tstavrou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Παιδια επειδη κ εγω εχω μπλεξει ασχημα με πληρωμες στο ebay ..., το σύστημα με το 2ο account στο paypal τελικα παιζει η το εχουν μπλοκαρει; Απο οσο ξερω ισχυει αρκει τα 2 accounts να μην ειναι ειναι ιδιου "τυπου". Δηλαδη μπορεις να εχεις ακριβως τα ιδια στοιχεια (ονοματα,διευθυνσεις) και στα 2 αν το ενα ειναι personal και το αλλο business. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ Κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα..εστειλα mail για το θεμα..μετα απο 2 μερες με πηρανε τηλεφωνο αλλα στο κινητο μου εδειχνε οτι η κληση ειναι απο Δουβλινο...ετσι δεν το σηκωσα...Μου στειλανε mail οτι επαιρναν αυτοι κτλ. Εδω ειναι ακριβως τι μου εγραψαν. Thank you for contacting PayPal regarding the issues with adding your bank account to your PayPal account. Μy name is Marius and I'd like to assure you there's no need to worry. I have carefully reviewed your account and I'd like to inform you that we can help you to add this bank account to your PayPal account; however, we have to ask you to call us. I tried to call you just few minutes ago, but I was not able to reach you. This is important, because this process can be done only when speaking directly with you. To assist you with your issue, we recommend contacting us by telephone and we will be more than happy to help you. The call won't take long, it's a matter of verifying your ownership on the account and adding the bank for you, which in total shouldn't take longer than a couple of minutes. Our customer support telephone line (00353 1 436 9111) is open from 8.00am to 4.30pm GMT Monday to Friday. Rates from overseas landlines and mobile phones will vary. You can also use Skype to call us as it is known to offer better rates than local operators (usually a fracture of your local operator's standard rate). To speak securely about your account you will be asked for a One-time Passcode to confirm your identity. This ensures that we speak only with the account holder and that sensitive account information is not given to a third party. We look forward to hearing from you shortly. Yours sincerely, Marius PayPal Copyright © 1999-2015 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Και εγω τους εστειλα εμαιλ σχετικα με το προβλημα, θα περιμενω απαντηση μεχρι τις 12 και μετα αν ειναι θα παρω τηλ ....Ευχαριστώ παρα πολυ... ενιτ: το εμαιλ αυτο ειναι σωστο [email protected] ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οσον αφορα με το ebay και το Paypal να σας πω την ιστορια μου... Ψαχνω να αγορασω iMac εδω και ενα μηνα...Απο Ελλαδα δυσκολα αφου μεχρι και μεταχειρισμενα καποιοι εξυπνοι προσπαθουν να τους πουλησουν παραπανω αποσο τους πηρανε..Τελος παντων αποφασισα να αγορασω απο eBay Αγγλιας. Να μην τα πολυλογω εβαλα λεφτα στο Paypal account με το γνωστο κολπο(1100 ευρω). Τελικα τον αγορασα τον υπολογιστη(1850 ευρω) αλλα δεν χρησιμοποιησα το balance!! Και αυτο για δυο λογους...Ο ενας ηταν οτι δεν χρειαστηκε! Τα τραβηξε τα λεφτα ολα απο την καρτα. Και ο δευτερος λογος και πολυ σημαντικος ειναι οτι αγοραζοντας με το balance δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιλογη στο checkout της Paypal ωστε να γινει το συναλλαγμα με την ισοτιμια της τραπεζας! Οποτε τελικα πληρωνεις με την ισοτιμια του Paypal..Η οποια ειναι σωστο κλεψιμο..Ειδικα σε μεγαλα ποσα.. Την 1η φορα πληρωσα με την ισοτιμια του Paypal και μου κρατησε 50-55 ευρω παραπανω αποσα μου κρατησε η τραπεζα..Οταν το ειδα ζητησα refund και ο πωλητης ξαναεβαλε στη λιστα τον υπολογιστη για να τον πληρωσω με τον αλλο τροπο..Οποτε προσοχη με την πληρωμη..Μιληστε με την τραπεζα σας πρωτου κανετε οποιαδηποτε συναλλαγη να δειτε τι σας συμφερει. Εχω χρεωστικη καρτα της Πειραιως...Για λεφτα στο balance ειχε οριο 45 ευρω τη φορα, 2 φορες τη μερα..αλλα οχι καθε μερα..Και δε χρειαζεται δευτερο λογαριασμο Paypal..Δεν ξερω που το ακουσατε αυτο..Απλως στελνεις request στο email οποιουδηποτε ο οποιος μπορει να πληρωνει με την καρτα του στο ιντερνετ..Εγω εβαζα λεφτα και απο τις δυο καρτες μου..Επισης εστελνα request και στον ξαδερφο μου ο οποιος ειχε οριο 90 ευρω τη φορα... Οπως εγραψα και παραπανω ομως δεν χρειαστηκε το balance..Πεταξα ενα 40ευρο στην paypal για το τιποτα.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2015 από cthulhian 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Έχω λογαριασμό στη Number26. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βασικά είναι ο ιδανικός λογαριασμός, ελπίζω να μην αλλάξουν τις χρεώσεις τους (ουσιαστικά δεν έχουν καμία χρέωση). πολυ καλο!!!! ομως αποτι ειδα ειναι για κατοικους Γερμανιας και αυστριας..... για δωσε info... