Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον το paypal δεν θα ανοίξει αμέσως. Θα περιμένει να δει πρώτα και μετά.

Εγώ πάντως θα δοκιμάσω να στείλω στο λογαριασμό μου στη Κύπρο.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον, οπως εγραψα μερικες σελιδες πριν, εκανα μια αγορα απο ebay. Το paypal balance μου ηταν μηδεν και εχω συνδεσει μια προπληρωμενη της eurobank. Ενω την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα δοκιμασει μου ειχε βγαλει μηνυμα για card declined, τωρα ηρθε κανονικα αποδειξη απο το paypal. Εστειλα μηνυμα στον πωλητη να στειλει το αντικειμενο οταν παρει τα χρηματα αλλιως να ακυρωσει την παραγγελια. Σημερα το πρωι μου ηρθε μηνυμα απο τον πωλητη οτι ελαβε τα χρηματα και εκανε dispatched το αντικειμενο.

Δημοσ.

Παιδία καλησπέρα κι από μένα!Ταλαιπωρούμαι εδώ και μία ώρα και απήυδησα τελικώς έκανα refund τα λεφτά που έκανα μεταφορά από το ένα μαιλ μου στο άλλο.Εχω alpha visa χρεωστική ,έκανα από το ένα μαιλ στο άλλο send money έγινε κανονικά η μεταφορά,βέβαια στο στατους έλεγε εκκρεμεί καθότι ο λογαριασμός ήταν καινούριος..Τελικά βαρέθηκα και τα εκανα refund.Οταν πήγα να κάνω την αγορά από το asos.com που ήθελα ενώ είχα λεφτα στο balabce του δεύτερου mail δεν με αφηνε να ολοκλήωσει την πληρωμή αλλά μου ζήτησε να συμπληρώσω κάρτα γιατί πριν δεν είχα βάλει...Ε οπότε δεν το ολοκλήρωσα.Εχει καταφέρει κανείς με alpha bank visa απλη χρεωστική να το κάνει αυτό?(η κάρτα που έκανα λινκ στο 2ο μαιλ ήταν μια απλη eurobank παλι χρεωστική,όπου τώρα αναμένω να ερθει το 4ψηφιο για να την ενεργοποιλησω και καλά στο λογαριασμό)Εαν γινει λινκ κ ενεργοποιηθεί η κάρτα μετά θα με αφήσει λέτε να κάνω την αγορά?Η είνα θέμα τράπεζας..?Απο διάβασα οι περισσοτεροι που τα καατφεραν είχαν πειραιώς..Τι ταλαιπωρία και αυτή!!!???Επίσης σε μερικα σαιτ το paypal παιζει κανονικά..Πχ εγω απο ebay κάνω κανονικά αγορές με το κανονικό μ paypal..τώρα για το asos δεν λειτουργεί δε μπορώ να καταλαβω

Λοιπον, οπως εγραψα μερικες σελιδες πριν, εκανα μια αγορα απο ebay. Το paypal balance μου ηταν μηδεν και εχω συνδεσει μια προπληρωμενη της eurobank. Ενω την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα δοκιμασει μου ειχε βγαλει μηνυμα για card declined, τωρα ηρθε κανονικα αποδειξη απο το paypal. Εστειλα μηνυμα στον πωλητη να στειλει το αντικειμενο οταν παρει τα χρηματα αλλιως να ακυρωσει την παραγγελια. Σημερα το πρωι μου ηρθε μηνυμα απο τον πωλητη οτι ελαβε τα χρηματα και εκανε dispatched το αντικειμενο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου!

Προσπαθώντας να κάνω αγορά με paypal και αφού το κόλπο με το να δηλώσω απλά ένα email και να μεταφέρω χρήματα για να πάνε στο paypal balance δεν δούλεψε, έκανα το εξής κόλπο που διάβασα: Δημιούργησα νέο λογαριασμό paypal, με το όνομά μου. Από τον νέο έκανα request money στον παλιό, και έτσι μετέφερα λεφτά στον νέο. Έκανα αγορές από τον νέο. Προφανώς όμως επειδή ήταν νέος λογαριασμός και έκανα αγορές περίπου 500 ευρώ, χτύπησε καμπανάκι και το paypal μου έκανε τον νέο λογαριασμό limited. Μου ζήτησαν ΑΔΤ και λογαριασμό για τη διεύθυνση τα οποία και έστειλα, όμως μου ήρθε το εξής emai

We routinely review account activity in the PayPal system. When we reviewed
your account, we noticed that your activity violates some of the agreements
you have with us. 

Because of this, we’ve limited your accounts and can no longer offer our
services to you. You’ll still be able to log in to view your transaction
history, but you won’t be able to send or receive payment.

What’s the problem?

You're only allowed to have one personal and one business account. In
addition, we noticed one or more of the following problems: 

1. You provided information that we believe was false, inaccurate, or
misleading; or 

2. You sent or received money that was potentially related to fraudulent
activity; or 

3. You have more than one account with a negative balance; or 

4. You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity
Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with
PayPal.

Our decision was based on terms outlined in these agreements.

What to do next?

As allowed under the User Agreement, we’ll hold the money in your account
for 180 days . We’ll use your balance to reimburse buyers who file claims,
chargebacks, or any other reversals against you.  Before we reimburse the
buyer, in most cases, you’ll have a chance to respond to the claim,
chargeback, or reversal. 

We’ll send you an email letting you know when you can withdraw money from
your accounts.

