MasterX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδες για να μην αρχισω να ψανχω ολο το νημα προς τα πισω...Σε τι φαση ειμαστε αυτη τη στιγμη σχετικα με τις αγορες απο εξωτερικο γενικα; Γινονται κανονικα, ή θελει καποιο τρικ;Ειδικοτερα με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη αγορα απο http://www.fragrancex.com/Και στη συνεχεια απο τα γνωστα κινεζομαγαζα αλλα και αγορες μεσω ebay..Εχω Paypal και καρτες debit Πειραιως, Alpha, Εθνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια το iban της paypal που θα το βρώ για να κανω εμβασμα?Στο top up few days απλα μου λεει να κανω link ενα λογαριασμο,εγω θελω απλα το iban να στειλω το εμβασμα να μπουν λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirous87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδες για να μην αρχισω να ψανχω ολο το νημα προς τα πισω... Σε τι φαση ειμαστε αυτη τη στιγμη σχετικα με τις αγορες απο εξωτερικο γενικα; Γινονται κανονικα, ή θελει καποιο τρικ; Ειδικοτερα με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη αγορα απο http://www.fragrancex.com/ Και στη συνεχεια απο τα γνωστα κινεζομαγαζα αλλα και αγορες μεσω ebay.. Εχω Paypal και καρτες debit Πειραιως, Alpha, Εθνικη γιατι δν δοκιμαζεις να κανεις αγορα?? το πιο πιθανο βεβαια να μ περασει η πληρωμη! θα φας απορριψη γιατι καλλυντικα αρωματα κ περισσοτερα κινεζομαγαζα ειναι blacklist! δν χρειαζεται ολο το νημα λιγες σελιδες προς τα πισω καταλαβαινεις τι παιζει γενικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1989! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 γνωριζει κανεις πως θα κανω διαγραφη του λογαριασμου που εφτιαξα στo spectrocard ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 να ενημερώσω οτι τα δύο εμβάσματα έχουν φύγει από τους ελληνικούς λογαριασμούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 να ενημερώσω οτι τα δύο εμβάσματα έχουν φύγει από τους ελληνικούς λογαριασμούς μου. και μενα,εστειλα 15 ευρω στο revolute απο winbank και εφυγαν μολις τωρα.Τωρα περιμενουμε να δουμε ποτε θα εμφανιστουν στην revolut καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και μενα,εστειλα 15 ευρω στο revolute απο winbank και εφυγαν μολις τωρα.Τωρα περιμενουμε να δουμε ποτε θα εμφανιστουν στην revolut καρτα. θα έρθει ειδοποίηση στο κινητό, το καλό είναι ότι δεν χρεώνει τίποτα, πέραν του κλασικού 1 ευρώ που είναι η προμήθεια της ελληνικής τράπεζας. και μέσω της εφαρμογής μπορείς να στείλεις χρήματα και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. πραγματικά θέλω να δω, αν όντως κάνει αυτά που διαφημίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια το iban της paypal που θα το βρώ για να κανω εμβασμα?Στο top up few days απλα μου λεει να κανω link ενα λογαριασμο,εγω θελω απλα το iban να στειλω το εμβασμα να μπουν λεφτα. Έχει παγώσει το σύστημα στο paypal, χρειάζεται να ξαναγίνει link και verified τραπεζικός λογαριασμός. Ένας τρόπος να το παρακάμψεις, είναι να ανοίξεις άλλο λογαριασμό paypal στο εξωτερικό. Θα χρειαστεί να δηλώσεις διεύθυνση κατοικίας εξωτερικού... Από εκεί ζητάς topup και σου εμφανίζει τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση. Όταν πιστωθούν τα χρήματα στο πειπαλ του εξωτερικού, τα μεταφέρεις χωρίς χρέωση με send money στον κανονικό σου λογαριασμό στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evelyna Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδες για να μην αρχισω να ψανχω ολο το νημα προς τα πισω... Σε τι φαση ειμαστε αυτη τη στιγμη σχετικα με τις αγορες απο εξωτερικο γενικα; Γινονται κανονικα, ή θελει καποιο τρικ; Ειδικοτερα με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη αγορα απο http://www.fragrancex.com/ Και στη συνεχεια απο τα γνωστα κινεζομαγαζα αλλα και αγορες μεσω ebay.. Εχω Paypal και καρτες debit Πειραιως, Alpha, Εθνικη Έχω κάνει ήδη 3 αγορές με fragrancex επιτυχώς εντός capital control και πληρωμή με paypal. H κάρτα μου (AmEx Alpha Bank debit) δεν πέρναγε για απευθείας πληρωμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Takis1974 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχει παγώσει το σύστημα στο paypal, χρειάζεται να ξαναγίνει link και verified τραπεζικός λογαριασμός. Ένας τρόπος να το παρακάμψεις, είναι να ανοίξεις άλλο λογαριασμό paypal στο εξωτερικό. Θα χρειαστεί να δηλώσεις διεύθυνση κατοικίας εξωτερικού... Από εκεί ζητάς topup και σου εμφανίζει τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση. Όταν πιστωθούν τα χρήματα στο πειπαλ του εξωτερικού, τα μεταφέρεις χωρίς χρέωση με send money στον κανονικό σου λογαριασμό στην Ελλάδα... Δηλαδή αν συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό σου και τον κάνεις verified γίνεται ή δεν γίνεται; Και τότε σου δίνει το IBAN που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέσω π.χ. της Εθνικής για αποστολή εμβάσματος; Διευκρίνισέ το λίγο αυτό. Και ποιος μπορεί να ανοίξει paypal στο εξωτερικό για να παρακάμψει τη διαδικασία; Είναι, νομίζω, λίγοι αυτοί που το μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το fragrancex που γράφετε πουλάει γνήσια αρώματα ή μούφες;; Aπό Κίνα να υποθέσω ε; Επίσης πόσες μέρες κάνουνε να έρθουνε γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί και 2 μήνες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paintstar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Έχω προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να περάσω πληρωμή των 10ευρώ μέσω pp αλλά καμία επιτυχία. Πριν από λίγο επισκέφτηκα μια alpha bank και με ενημέρωσαν ότι έλαβαν επιστολή σήμερα πως για αγορές απο το ιντερνετ θα ισχύει από σήμερα (-αύριο?) όριο αγορών 500ευρώ/μήνα. Ακόμα αγορά δεν κατάφερα να κάνω βέβαια αλλά μάλλον είναι και αυτό μια αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1989! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μπορω να βγαλω κωδικούς για web banking από την πειραιως για την prepaid που εχω ή απαιτειται να εχω χρεωστική καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Έχω προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να περάσω πληρωμή των 10ευρώ μέσω pp αλλά καμία επιτυχία. Πριν από λίγο επισκέφτηκα μια alpha bank και με ενημέρωσαν ότι έλαβαν επιστολή σήμερα πως για αγορές απο το ιντερνετ θα ισχύει από σήμερα (-αύριο?) όριο αγορών 500ευρώ/μήνα. Ακόμα αγορά δεν κατάφερα να κάνω βέβαια αλλά μάλλον είναι και αυτό μια αρχή. Άρα θα αγοράζουμε κανονικά από eBay; Θέλω να αγορασω κάτι για το τηλέφωνο με 7 ευρώ και δεν μπορώ. Αμήν και πότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 πολυ καλο!!!! ομως αποτι ειδα ειναι για κατοικους Γερμανιας και αυστριας..... για δωσε info... Ναι, πρέπει να έχεις γερμανική ή αυστριακή διεύθυνση για να ανοίξεις λογαριασμό. Αυτό είναι και το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης. Εθνικότητα δεν τους ενδιαφέρει, αρκεί να έχεις διαβατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα