Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα έχουμε ξαναπει, ο μόνος τρόπος να παρακάμψεις τελείως τα cc είναι ο λογαριασμός τράπεζας εξωτερικού και οι καλύτερες επιλογές αυτήν τη στιγμή για να ανοίξει κανείς ευκολότερα λογαριασμό ευρώ σε ξένη τράπεζα κάποιος που δεν είναι κάτοικος της χώρας αυτής (χωρίς να ζητάνε δηλαδή άδεια διαμονής, αφμ της χώρας, διεύθυνση κλπ.), είναι η Κύπρος και η Βουλγαρία.

Σε κάθε περίπτωση απαιτείται η μετάβαση στη χώρα για το άνοιγμα και πίστωση του λογαριασμού, τώρα διάβασα το μήνυμα του φίλου παραπάνω ότι μπορεί να γίνει αποστολή χρημάτων και άνοιγμα χωρίς φυσική παρουσία εκεί σε ότι αφορά την Κύπρο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχικά μπήκα στο site της τράπεζας Κύπρου και πήγα εκεί που λέει international. Συμπλήρωσα την αίτηση που ζητάει και την έστειλα με email μαζί με ττην ταυτότητα και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ.

Μου στείλανε στο email τα χαρτιά και μου είπανε οτι μπορώ να τα στείλω είτε με ταχυδρομίο επικυρωμένα και να μιλήσουμε μέσω skype ή να πάω ο ίδιος εκεί κατευθείαν.  Διάλεξα να πάω ο ίδιος για να καταθέσω και λεφτά στο λογαριασμό (μπορείς να έχεις μαζί σου μέχρι 2000€).

Μετά απο 10 μέρες μου ήρθε η κάρτα και οι κωδικοί με courrier (35€), πήρα τηλέφωνο και τα ενεργοποίησα.

Βγάζουνε κάρτα visa electron, αλλά επειδή κάποια μαγαζιά δεν την δέχονται, ζήτησα και μια προπληρωμένη απλά οι βλάκες δεν μου δώσανε την αίτηση όταν πήγα εκεί και τώρα την έστειλα  με ελτα.

Ο λογαριασμός που ανοίγουν είναι τρεχούμενος και το μηχανάκι με τους κωδικούς κάνει 10€.

2 επίμαχες ερωτησεις:

- υπαρχει μινιμουμ-πλαφον, στο ποσο της αρχικης καταθεσης;

- πως θα καταθετεις χρημα στον λογαριασμο, απο Ελλαδα;

Πχ, προϊοντα οπως αυτο, μου εσωσαν την τσεπη! Και οταν παιρνω 2 την εβδομαδα, καταλαβαινετε ποσο πολυ διαρκει ( 2 χρονια!! ) και κοστισε μολις 5 ευρω!

Eιδες διαφορα με αυτο?πως βοηθησε?

μια ερωτηση παιδια...

οι καρτες paysafe ανοιξανε αλλα οχι για ολα τα site...ξερουμε ποτε μπορει να ανοιξουνε και για τα υπολιπα?(g2a,steam ect..)

Δε γνωρίζουμε. Μάλλον θα ακολουθησουν τη γενικότερη πορεία χαλάρωσης των cc.. Οπότε όχι σύντομα

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει. Με προπληρωμενη μπορω να πληρωσω με εμβασμα;

Με πιστωτικη καρτα εαν κανω αγορα, θα μου ερθει ολοκληρο το ποσο της αγορας να το πληρωσω στην επομενη δοση; Και εαν το πληρωσω στην ωρα του, δε θα εχω επιβαρυνση; Οποτε ισως ετσι ειναι καλυτερα απο το να φορτωνω την προπληρωμενη και να μου χρεωνουν 1-3 ευρω τη φορα; Ποσο επικινδυνο ειναι η αγορα με πιστωτικη μεσω ιντερνετ;

Για οσους ρωτανε για το iherb, ποτε δε συναντησα καποιο προβλημα. Πανω απο 50 παραγγελιες εδω και 4 χρονια. Εγω γλυτωσει ενα καρο λεφτα. Μπορει και 1000+ ευρω, σε σχεση με Ελλαδα.

Οποιος θελει να εχει και εκπτωση στη πρωτη του παραγγελια, ας βαλει τον παρακατω κωδικο LAZ328 για να εχει εκπτωση μεχρι 10$ στην πρωτη του παραγγελια!

Πχ, προϊοντα οπως αυτο, μου εσωσαν την τσεπη! Και οταν παιρνω 2 την εβδομαδα, καταλαβαινετε ποσο πολυ διαρκει ( 2 χρονια!! ) και κοστισε μολις 5 ευρω!

Η αγορά μουσικής ήταν στις εξαιρέσεις των capital controls, όπως επίσης και οι αγορές εφαρμογών, όπως αυτές των iphone και googleplay.

Eιδες διαφορα με αυτο?πως βοηθησε?

Βοηθαει σε οσους εχουν ελλειψη ( κυριως οσοι ειναι χορτοφαγοι ) , αλλα γενικοτερα ειναι απαραιτητη για τον οργανισμο μας. Την παιρνω πριν απο τον υπνο για να με χαλαρωνει περισσοτερο.

Η αγορά μουσικής ήταν στις εξαιρέσεις των capital controls, όπως επίσης και οι αγορές εφαρμογών, όπως αυτές των iphone και googleplay.

Δεν κολλαει με το μηνυμα μου ομως αυτο.

https://www.hellenicbank.com/el/prepaid/p-card#contentDisplay

Από Κύπρο αυτή η κάρτα βγαίνει αμέσως και χωρίς λογαριασμό τραπέζης.Την πήρε φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος :-)

https://www.hellenicbank.com/el/prepaid/p-card#contentDisplay

Από Κύπρο αυτή η κάρτα βγαίνει αμέσως και χωρίς λογαριασμό τραπέζης.Την πήρε φίλος και είναι πολύ ευχαριστημένος :-)

Ειναι electron, δε θα περναει σε αρκετα καταστηματα. Επισης πολυ καλο για να ειναι αληθινο, αλλα και αληθινο να ειναι θα κρυβονται παγιδες..

Ποσο κοστιζει για να βγει; Ποια ειναι τα εξοδα σε καθε φορτιση της καρτας; Αμα θελει 10 ευρω για να την φορτιζω καθε φορα, ισως και να μη συμφερει.

Και βασικα, πρεπει να ειμαστε κυπρο!!

Να σου πω οτι δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις

Σαφώς και θα χρεωθείς απλήρωτο αντικείμενο, ο πλανήτης δεν ειναι υποχρεωμένος να ξερει για cc και λοιπές μλκις που γίνονται εδω στην Ελλαδα

Δεν χρεώνεσαι απλήρωτο αντικείμενο, απλά θα στείλεις μήνυμα στο ebay εξηγώντας το πρόβλημα και θα το κανονίσουν αυτοί ώστε να κλείσει το case και να μην έχεις θέμα. Μου συνέβη πριν δυο εβδoμάδες και όλα οκ με άμεση και άψογη εξυπηρέτηση απο ebay.

2 επίμαχες ερωτησεις:

- υπαρχει μινιμουμ-πλαφον, στο ποσο της αρχικης καταθεσης;

- πως θα καταθετεις χρημα στον λογαριασμο, απο Ελλαδα;

Όχι, ανοίγεις και με 0€.

Εγώ πήρα μαζί μου λεφτά και τα κατάθεσα αλλά τώρα απο Δευτέρα θα μπορείς 500€ το μήνα με έμβασμα.

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι, θελει ο αδερφος να αγορασει κατι απο γερμανια αλλα δεν εχει επιλογη paypal, μονο visa κτλπ. Μπορουμε να στειλουμε λεφτα σε ξενο λογαριασμο στο εξωτερικο? Και αν ναι εχει καποια επιπλεον χρεωση?

Μια απορια για το iherb μιας και δεν εχω κανει ποτε ξανα παραγγελια απο εκει.Θελω να κανω μια παραγγελια στα 35 ευρω.Υπαρχει περιπτωση να εχω κανενα θεμα με το τελωνειο και τι πρεπει να προσεξω γενικοτερα?

Και μια δευτερη ερωτηση:τα προιοντα (γενικοτερα φαρμακα,συμπληρωματα,βιταμινες) εχουν καμια διαφορα σε σχεση με αυτα που πωλουνται εδω στην Ελλαδα ή ειναι ακριβως τα ιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...