If you think that we permanently limited your accounts in error, you may
appeal this decision. Just click Contact Us at the bottom of any page of
PayPal.

When you contact us, we may need you to provide some information to process
your appeal, for example, 
1. A copy of a valid photo ID that shows your name. Acceptable forms of a
photo ID are a driver's license, passport, or any other government issued
photo ID.
2. A copy of your recent utility bill that shows your name and address
exactly as they should appear on your PayPal account.
3. A copy of your business license or your articles of incorporation.

Επίσης έκανα δυο αγορές από Αγγλία οι οποίες είχαν payment hold, προχώρησαν όμως. Τώρα το paypal έχει ανοίξει cases και έχει στείλει emails στον πωλητή. Γράφει

PayPal is constantly monitoring site activity and reviewing transactions.

This payment has been selected for review and we have opened an investigation.

Depending on the outcome of the investigation, the payment will be completed or reversed.

Τα πράγματα έχουν σταλεί. Δηλαδή αν το paypal πει ότι μου γυρίζει τα λεφτά? Επίσης, αφού μου μπλόκαραν το λογαριασμό, δεν μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα σε λογαριασμό ή να ψωνίσω κάτι άλλο με αυτά. 

Έχω τρελαθεί! Σε λίγο θα μου πουν ότι είμαι απατεώνισσα! Να τους πάρω τηλ?

Κανείς άλλος δεν δημιούργησε δεύτερο λογαριασμό με το όνομά του?

Δημοσ.

Ο δεύτερος λογαριασμος ειναι στο ίδιο όνομα με τον κανονικό λογαριασμό σου ?

Αν ναι νομίζω δεν επιτρέπετε, εκτός αν ειναι επαγγελματικος

Δημοσ.

Ο δεύτερος λογαριασμος ειναι στο ίδιο όνομα με τον κανονικό λογαριασμό σου ?

Αν ναι νομίζω δεν επιτρέπετε, εκτός αν ειναι επαγγελματικος

Ναι στον ίδιο. Δεν το ήξερα ρε γμτ... Κάπου το διάβασα στο internet. Θα μπορούσα να ανοίξω με άλλο όνομα λες? 

Λες να με δώσουν στην ιντερπόλ? Χιχι

Ε ρε τί τραβάμε!

Να του πάρω τηλ να τους εξηγήσω ή να το αφήσω?

Δημοσ.

Περίμενε να δεις τι θα απαντήσουν σε αυτά που έστειλε, μην καρφώνεσαι χωρίς λογο

Ναι αυτό σκεφτόμουν. Τουλάχιστον να παραλάβω κανονικά, και δεν ασχολούμαι άλλο. Θα δούμε...

Μπορούν να μου κάνουν τίποτα?

Πάντως το request money απλά σε δεύτερο email, δεν μου λειτουργεί με καμία κάρτα: χρεωστική και πιστωτική πειραιώς, πιστωτική ετε και πιστωτική Postcredit....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να κάνω request money από κανονικό paypal account (ενός φίλου) στο δικό μου. Και τα 2 verified kai premier account. Λέτε να δουλέψει τώρα ή το κλείσανε; Πριν περίπου 1-2 βδομάδες κανονικά έγινε πάντως. Μήπως κόπηκε με τα νέα που ανακοινώσανε τώρα; Το έκανε κανείς επιτυχημένα πρόσφατα;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θέλω να κάνω request money από κανονικό paypal account (ενός φίλου) στο δικό μου. Και τα 2 verified kai premier account. Λέτε να δουλέψει τώρα ή το κλείσανε; Πριν περίπου 1-2 βδομάδες κανονικά έγινε πάντως. Μήπως κόπηκε με τα νέα που ανακοινώσανε τώρα; Το έκανε κανείς επιτυχημένα πρόσφατα;

Καλύτερα κάνε send money και όχι request money. Send money to family and friends.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια αγορα απο εξωτερικο για ενα Game το οποιο εδω Ελλαδα δε θα ερθει υπαρχει κανενας τροπος για να το παραγγείλω με paypal η paysafe η οτιδήποτε αλλο....;;;

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια αγορα απο εξωτερικο για ενα Game το οποιο εδω Ελλαδα δε θα ερθει υπαρχει κανενας τροπος για να το παραγγείλω με paypal η paysafe η οτιδήποτε αλλο....;;;

Δοκίμασες να το παραγγείλεις; Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν περνά η συναλλαγή

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 

Έχω ένα υπόλοιπο στο paypal 254 euro. Μπορώ να κάνω ανταλλαγή με μετρητά για όποιον ενδιαφέρετε χωρίς καμία χρέωση. 

Δημοσ.

Δοκίμασες να το παραγγείλεις; Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν περνά η συναλλαγή

Επιεδη πριν μερικο καιρο ρωτησα αν γινεται και μερικους φιλους μου και μου ειπαν οχι (πιο συγκερκιμενα ρωτησα αν γινεται μεσω paypal)δε δοκιμασα να το παραγγειλω, αλλα διαβασα καποια προσφατα αρθρα(π.χ http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/oikonomia/item/250292-capital-controls-%C2%ABepistrefoun%C2%BB-kai-oi-pliromes-se-paypal-kai-ebay-meso-internet )

και βλεπω για καποιες "χαλαρωσεις" στα Capital Controls και για αυτο ρωτησα εδω περα αν ξερει κανεις μηπως γινεται τελικα να το παραγγειλω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...