Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 διαφορετικοί χρήστες έχουμε επιβεβαίωση απο εθνική ότι ξεκινά απο αύριο και μάλιστα μέσω web banking (δες τις προηγούμενες σελίδες)

Θα μπορούμε μέσω web-banking να φορτίσουμε το paypal?

• Like 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολο απο δευτερα σε δευτερα το πανε.... ειδωμεν.

Απο που βγαζεις τη καρτα της ελληνικης τραπεζας αφου δεν εχει καταστηματα πλεον στην Ελλαδα?

Η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρία Λτδ ανακοινώνει ότι ως αποτέλεσμα της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας και μετά από απαίτηση της Τρόικας, η Ελληνική Τράπεζα στις 26 Μαρτίου 2013 συγκατατέθηκε στην πώληση του Δικτύου Καταστημάτων της στην Ελλάδα στην Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. ως αποτέλεσμα των υποδείξεων του Υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Δημοσ.

2 διαφορετικοί χρήστες έχουμε επιβεβαίωση απο εθνική ότι ξεκινά απο αύριο και μάλιστα μέσω web banking (δες τις προηγούμενες σελίδες)

Πώς γίνεται δηλ. η φόρτωση του paypal μέσω web banking;

Μέσα από το paypal ή μέσα από το web banking;

Δημοσ.

Πώς γίνεται δηλ. η φόρτωση του paypal μέσω web banking;

Μέσα από το paypal ή μέσα από το web banking;

Μεσω Paypal παίρνεις τα στοιχεία του λογαριασμού εξωτερικού και μέσω ebanking εθνικής στέλνεις το έμβασμα (μέχρι 500 ευρω το μήνα)

Δημοσ.

Μεσω Paypal παίρνεις τα στοιχεία του λογαριασμού εξωτερικού και μέσω ebanking εθνικής στέλνεις το έμβασμα (μέχρι 500 ευρω το μήνα)

Οταν λες τα στοιχεια του λογαριασμου?

Δημοσ.

Οταν λες τα στοιχεια του λογαριασμου?

Πας topup

μετα add money (takes a few days) Και σου βγαζει τα στοιχεια λογαριασμου στα οποια πρεπει να στειλεις το εμβασμα. Χωρις αυτα τα στοιχεία δε μπορείς να στείλεις το εμβασμα

Δημοσ.

Πας topup

μετα add money (takes a few days) Και σου βγαζει τα στοιχεια λογαριασμου στα οποια πρεπει να στειλεις το εμβασμα. Χωρις αυτα τα στοιχεία δε μπορείς να στείλεις το εμβασμα

μονο απο λογαριασμο εθνικης λενε θα περναει το εμβασμα? εγω εχω paypal σε διαφορετικο ονομα απο το δικο μου και για να φτιαξω καινουργιο δε γινεται με τα cc ....

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Προσπάθησα να κάνω χτες μια αγορά απο το SportsDirect.com & πληρωμή μέ Paypal μη διαθέτωντας επαρκές Balance ποσο ,

με πιστωτική κάρτα της Πειραιώς.

Δεν προχώρησε η συναλλαγή μου έβγαλε decline , αλλά είδα σήμερα στον λογαριασμό μου(paypal)

ότι έχει περάσει ως Pending ( Payment Status )

Τι ακριβώς έχει γίνει ?? Τα προιοντα στο Site του SportsDirect είναι ακόμα στο 'καλαθι" & δεν υπάρχει κάποιο status οτι έχει παραληφθει η παραγγελία μου κλπ...

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Προσπάθησα να κάνω χτες μια αγορά απο το SportsDirect.com & πληρωμή μέ Paypal μη διαθέτωντας επαρκές Balance ποσο ,

με πιστωτική κάρτα της Πειραιώς.

Δεν προχώρησε η συναλλαγή μου έβγαλε decline , αλλά είδα σήμερα στον λογαριασμό μου(paypal)

ότι έχει περάσει ως Pending ( Payment Status )

Τι ακριβώς έχει γίνει ?? Τα προιοντα στο Site του SportsDirect είναι ακόμα στο 'καλαθι" & δεν υπάρχει κάποιο status οτι έχει παραληφθει η παραγγελία μου κλπ...

Error και Pending στο Paypal και προϊόντα στο καλάθι τού SD χωρίς μήνυμα "Τhanks for your order" και email επιβεβαίωσης = ανεπιτυχής προσπάθεια.Sportsdirect μόνο με balance μέσω request money...

Δημοσ.

Error και Pending στο Paypal και προϊόντα στο καλάθι τού SD χωρίς μήνυμα "Τhanks for your order" και email επιβεβαίωσης = ανεπιτυχής προσπάθεια.Sportsdirect μόνο με balance μέσω request money...

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο SD μόνο με balance μπορείς να κάνεις αγορές. Το pending θα μείνει για ένα μήνα νομίζω, χωρίς καμμία επίπτωση.

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις τιποτα απο amazon.es (Ισπανιας)?

Ενω στης Ιταλιας μου δεχτηκε κανονικα ο,τι αγορες και να εκανα, στο Ισπανικο αρνειται πεισματικα. 

Ολα αυτα με χρεωστικες της Πειραιως & Eurobank.

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω παρακολουθησει το θεμα και ειναι τοσα πολλα που πρεπει να μαθω και δεν προλαβαινω...μια γρηγορη απαντηση αν γινεται. Στο Massdrop εχει μια πολυ καλη τιμη για ενα dac και θελω να μου πειτε αν μπορω να κανω κατι για να το παρω επειδη ληγει σε 3 μερες.

Βγαινει στα 106~ ευρω με τα μεταφορικα ( απο το amazon uk θα παει 141~) . Εχω μια prepaid πειραιως μπορω να την φορτισω και να κανω παραγγελια ? Θα τη δεχτει το συστημα μα τα cc? και κατι αλλο θα πληρωσω τελωνειο η καποια αλλη χρεωση? Ξερει κανενας γαι αγορες απο το massdrop?

Eυχαριστω

edit: δεν εχω paypal

https://www.massdrop.com/buy/fiio-e17k-alpen-2-usb-dac

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις τιποτα απο amazon.es (Ισπανιας)?

Ενω στης Ιταλιας μου δεχτηκε κανονικα ο,τι αγορες και να εκανα, στο Ισπανικο αρνειται πεισματικα.

Ολα αυτα με χρεωστικες της Πειραιως & Eurobank.

Εγώ έκανα αγορά 35 ευρώ απο

το Ισπανικό buyvip

Δημοσ.

Πας topup

Καλό θα ήταν όποιος συμφορουμίτης το κάνει από Δευτέρα και είναι επιτυχές (όπως θέλω να πιστεύω) να ενημερώσει για τα σωστά βήματα για να μην γίνουν μπερδέματα όπως έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις

Δημοσ.

Πάω να κάνω top up (και instantly και take a few days) και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Dear Customer

Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. 
All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.

Thank you for understanding.

Επίσης όταν πάω να συνδέσω λογαριασμό μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει για την ώρα...

Τι φάση. Πήρα στην eurobank που ντεμέκ συνεργάζονται με το PP και μου έλεγε πως πρέπει να έχω δεχτεί λεφτά απο εξωτερικό για να στείλω έμβασμα και κουραφέξαλα. Αυτοί έχουν μείνει 2 ΦΕΚ πίσω... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...