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhian Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ Ναι, το mail ειναι αυτο που μου εστειλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ναι, το mail ειναι αυτο που μου εστειλες μολις τωρα πηρα το paypal μεσω skype και μου το εφτιαξε. Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Το top up έχει κλειδώσει μόνο για τους Ελληνικούς λογαριασμούς? Πρέπει να συνδέσω iban τραπεζικού λογαριασμού αν ανοίξει ή μπορώ να ανεβάσω χρήματα απλά μέσω του ebanking της Εurobank? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirous87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα σε ολους... λοιπον μια ευκολη λυση ειναι το Site: Revolut κατεβαζεις εφαρμογη στο κινητο κανεις εγγραφη και αμεσως εχεις δικια σου εικονικη MasterCard που μπορεις αμεσως να τν χρησιμοποιησεις για online αγορες κ αν θες σ στελνουν τ φυσικη καρτα με πλαστικο στο σπιτι σου. Κατεβασα πριν απο λιγο κ εκανα top up μεσω web banking εθνικης. Η μεταφορα εγινε κανονικα. Για να δοκιμασω τν εφαρμογη εβαλα αρχικα μονο 12 ευρω. Η προμηθεια ειναι οντως 1 ευρω. Τους ρωτησα στο support chat της εφαρμογης κ μ ειπαν οτι οι μεταφορες κανουν λιγες εργασιμες να εμφανιστουν! Το πιο σημαντικο ειναι δεν υπαρχουν χρεωσεις. Οταν εμφανιστει κ το ποσο θα σας ενημερωσω! Απλα σας δινω μια εναλλακτικη για online αγορες (aliexpress κλπ) κ γενικα οσι δεν εχετε paypal! αυτα ελπιζω να βοηθησα. περισσοτερα βλεπουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα σε ολους... λοιπον μια ευκολη λυση ειναι το Site: Revolut κατεβαζεις εφαρμογη στο κινητο κανεις εγγραφη και αμεσως εχεις δικια σου εικονικη MasterCard που μπορεις αμεσως να τν χρησιμοποιησεις για online αγορες κ αν θες σ στελνουν τ φυσικη καρτα με πλαστικο στο σπιτι σου. Κατεβασα πριν απο λιγο κ εκανα top up μεσω web banking εθνικης. Η μεταφορα εγινε κανονικα. Για να δοκιμασω τν εφαρμογη εβαλα αρχικα μονο 12 ευρω. Η προμηθεια ειναι οντως 1 ευρω. Τους ρωτησα στο support chat της εφαρμογης κ μ ειπαν οτι οι μεταφορες κανουν λιγες εργασιμες να εμφανιστουν! Το πιο σημαντικο ειναι δεν υπαρχουν χρεωσεις. Οταν εμφανιστει κ το ποσο θα σας ενημερωσω! Απλα σας δινω μια εναλλακτικη για online αγορες (aliexpress κλπ) κ γενικα οσι δεν εχετε paypal! αυτα ελπιζω να βοηθησα. περισσοτερα βλεπουμε! Ενδιαφέρον και χωρις χρεωσεις. Κρατα μας ενημερους. Για ψιλοπραγματα απο aliexpress ιδανικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1989! Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 καλημερα σε ολους... λοιπον μια ευκολη λυση ειναι το Site: Revolut κατεβαζεις εφαρμογη στο κινητο κανεις εγγραφη και αμεσως εχεις δικια σου εικονικη MasterCard που μπορεις αμεσως να τν χρησιμοποιησεις για online αγορες κ αν θες σ στελνουν τ φυσικη καρτα με πλαστικο στο σπιτι σου. Κατεβασα πριν απο λιγο κ εκανα top up μεσω web banking εθνικης. Η μεταφορα εγινε κανονικα. Για να δοκιμασω τν εφαρμογη εβαλα αρχικα μονο 12 ευρω. Η προμηθεια ειναι οντως 1 ευρω. Τους ρωτησα στο support chat της εφαρμογης κ μ ειπαν οτι οι μεταφορες κανουν λιγες εργασιμες να εμφανιστουν! Το πιο σημαντικο ειναι δεν υπαρχουν χρεωσεις. Οταν εμφανιστει κ το ποσο θα σας ενημερωσω! Απλα σας δινω μια εναλλακτικη για online αγορες (aliexpress κλπ) κ γενικα οσι δεν εχετε paypal! αυτα ελπιζω να βοηθησα. περισσοτερα βλεπουμε! Το δοκιμασα και εγω να βαλω λεφτα απο prepaid card και απο το σαπορτ μου ειπαν οτι δεν γινεται με προπληρωμενη καρτα....τα στοιχεια της χρεωστικης φοβαμαι να τα βαλω για να ανεβασω απο εκει λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirous87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Το δοκιμασα και εγω να βαλω λεφτα απο prepaid card και απο το σαπορτ μου ειπαν οτι δεν γινεται με προπληρωμενη καρτα....τα στοιχεια της χρεωστικης φοβαμαι να τα βαλω για να ανεβασω απο εκει λεφτα δν νομιζω οτι θα μπορουσες ετσι κ αλλιως...μονο εμβασμα ειτε ηλεκτρονικα ειτε στη τραπεζα οχι με χρηση χρεωστικης καρτας απο ελληνικη τραπεζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Σημερα ακουσα απο φιλο μου πως με την American express της Alpha Bank κανει αγορες κανονικα απο τις αρχες του capital control.Θα δοκιμασω να ανοιξω ενα λογαριασμο εκει μηπως δω φως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 και εγώ american express ths alpha εχω, και μια χαρά κλειδωμένη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkats16819 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 μηπως την εβγαλες τωρα?Αυτος την εχει προ cc....Tι να πω δεν βγαζω ακρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα