rupak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί πολλάκις ή αν δεν είναι το αρμόδιο νήμα. Θέλω όταν πληρώνω για κάποιο προϊόν και με βγάζει στο paypal από την σελίδα του προϊόντος, εκεί που μου δείχνει πιθανές διευθύνσεις να σβήσω-καθαρίσω παλιές διευθύνσεις που είχα χρησιμοποιήσει παλιά και δεν θέλω πλέον να εμφανίζονται. Προσπάθησα μέσα απο τον λογαριασμό μου στο paypal αλλά εκεί δεν εμφανίζονται οι παραπανίσιες διευθύνσεις παρά μόνο η μια που έχω δηλώσει εγώ. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirous87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τωρινή ενημέρωση για το έμβασμα μέχρι 500 ευρώ το μήνα από τράπεζα σε λογαριασμό τράπεζας εξωτερικού από ιδιώτες: 1. Eurobank : ξεκίνησε σήμερα αλλά πρέπει να πας στο κατάστημα και από εκεί θα γίνει η μεταφορά, και φυσικά αφού γίνεται μέσω καταστήματος είναι υψηλή η προμήθεια: Παράδειγμα: για μεταφορά 500 ευρώ σε τραπεζα της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον 15 ευρώ (προμήθεια + έξοδα). 2. Εθνική. Ξεκίνησε επίσης από σήμερα μέσω καταστήματος, την προμήθεια όμως δεν κατάφερα να την μάθω. Υπολογίζω ότι μέσω καταστήματος η προμήθεια θα είναι λίγο παρακάτω από αυτήν της Eurobank . Το σημαντικό όμως νέο είναι ότι η Εθνική προανήγγειλε ότι από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμη η επιλογή αποστολής των 500 ευρώ σε τράπεζα εξωτερικού μέσω web banking, που σημαίνει ότι για παράδειγμα η μεταφορά 500 ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον μόλις 1 ευρώ προμήθεια. Αυτά έμαθα τηλεφωνώντας και σας τα μεταφέρω. Οπότε φορτώνεις το paypal σου με την επιλογή : Add money (Takes a few days) που είναι ο πιο οικονομικός τρόπος και κάνεις τις μικρο-αγορές σου χωρίς να σου ροκανίζουν δώθε κείθε σε προμήθειες. δλδ θα μπορουμε πλεον οσοι διαθετουμε καρτα στην εθνικη απο εβδομαδα να κανουμε συναλλαγες online απλα σε καθε συναλλαγη η εθνικη θα κραταει προμηθεια 1 ευρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLaCeBo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα!Τη βοήθειά σας παιδιά! Κάποιο (-α) site για αγορά μπαταριών κινητών τηλεφώνων, που να δέχεται πληρωμή απευθείας με χρεωστική κάρτα της Εθνικής (η οποία ειναι maestro και δεν υπάρχει στις επιλογές του paypal για την προσθήκη χρεωστικών καρτών στο λογαριασμό μου).Εδώ κοστίζουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3πλάσια τιμή απ' ότι στο εξωτερικό και δυστυχώς -για την ώρα- δεν έχω διαθέσιμη πιστωτική αλλά ούτε και χρεωστική τύπου mastercard για παράδειγμα (θα έχω σε λίγο καιρό που θα μου στείλει την νέα debit mastercard η εθνική). Αλλά επείγομαι γμτ και δεν θέλω να σκάσω 15 ευρώ για μπαταρία που τη βρίσκω και με 3 ευρώ έξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 συνεβει το εξης ανεξηγητο ,δοκιμαζω για δευτερη φορα πληρωμη παραγγελιας στο DealsMachine μεσω paypal/debit Πειραιως.Προς μεγαλη μου εκπληξη την δευτερη φορα δεν μου βγαζει το παραμυθι "card denied by card issuer" αλλα με γυρναει στην σελιδα του μαγαζιου που λεει "order submit successfull thank you for your payment".Ωραια λεω ,περασε η πληρωμη...μετα απο 3 ωρες ομως δεν εχω λαβει τπτ απο paypal ,δεν φαινετε πουθενα η πληρωμη ουτε στην καρτα μου ουτε στο paypal.