Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν χρεώνεσαι απλήρωτο αντικείμενο, απλά θα στείλεις μήνυμα στο ebay εξηγώντας το πρόβλημα και θα το κανονίσουν αυτοί ώστε να κλείσει το case και να μην έχεις θέμα. Μου συνέβη πριν δυο εβδoμάδες και όλα οκ με άμεση και άψογη εξυπηρέτηση απο ebay.

Οταν σου συνεβει σου ειχε ερθει απο το paypal, receipt payment?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι σχετικα με το aliexpress , εχω βγαλει προπληρωμενη master card και δεν την δεχεται, προσπαθησα να βαλω την προπληρωμενη στο webmoney επισης δεν τα καταφερα! εχει κανεις καμια προταση?

Δημοσ.
Από την άλλη πλευρά, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν αρκεί για την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών, υποστήριξε ο υποδιοικητής της ΤτΕ, Ιω. Μουρμούρας, σε ομιλία του στις ΗΠΑ. Πρόσθεσε ότι για να επιτευχθεί η πλήρης άρση των capital controls θα πρέπει να ικανοποιηθεί και μια σειρά άλλων προϋποθέσεων, όπως η ελάφρυνση του χρέους, η επαναφορά του waiver από την ΕΚΤ στα ομόλογα, η συμμετοχή της Ελλάδος στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και τέλος η αύξηση των επενδύσεων.     http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113782570

Καλααα.....

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό paypal με prepaid Πειραιώς εν μεσω capital controls ?? Προσπαθώ να κανω αγορα απο sportsdirect και δεν γινεται

Δημοσ.

Παιδιά μία γρήγορη ερώτηση: Μπορώ με κάποιον τρόπο (πλέον) να φορτώσω χρήματα στο PayPal (χωρίς την πατέντα request money κτλ);;;

Δημοσ.

Καλησπερα, θέλω να πάρω κάποια ρούχα, cds και αξεσουάρ από ιδιώτη από το γερμανικό ebay. Υπάρχει περίπτωση να φάω πόρτα με paypal ή χρεωστική κάρτα γνωστού που είναι έμπορος cds?
Διάβασα ότι τα ρούχα δεν μπορούνε να εγκριθούν, αλλά επειδή ο πωλητής είναι ιδιώτης, μπορώ να τα "βαφτίσω" αλλιώς (πχ cd μόνο) για να πάρουν τα λεφτά έγκριση?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, να ρωτησω κατι σχετικα με το aliexpress , εχω βγαλει προπληρωμενη master card και δεν την δεχεται, προσπαθησα να βαλω την προπληρωμενη στο webmoney επισης δεν τα καταφερα! εχει κανεις καμια προταση?

Ελληνικές κάρτες δε δουλεύουν. Χρειάζεσαι κάρτα εξωτερικού

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς για μεταφορά ποσού στο balance της paypal μπορεί να μου στειλει pm μιας και δεν σκοπευω να κανω καποια αγορα συντομα  :)

Δημοσ.

Τελικα την καρτα p απο την hellenic bank, μπορουμε να την βγαλουμε απο την Ελλαδα ή πρεπει να παμε Κυπρο;

Και ενα πραγμα που δε καταλαβαινω. Λενε για 420 ευρω αναληψη την εβδομαδα. Το οριο αγορα και τις αγορες μεσω προπληρωμενης καρτας; Δλδ αν θελησω να κανω αγορα 500 ευρω δε θα τα καταφερω;

Δημοσ.

Τελικα την καρτα p απο την hellenic bank, μπορουμε να την βγαλουμε απο την Ελλαδα ή πρεπει να παμε Κυπρο;

Και ενα πραγμα που δε καταλαβαινω. Λενε για 420 ευρω αναληψη την εβδομαδα. Το οριο αγορα και τις αγορες μεσω προπληρωμενης καρτας; Δλδ αν θελησω να κανω αγορα 500 ευρω δε θα τα καταφερω;

Καμία σχέση το όριο ανάληψης με το όριο αγορών.

Δημοσ.

Όχι, ανοίγεις και με 0€.

Εγώ πήρα μαζί μου λεφτά και τα κατάθεσα αλλά τώρα απο Δευτέρα θα μπορείς 500€ το μήνα με έμβασμα.

απο που προκύπτει η δυνατότητα εμβάσματος απο Δευτέρα?

γνωρίζω για τη ΠΝΠ και τη σχετική ρύθμιση αλλά απο Δευτέρα σε Δευτέρα το πάνε εδώ και δύο εβδμάδες.

έχεις κάποια συγκεκριμένη απάντηση και αν ναι απο ποια ελληνική τράπεζα,(να την προτιμήσουμε αν είναι)

Δημοσ.

απο που προκύπτει η δυνατότητα εμβάσματος απο Δευτέρα?

γνωρίζω για τη ΠΝΠ και τη σχετική ρύθμιση αλλά απο Δευτέρα σε Δευτέρα το πάνε εδώ και δύο εβδμάδες.

έχεις κάποια συγκεκριμένη απάντηση και αν ναι απο ποια ελληνική τράπεζα,(να την προτιμήσουμε αν είναι)

2 διαφορετικοί χρήστες έχουμε επιβεβαίωση απο εθνική ότι ξεκινά απο αύριο και μάλιστα μέσω web banking (δες τις προηγούμενες σελίδες)

• Like 1
Δημοσ.

Οταν σου συνεβει σου ειχε ερθει απο το paypal, receipt payment?

Μου είχε έρθει μήνυμα για Unpaid item case opened, έκανα appeal και το κανονίσανε άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...