Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπως ηπαν και τα παιδια αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις. Εγω πριν μια εβδομαδα δοκιμασα και δε με αφησε. Προχτες που δοκιμασα, περασε. Για ebay εννοω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπως ηπαν και τα παιδια αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις. Εγω πριν μια εβδομαδα δοκιμασα και δε με αφησε. Προχτες που δοκιμασα, περασε. Για ebay εννοω.

Για μαγαζι εκτος ebay παιζει να δεχτει;;;

η εθνική τράπεζα έχει ενημερωθεί με αντίστοιχη επιλογή στο ibank για εμβάσματα εξωτερικού.

Εγώ δοκίμασα ήδη να στείλω... και φαίνεται να προωθήθηκε κανονικά.

πως γινεται ακριβως να κανεις top up εναν λογαριασμο paypal? Μου βγαζει "To top up your PayPal account, all you need to do is link a bank to your account. To get started, please enter your bank information below." και ζηταει ενα IBAN λογικα ειναι ο λογαριασμος απο τον οποιο θα στειλεις το εμβασμα ομως πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα που εχεις δηλωσει στο paypal?

Δηλαδη απο Πειραιως ειναι πιθανο για αγορα στο εξωτερικο;;;

κοίτα μόλις πραγματοποίησα έμβασμα στο εξωτερικό, που υπο κανονικές συνθήκες δεν μου επέτρεπε. προφανώς αύριο θα ολοκληρωθεί και σε 2-3 μέρες θα πιστωθούν στον λογαριασμό του εξωτερικού. Από εκεί και περα αυτό δεν εχει να κανει με τις αγορές των ελληνικών καρτων που ήδη έχουμε.

με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card.

mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut.

Έχω λογαριασμό στη Number26.

Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Βασικά είναι ο ιδανικός λογαριασμός, ελπίζω να μην αλλάξουν τις χρεώσεις τους (ουσιαστικά δεν έχουν καμία χρέωση).

• Like 1

Επειδη δε το κατεχω καθολου. Τι ακριβως ειναι εμβασμα και που μας βοηθαει με τις αγορες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο; Γιατι να κανω αγορα μεσω εμβασματος και οχι με προπληρωμενη/πιστωτικη καρτα;

Επειδη δε το κατεχω καθολου. Τι ακριβως ειναι εμβασμα και που μας βοηθαει με τις αγορες μεσω ιντερνετ απο εξωτερικο; Γιατι να κανω αγορα μεσω εμβασματος και οχι με προπληρωμενη/πιστωτικη καρτα;

...........  Ρωτα τον Γκικα τον Χαρδουβελη ...... το κατεχει καλα αυτος. :confused:

• Like 1

καλημερα , πηγα να κανω αναληψη στο paypal λογω επιστροφης χρηματων αφου εκανα ακυρωση μιας παραγγελιας , και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα "You cannot add a bank account at this time" αφου εβαλε τον αριθμο iban. Ξερετε τι συμβαινει ? Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...