Και στο καταστημα η παραγγελια ειναι "Waiting for payment". ps. την στιγμη της πληρωμης δεν ειχα κανει ακομα την καρτα μου verified στο paypal.Την εκανα αμεσως μετα,μηπως εφταιγε αυτο?εχει συμβει και σε καποιον αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί πολλάκις ή αν δεν είναι το αρμόδιο νήμα. Θέλω όταν πληρώνω για κάποιο προϊόν και με βγάζει στο paypal από την σελίδα του προϊόντος, εκεί που μου δείχνει πιθανές διευθύνσεις να σβήσω-καθαρίσω παλιές διευθύνσεις που είχα χρησιμοποιήσει παλιά και δεν θέλω πλέον να εμφανίζονται. Προσπάθησα μέσα απο τον λογαριασμό μου στο paypal αλλά εκεί δεν εμφανίζονται οι παραπανίσιες διευθύνσεις παρά μόνο η μια που έχω δηλώσει εγώ. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Δεν δοκιμάζεις ένα καθαριστικό στον υπολογιστή σου τύπου CCleaner? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badvariemai Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 όχι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά, λόγο cc τα βρήκα περιμένοντας τις τράπεζες για άρση εμβάσματος. έχω κάνει εγγραφή, μου έχουν έρθει μερικές κάρτες, αλλά ως εκεί. Όσων αφορά τις τιμές είναι πολύ φθηνά, σχεδόν δωρεάν. Αλλά μερικές από αυτές μιας και τώρα πρωτοεμφανίστηκαν αναμένετε μετά από κάποιον αριθμό πελατών να ανεβάσουν τις χρεώσεις τους. εκτός από την mywirecard. Γράφτηκα και εγώ στο mywirecard και περιμένω από Δευτέρα να το δοκιμάσω. 1€ για την κατάθεση κρατάει αν γίνει με έμβασμα. Οπότε θα το δοκιμάσω. Αυτό που μάλλον θέλει προσοχή είναι το έμβασμα να γίνει από λογαριασμό με το ίδιο ακριβώς όνομα. Ευχαριστώ για το tip πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 http://fimotro.blogspot.gr/2015/10/viva-wallet.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhohpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σε πόσο καιρό περιμένουμε να αρθούν τα cc; Πρέπει να γίνει αν κατάλαβα καλά πρώτα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Εγώ λέω να βάλουμε τρεις μήνες και είμαστε μέσα. Και κάτι άλλο. Αν στο ebay κάνουμε προχωρήσουμε σε μια αγορά αλλά η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί λόγω των cc τότε μπορεί να πάρουμε και αρνητική αξιολόγηση; Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα πάντως. Εντάξει θα στείλεις μνμ να πεις την κατάσταση και ο πωλητής λογικά δεν θα κάνει κάτι περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 με μηδενικο balance(paypal) αγορασα τολκεν 10 ευρω για το τοπ μανατζερ και μου περασε την συναλλαγη καρτα αλφα μπανκ εντερ χρεωστικη στην οποια εχω συνδεσει με το τραπεζικο λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhohpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Οι διαφορές πάντως σε τιμές στο iherb σε συμπληρώματα διατροφής είναι πάρα πολύ μεγάλη σε σχέση με την Ελλάδα. Εντάξει στην Αμερική υπάρχει πολλά χρόνια η λεγόμενη αγορά στο παραφάρμακο και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος όπως είναι και οι τζίροι που παίζονται. Π.