. Please use a different credit card or complete this payment by adding funds to your PayPal balance using your bank account (it takes 2-3 days).

Δεν ξέρω αν μπορείς τώρα πλέον να συνδέσεις τον λογαριασμό σου, εγώ τον έχω ήδη συνδεδεμένο από παλιά, αλλά με την εφαρμογή των cc είχε παγώσει η δυνατότητα..

Για απλό λογαριασμό paypal στο εξωτερικό δεν είναι θέμα, οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει, αρκεί να δηλώσει στα στοιχεία του μια εικονική διεύθυνση στη χώρα εκείνη... Δεν χρειάζονται άλλα στοιχεία, ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται μόνο για να δέχεται μέσω topup χρήματα και να τα στέλνει στο ελληνικό paypal..

top εννοεις μεσω εμβασματος?

Αφου δε μπορει να γινει πληρωμη μεσω Paypal

This payment cannot be completed because your credit card has been declined by your credit card issuer. Please use a different credit card or complete this payment by adding funds to your PayPal balance using your bank account (it takes 2-3 days).

top εννοεις μεσω εμβασματος?

τον 2ο λογαριασμο τον εκανα σημερα χωρις να τον συνδεσω σε καρτα .οι λογαριασμοι ειναι διαφορετικου τυπου ο ενας personal ο παλιος νομιζω και ο καινουριος premium,δεν θυμαμαι ακριβως ,σ αυτον που εφτιαξα σημερα δεν συνδεσα καρτα και απλως εκανα επιβαιβεωση το email.οποτε απ τον παλιο εκανα send money μου ηρθε στον καινουριο accept πατησα και ... balance ,ειχα διαβασει οτι απο paypal σε pp εσωτερικου μπορεις να κανεις μεταφορα,τωρα στον καινουριο μου εχει βγει refund issue ,δηλαδη πρεπει να βαλω τα λεφτα πισω αλλιως θα ; εχω προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...