Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα χθες την κάρτα απο την Κύπρο, σήμερα την ενεργοποίησα και έκανα και τις πρώτες μου αγορές. Bye-bye CC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σχετικά με το iHerb, λίγο offtopic θα βγώ για λίγο. Τι χρησιμοποιεί για αποστολή; USPS ή FedEx? Γιατί δεν δίνει επιλογές,μόνο ένα 5$ για αποστολή χωρίς αριθμό αποστολής. Μου είπαν πως στέλνουν με Fedex Global χωρίς tracking number αλλά στην FedEx Ελλάδας μου είπαν πως η FedEx δεν στέλνει ποτέ χωρίς tracking number και να τα ξεχάσω αυτά. Ξέρει κανείς τι τρέχει΄; Χρησιμοποιούν ένα φτηνό συστημα κουριερ που οταν φτασει Ελλάδα το παραδιδουν στα ΕΛΤΑ και στο παραδίδει εσένα. Δεν υπάρχει tracking και μπορεί να καθυστερήσει. Μια παραγγελία που έκανα τον Αυγυστο δεν έχει φτάσει ακόμα! Κανονικά κάνει γύρω στις 2 βδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 http://fimotro.blogspot.gr/2015/10/viva-wallet.html Ultra fail άρθρο. Έστειλες χρήματα απο Skrill (Αγγλία) σε Viva (Ελλάδα) οπότε προφανώς η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί. Έστειλες χρήματα από Viva (Ελλάδα) σε Skrill (Αγγλία) οπότε προφανώς η συναλλαγή θα απορριφθεί λόγο cc. Κανένα σύστημα της Viva Wallet δεν είναι διάτρητο. Αν ήταν τόσο εύκολο να μεταφέρεις χρήματα στην skrill δεν θα ψαχνόμασταν πως να κάνουμε αγορές από εξωτερικό. Τα χρήματα σου δεν τα έχεις χάσει, απλά είναι δεσμευμένα. Αυτό έγινε σε άπειρες συναλλαγές από όλες τις τράπεζες όταν έστειλναν χρήματα κάποιοι στο εξωτερικό. Είναι σα να λες λοιπόν πως όλες οι τράπεζες είναι διάτρητες. Αν αργούν να σου απαντήσουν, ένα είναι το φάρμακο. Υπομονή. Είναι λογικό να έχουν πολύ κίνηση στο support αυτή την εποχή. Το λάθος είναι 100% δικό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ultra fail άρθρο. Έστειλες χρήματα απο Skrill (Αγγλία) σε Viva (Ελλάδα) οπότε προφανώς η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί. Έστειλες χρήματα από Viva (Ελλάδα) σε Skrill (Αγγλία) οπότε προφανώς η συναλλαγή θα απορριφθεί λόγο cc. Κανένα σύστημα της Viva Wallet δεν είναι διάτρητο. Αν ήταν τόσο εύκολο να μεταφέρεις χρήματα στην skrill δεν θα ψαχνόμασταν πως να κάνουμε αγορές από εξωτερικό. Τα χρήματα σου δεν τα έχεις χάσει, απλά είναι δεσμευμένα. Αυτό έγινε σε άπειρες συναλλαγές από όλες τις τράπεζες όταν έστειλναν χρήματα κάποιοι στο εξωτερικό. Είναι σα να λες λοιπόν πως όλες οι τράπεζες είναι διάτρητες. Αν αργούν να σου απαντήσουν, ένα είναι το φάρμακο. Υπομονή. Είναι λογικό να έχουν πολύ κίνηση στο support αυτή την εποχή. Το λάθος είναι 100% δικό σου. Δεν κατάλαβες.. εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά αναμετέδωσα την πληροφορία για τα μέλη στο νήμα.. Στο λέω γιατί αναφέρεσαι σα να τραβάω εγώ το ζόρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ε δεν είχε επιλογή να απαντήσω εκεί, και απάντησα εδώ ΥΓ: μην αναμεταδίδεις μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card. mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut. Καλα και με αυτη την miwirecard πως θα γινει να την φορτωσουμε χρηματα αφου oπως ειδα δεν εχει φυσικα σημεια στην Ελλαδα για να αγορασουμε τα vouchers. Εαν γινοταν εχει καλυτερες - χαμηλοτερες χρεωσεις απο την moneysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασα πριν απο λιγο να κανω μια δοκιμαστικη αγορα απο ebay αξιας 1.99gbp, και ειδα οτι προχωρησε και δε μου εβγαλε καποιο μηνυμα λαθους. Αυτο σημαινει οτι πραγματοποιηθηκε η αγορα ή μπορει να ερθει πιο μετα μηνυμα ακυρωσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλα και με αυτη