χ http://www.skroutz.gr/s/4518426/Now-Foods-Ginger-Root-Extract-250mg-90-tabs.html http://www.iherb.com/Now-Foods-Ginger-Root-Extract-250-mg-90-Vcaps/597 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_99 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις απο dealextreme xωρις PayPal? Ειναι αξιοπιστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις απο dealextreme xωρις PayPal? Ειναι αξιοπιστο? Άστο καλύτερα! Είχα κάνει μια παραγγελία και στις 44 μέρες δεν είχε εμφανιστεί τίποτα. Χρειάστηκε να κάνω dispute στο paypal (στο οποίο μάλιστα δεν απάντησαν ποτέ) για να πάρω τα λεφτά μου πίσω.. Το τραγικό είναι ότι τα πράγματα έφτασαν έπειτα από 2 μήνες! Γενικότερα, αργούν πολύ στις αποστολές τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Νίκο δεν υπάρχει θέμα με iherb. Έχουν παρά πολύ φθηνα μεταφορικά και είναι πολύ γρήγορη ή παραλαβή με ΕΛΤΑ. Είναι πιο αξιόπιστο και από το ebay τηρουμένων των αναλογιών. Κοίτα όντως έχουν πολύ φθηνά μεταφορικά όταν το amazon για τα ίδια προιόντα ζητάει μέχρι και 10πλάσια μεταφορικά. Ψωνίζω τακτικά από iherb, το άσχημο όμως είναι ότι άπαξ και ένα δέμα για x,y λόγους δεν φτάσει στην πόρτα σου, χάνεις τα λεφτά σου. Το ebay από την άλλη δεν λειτουργεί έτσι, είναι πολύ πιο αξιόπιστο σε αυτό το θέμα. Εμένα ας πούμε στις πρώτες μου παραγγελίες ενώ έκαναν max 15 μέρες να έρθουν μετά για αγνωστο λόγο έχει τύχει να περιμένω μέχρι και 50 μέρες........ Στο ενδιάμεσο θεώρησα ότι το δέμα χάθηκε...Προ cc έπαιρνε 25-30 μέρες να φθάσουνε Βιταμίνες, συμπλ. διατροφής, καλυντικά, είδη μπάνιου, για μωρά, τσάγια, αθλητικά είδη .... και το πιο σημαντικό σε τιμές πολύ κάτω από το Ελλαδιστάν ... Αντε τερμα η τσάμπα ρεκλάμα ... Σχετικά με το iHerb, λίγο offtopic θα βγώ για λίγο. Τι χρησιμοποιεί για αποστολή; USPS ή FedEx? Γιατί δεν δίνει επιλογές,μόνο ένα 5$ για αποστολή χωρίς αριθμό αποστολής. Μου είπαν πως στέλνουν με Fedex Global χωρίς tracking number αλλά στην FedEx Ελλάδας μου είπαν πως η FedEx δεν στέλνει ποτέ χωρίς tracking number και να τα ξεχάσω αυτά. Ξέρει κανείς τι τρέχει΄; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntropo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card. mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut. Ναι αλλά πως τις φορτώνουμε αυτές τις κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί πολλάκις ή αν δεν είναι το αρμόδιο νήμα. Θέλω όταν πληρώνω για κάποιο προϊόν και με βγάζει στο paypal από την σελίδα του προϊόντος, εκεί που μου δείχνει πιθανές διευθύνσεις να σβήσω-καθαρίσω παλιές διευθύνσεις που είχα χρησιμοποιήσει παλιά και δεν θέλω πλέον να εμφανίζονται. Προσπάθησα μέσα απο τον λογαριασμό μου στο paypal αλλά εκεί δεν εμφανίζονται οι παραπανίσιες διευθύνσεις παρά μόνο η μια που έχω δηλώσει εγώ. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Να σου πω οτι δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις Σε πόσο καιρό περιμένουμε να αρθούν τα cc; Πρέπει να γίνει αν κατάλαβα καλά πρώτα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Εγώ λέω να βάλουμε τρεις μήνες και είμαστε μέσα. Και κάτι άλλο. Αν στο ebay κάνουμε προχωρήσουμε σε μια αγορά αλλά η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί λόγω των cc τότε μπορεί να πάρουμε και αρνητική αξιολόγηση; Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα πάντως. Εντάξει θα στείλεις μνμ να πεις την κατάσταση και ο πωλητής λογικά δεν θα κάνει κάτι περαιτέρω. Σαφώς και θα χρεωθείς απλήρωτο αντικείμενο, ο πλανήτης δεν ειναι υποχρεωμένος να ξερει για cc και λοιπές μλκις που γίνονται εδω στην Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα