Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντως παρηγγειλα απ' το vickmall κανονικα χωρις το κολπο απλα με χρεωσε το paypal 1,52 ευρω επιπλεον, δεν ξερω γιατι αλλα μικρο το κακο. Το δεμα μου το εχουν στειλει κιολας. Ξερει κανεις τιποτα για το gearbest, αν μπορουμε να παραγγειλουμε κανονικα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

.... οι μισοι απ οσο βλεπω ειναι "εθισμενοι" στο iherb.

Τελικα απο αυτο το iherb ποια ειναι αυτα που θεωρειτε αξιολογα και αγοραζετε ? .... υαλουρονικα κ κολλαγονα ??

Πρέπει να ξέρεις τι αξίζει και τι όχι, έχει πολύ καλά προιόντα υγιεινής/ειδη διατροφης το iherb αλλά έχει και πολλά που δεν αξίζουν.Γενικά έχει πολύ πράμα... Το σημαντικότερο είναι ότι τα βρίσκεις σε τιμές χαμηλότερες και από Ελλάδα και από άλλα online shops. Τα υπόλοιπα σε άλλο θέμα ή με pm γιαti είμαστε οfftopic.

Επίσης δεν πληρώνεις παραπάνω χρήματα για τελωνία και τέτοια... Μην το ψάχνετε το Iherb είναι μια κατηγορία μόνο του για αυτά που προσφέρει πάντα και φυσικά όποιος ενδιαφέρεται για τέτοια προιόντα...

Τωρινή ενημέρωση για το έμβασμα μέχρι 500 ευρώ το μήνα από τράπεζα σε λογαριασμό τράπεζας εξωτερικού από ιδιώτες:

1. Eurobank : ξεκίνησε σήμερα αλλά πρέπει να πας στο κατάστημα και από εκεί θα γίνει η μεταφορά, και φυσικά αφού γίνεται μέσω καταστήματος είναι υψηλή η προμήθεια: Παράδειγμα: για μεταφορά  500 ευρώ σε τραπεζα της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον 15 ευρώ (προμήθεια + έξοδα).

2. Εθνική. Ξεκίνησε επίσης από σήμερα μέσω καταστήματος, την προμήθεια όμως δεν κατάφερα να την  μάθω.

Υπολογίζω ότι μέσω καταστήματος η προμήθεια θα είναι λίγο παρακάτω από αυτήν της Eurobank .

Το σημαντικό όμως νέο είναι ότι η Εθνική προανήγγειλε ότι από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμη η επιλογή αποστολής των 500 ευρώ σε τράπεζα εξωτερικού μέσω web banking, που σημαίνει ότι  για παράδειγμα η μεταφορά  500 ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον μόλις 1 ευρώ προμήθεια.

Αυτά έμαθα τηλεφωνώντας και σας τα μεταφέρω.

Οπότε φορτώνεις το paypal σου με την επιλογή : Add money (Takes a few days)

που είναι ο πιο οικονομικός τρόπος και κάνεις τις μικρο-αγορές σου χωρίς να σου ροκανίζουν δώθε κείθε σε προμήθειες.

• Like 3

Τωρινή ενημέρωση για το έμβασμα μέχρι 500 ευρώ το μήνα από τράπεζα σε λογαριασμό τράπεζας εξωτερικού από ιδιώτες:

1. Eurobank : ξεκίνησε σήμερα αλλά πρέπει να πας στο κατάστημα και από εκεί θα γίνει η μεταφορά, και φυσικά αφού γίνεται μέσω καταστήματος είναι υψηλή η προμήθεια: Παράδειγμα: για μεταφορά  500 ευρώ σε τραπεζα της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον 15 ευρώ (προμήθεια + έξοδα).

2. Εθνική. Ξεκίνησε επίσης από σήμερα μέσω καταστήματος, την προμήθεια όμως δεν κατάφερα να την  μάθω.

Υπολογίζω ότι μέσω καταστήματος η προμήθεια θα είναι λίγο παρακάτω από αυτήν της Eurobank .

Το σημαντικό όμως νέο είναι ότι η Εθνική προανήγγειλε ότι από Δευτέρα θα είναι διαθέσιμη η επιλογή αποστολής των 500 ευρώ σε τράπεζα εξωτερικού μέσω web banking, που σημαίνει ότι  για παράδειγμα η μεταφορά  500 ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας της Γερμανίας θα πληρώσετε επιπλέον μόλις 1 ευρώ προμήθεια.

πάρα πολύ σημαντική είδηση.

Σε ευχαριστώ πολύ που την μοιράστηκες.

Οπότε φορτώνεις το paypal σου με την επιλογή : Add money (Takes a few days)

που είναι ο πιο οικονομικός τρόπος και κάνεις τις μικρο-αγορές σου χωρίς να σου ροκανίζουν δώθε κείθε σε προμήθειες.

Επιβεβαιώνω και εγω για Εθνική. Απο Δευτέρα πρωι μου είπαν ότι θα είναι έτοιμη η πλατφόρμα τους για αποστολή εμβασματων στο εξωτερικό με χρεωση 1 ευρω ! Η πειραιώς ακόμα τίποτα....

Δλδ αυτο το πραγμα πως μας επιτρεπει να κανουμε αγορες απο το εξωτερικο; Απο sportdirect παντως δε με αφηνει να κανω παραγγελια και δε θελω να μου φαει το paypal αλλα 7 ευρω κερατιατικο!

Την προηγούμενη εβδομάδα παρήγγειλα από e-bay με χρήση paypal (mastercard Εθνικής) όλα οκ.

Από εχθές το βράδυ όμως, τα προβλήματα στο e-bay και στο aliexpress ξαναγύρισαν. '' Your card denied''. 

Υπόψη πως η κάρτα δεν είχε, ούτε έχει , κανένα απολύτως πρόβλημα.....''Payment failed.

Reason Your bank does not support this payment. Suggestion

Please contact your bank. Or try another card or payment method.'' γράφει το aliexpress...

Ξαναγύρισαν τα ''κλειδώματα'' στις Ελληνικές πιστωτικές ? Τί συμβαίνει ? 

Μια βοηθεια παρακαλω ξερετε τι μπορει να σημαινει αυτο??   

We are thrilled you want to place an order, and apologize our website seems to be giving you problems!
We can received orders from Greece, but only if the funds come from an account that is not using Greece funds as this time. You may contact the banking institution to see if the hold can be lifted on your account to outside countries to collect your funds.

οι αγορες π κανετε απο iherb ειναι συνηθως πανω απο 22 γιουρος??? καθως ουτε φπα ουτε τελωνεια πληρωνουμε μεχρι αυτο το ποσο οταν αγοραζουμε απο χωρες εξω απο EE. πανω απο 22 εχει τυχει να πληρωσετε επιπλεον η ισχυει με το iherb οτι κ με τα κινεζικα?

Εγώ έχω κανει παρα πολλές φορές παραγγελία απο Κίνα και απο Αμερική και δεν είχα ποτέ θέμα με το τελωνιο,φυσικά πάντοτε μου το στελναν με ταχυδρομείο και όχι με courrier.

• Like 1

με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card.

mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut.

με δεδομένη την άρση εμβάσματος στο εξωτερικό, όποιος θέλει ας κοιτάξει τις εφαρμογές/ ιστοσελίδες, μιας και το paypal δεν παρέχει debit card.

mywirecard, loot, monese, ffrees, number26, revolut.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτό; Μου χρειάζεται να κάνω κάποιες αγορές με πιστωτική το επόμενο διάστημα και έψαχνα αυτή ακριβώς την δυνατότητα. Από κόστος πως είναι;

To number26 που δοκίμασα να εγγραφώ αναφέρει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα για την ώρα.

Ρε παιδιά, και εγώ αυτο σκεφτόμουν όλες τις τελευταίες ημέρες. Τι ψωνίζουν όλοι από αυτό το iherb;

Λιπαντικά... any problem ?  :P

οι αγορες π κανετε απο iherb ειναι συνηθως πανω απο 22 γιουρος??? καθως ουτε φπα ουτε τελωνεια  πληρωνουμε μεχρι αυτο το ποσο οταν αγοραζουμε απο χωρες εξω απο EE. πανω απο 22 εχει τυχει να πληρωσετε επιπλεον η ισχυει με το iherb οτι κ με τα κινεζικα?

Αν και έχει απαντηθεί, δεν εξαρτάται τόσο απο την τιμή όσο απο τον τρόπο αποστολής , USPS Airmail, EMS

για παράδειγμα είναι το καλύτερο απο πλευράς κερατιάτικων, αν θες ταχύτητα και επιλέξεις UPS,DHL κλπ... περαστικά...

• Like 1

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτό; Μου χρειάζεται να κάνω κάποιες αγορές με πιστωτική το επόμενο διάστημα και έψαχνα αυτή ακριβώς την δυνατότητα. Από κόστος πως είναι;

όχι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά, λόγο cc τα βρήκα περιμένοντας τις τράπεζες για άρση εμβάσματος.

έχω κάνει εγγραφή, μου έχουν έρθει μερικές κάρτες, αλλά ως εκεί. Όσων αφορά τις τιμές είναι πολύ φθηνά, σχεδόν δωρεάν. Αλλά μερικές από αυτές μιας και τώρα πρωτοεμφανίστηκαν αναμένετε μετά από κάποιον αριθμό πελατών να ανεβάσουν τις χρεώσεις τους. εκτός από την mywirecard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...