την miwirecard πως θα γινει να την φορτωσουμε χρηματα αφου oπως ειδα δεν εχει φυσικα σημεια στην Ελλαδα για να αγορασουμε τα vouchers. Εαν γινοταν εχει καλυτερες - χαμηλοτερες χρεωσεις απο την moneysafe μόνο με έμβασμα εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδια επειδη εχω μπερδευτει. Με προπληρωμενη μπορω να πληρωσω με εμβασμα; Με πιστωτικη καρτα εαν κανω αγορα, θα μου ερθει ολοκληρο το ποσο της αγορας να το πληρωσω στην επομενη δοση; Και εαν το πληρωσω στην ωρα του, δε θα εχω επιβαρυνση; Οποτε ισως ετσι ειναι καλυτερα απο το να φορτωνω την προπληρωμενη και να μου χρεωνουν 1-3 ευρω τη φορα; Ποσο επικινδυνο ειναι η αγορα με πιστωτικη μεσω ιντερνετ; Για οσους ρωτανε για το iherb, ποτε δε συναντησα καποιο προβλημα. Πανω απο 50 παραγγελιες εδω και 4 χρονια. Εγω γλυτωσει ενα καρο λεφτα. Μπορει και 1000+ ευρω, σε σχεση με Ελλαδα. Οποιος θελει να εχει και εκπτωση στη πρωτη του παραγγελια, ας βαλει τον παρακατω κωδικο LAZ328 για να εχει εκπτωση μεχρι 10$ στην πρωτη του παραγγελια! Πχ, προϊοντα οπως αυτο, μου εσωσαν την τσεπη! Και οταν παιρνω 2 την εβδομαδα, καταλαβαινετε ποσο πολυ διαρκει ( 2 χρονια!! ) και κοστισε μολις 5 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα χθες την κάρτα απο την Κύπρο, σήμερα την ενεργοποίησα και έκανα και τις πρώτες μου αγορές. Bye-bye CC! Ωραίος. Αν και τα έχουμε χαιρετίσει οι περισσότεροι εδώ μέσα είτε με τον γνωστό τρόπο είτε με φίλους στο εξωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα χθες την κάρτα απο την Κύπρο, σήμερα την ενεργοποίησα και έκανα και τις πρώτες μου αγορές. Bye-bye CC! για εξηγησε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Να προσθέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου; Αγόρασα πριν καμια εβδομάδα μουσική από το Bandcamp. Πλήρωσα μέσω Paypal. Όλα κανονικά και χωρίς προβλήματα. Μου ήρθαν και οι σχετικές ειδοποιήσεις από το Paypal! Η κάρτα είναι της Πειραιώς! Σήμερα προσπάθησα να παραγγείλω ένα μπουφάν από Ebay και μου βγάζει το γνωστό error όπου "the card issuer declined the card with number xxxx" κλπ κλπ. Ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα. Ενημερώνω ότι το κόστος της μουσική ήταν στα 6 ευρώ. Το μπουφαν είναι στα 100. Άρα υποθέτω ότι δεν ξεπερνάω κάποιο από τα όρια που υπάρχουν. Δηλαδή, αν δεν κάνω λάθος τα 500 ευρώ τον μήνα για συνναλλαγές στο εξωτερικό. Μήπως έχει να κάνει με τα όρια της τράπεζας σε σχέση με τις συνναλλαγές της; Αν δεν κάνω λάθος έπαιζε κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 για εξηγησε..... Moneysafe mastercard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 για εξηγησε..... Αρχικά μπήκα στο site της τράπεζας Κύπρου και πήγα εκεί που λέει international. Συμπλήρωσα την αίτηση που ζητάει και την έστειλα με email μαζί με ττην ταυτότητα και ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ. Μου στείλανε στο email τα χαρτιά και μου είπανε οτι μπορώ να τα στείλω είτε με ταχυδρομίο επικυρωμένα και να μιλήσουμε μέσω skype ή να πάω ο ίδιος εκεί κατευθείαν. Διάλεξα να πάω ο ίδιος για να καταθέσω και λεφτά στο λογαριασμό (μπορείς να έχεις μαζί σου μέχρι 2000€). Μετά απο 10 μέρες μου ήρθε η κάρτα και οι κωδικοί με courrier (35€), πήρα τηλέφωνο και τα ενεργοποίησα. Βγάζουνε κάρτα visa electron, αλλά επειδή κάποια μαγαζιά δεν την δέχονται, ζήτησα και μια προπληρωμένη απλά οι βλάκες δεν μου δώσανε την αίτηση όταν πήγα εκεί και τώρα την έστειλα με ελτα. Ο λογαριασμός που ανοίγουν είναι τρεχούμενος και το μηχανάκι με τους κωδικούς κάνει 10€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα