afairesths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιήσε Ελληνική πιστωτική η οποία απέριψε τη συναλλαγη στο aliexpress. Δεν εχω δει και κανένα να καταφέρνει με Ελληνική κάρτα να αγοράσει απο εκεί... Θα πάνε εκεί απο όπου τραβήχτηκαν. Αν τα πήρε από το balance paypal θα πάνε εκεί, αν τα πήρε απο κάρτα θα πάνε στην κάρτα (αν είναι χρεωστική στο λογαριασμό) Τελεια, Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω πως αλλα μολις περασε πληρωμη στο ebay (ο πωλητης στην ιταλια ) για μια θηκη κινητου , 15 € συνολικο κοστος... στο paypal εχω μια prepaid πρωην κυπρου νυν πειραιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Χρησιμοποιήσε Ελληνική πιστωτική η οποία απέριψε τη συναλλαγη στο aliexpress. Δεν εχω δει και κανένα να καταφέρνει με Ελληνική κάρτα να αγοράσει απο εκεί... Το θεμα ειναι οτι ο mastertech ζητησε διευκρινηση για το πως ο polinerios καταφερε να αγορασει με moneysafe απο ALI ενω αυτος δεν μπορει, αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι αν ο mastertech χρησημοποιησε moneysafe ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonilakas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 χθες με το κολπο της request money απο καρτα πειραιως visa φορτωσα 180 ευρω μια και καλη . αν το ξανακανω θα τα φορτωσει η μια φορα πιανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 offtopic: απο επιστροφη χρηματων λογω ακυρωσης παραγγελιας τα χρηματα που θα πανε στον λογαριασμο paypal ή στο τραπεζικο λογαριασμο? ευχαριστώ Νομιζω θα επιστρεψουν παλι απο εκει που εχουν τραβηχτει. Αν ηταν απο το balance - επιστροφη στο balance. Αν ηταν απο την πιστωτικη - επιστροφη στην πιστωτικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Η moneysafe δουλεύει κανονικά στο aliexpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω θα επιστρεψουν παλι απο εκει που εχουν τραβηχτει. Αν ηταν απο το balance - επιστροφη στο balance. Αν ηταν απο την πιστωτικη - επιστροφη στην πιστωτικη Σε ευχαριστώ και εσενα για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι οτι ο mastertech ζητησε διευκρινηση για το πως ο polinerios καταφερε να αγορασει με moneysafe απο ALI ενω αυτος δεν μπορει, αυτο που δεν καταλαβα εγω ειναι αν ο mastertech χρησημοποιησε moneysafe ή οχι. Ακριβως εννοω οτι με τισ ελληνικες πιστωτικες το ALI ριχνει πορτα μονιμα. Για την ακριβεια ειναι μη προσβασιμο για συναλλαγες απο το συστημα των τραπεζων μας. Επι της ουσιας ζητησα να μαθω τι ακριβως εννοει με το money safe που ειπε ο φιλος προηγουμενος και εκανε αγορα απο ALIEXPRESS μεσω paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ακριβως εννοω οτι με τισ ελληνικες πιστωτικες το ALI ριχνει πορτα μονιμα. Για την ακριβεια ειναι μη προσβασιμο για συναλλαγες απο το συστημα των τραπεζων μας. Επι της ουσιας ζητησα να μαθω τι ακριβως εννοει με το money safe που ειπε ο φιλος προηγουμενος και εκανε αγορα απο ALIEXPRESS μεσω paypal. Εδώ http://www.moneysafecard.com/el/ Είναι λίγο πολυ κωλοπιασιμο αλλά αν δεν έχεις άλλη λύση τι να κάνεις; Τα σκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Από την αρχή των cc η moneysafe δούλευε κανονικά σε όλα τα σάιτ του εξωτερικού.Είχε μόνο πρόβλημα στο paypal για λίγο αλλά τώρα δουλεύει κανονικά. Έχω κάνει πολλές αγορές από aliexpress,bangood,amazon για μένα και για φίλους(άνω των 5000 ευρώ σύνολο).Είναι κάρτας τράπεζας εξωτερικού και δεν την πιάνουν τα cc.Έχει κάποιες παραπάνω χρεώσεις αλλά κάνεις την δουλειά σου χωρίς κολπάκια και χωρίς τον φόβο θα πιάσει η δεν θα πιάσει η θα μου φάνε τα λεφτά η θα φανούνε μετά 21 μέρες.Κάποιοι την σνομπάρουν επειδή έχει 1.5 ευρώ προμήθεια τον μήνα αλλά και με το κολπάκι σου τρώει η paypal και οι τράπεζες κοντά στο 5%. Η ουσία είναι ότι κάνω τις αγορές μου απροβλημάτιστα και ελληνικές τράπεζες και cc τους έχω χεσμένους. Μην νομίζετε πως τις κάνω διαφήμιση απλά κάνω την δουλειά μου και έχω εξυπηρετήσει και πολλούς φίλους που δεν θα μπορούσα αλλιώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Από την αρχή των cc η moneysafe δούλευε κανονικά σε όλα τα σάιτ του εξωτερικού.Είχε μόνο πρόβλημα στο paypal για λίγο αλλά τώρα δουλεύει κανονικά. Έχω κάνει πολλές αγορές από aliexpress,bangood,amazon για μένα και για φίλους(άνω των 5000 ευρώ σύνολο).Είναι κάρτας τράπεζας εξωτερικού και δεν την πιάνουν τα cc.Έχει κάποιες παραπάνω χρεώσεις αλλά κάνεις την δουλειά σου χωρίς κολπάκια και χωρίς τον φόβο θα πιάσει η δεν θα πιάσει η θα μου φάνε τα λεφτά η θα φανούνε μετά 21 μέρες.Κάποιοι την σνομπάρουν επειδή έχει 1.5 ευρώ προμήθεια τον μήνα αλλά και με το κολπάκι σου τρώει η paypal και οι τράπεζες κοντά στο 5%. Η ουσία είναι ότι κάνω τις αγορές μου απροβλημάτιστα και ελληνικές τράπεζες και cc τους έχω χεσμένους Εδώ http://www.moneysafecard.com/el/ Είναι λίγο πολυ κωλοπιασιμο αλλά αν δεν έχεις άλλη λύση τι να κάνεις; Τα σκας. ok then .... μου κανει εντυπωση που δεν το ειχα ξανασυναντησει το θεμα. το ειδα τι ειναι ,,, και τι χρεωσεις εχει ,,,, οχο μονο για μηνιαιο τελος αλλα και για κλεισιμο λογαριασμου λεει ,,,,, τις prepaid τισ εχω καταργησει εδω και κατι χρονια μια και ποτε δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα συναλλαγης σε κανονικη πιστωτικη , μια και ηταν μπελας η διαδικασια της φορτωσης καθε τοσο. Ειδικα για το paypal δεν υπαρχει κανενας λογος για χρηση prepaid. Για την συγκεκριμενη την money safe εχω μια απορια ...... Οταν πας να κανεις μια συναλλαγη που στα στοιχεια της καρτας σου ζηταει να βαλεις και το πληρες ονομα που γραφει η καρτα ,,,,,, στην περιπτωση της money safe που δεν το εχει και δεν ειναι προσωποποοιημενη τι κανεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 ok then .... μου κανει εντυπωση που δεν το ειχα ξανασυναντησει το θεμα. το ειδα τι ειναι ,,, και τι χρεωσεις εχει ,,,, οχο μονο για μηνιαιο τελος αλλα και για κλεισιμο λογαριασμου λεει ,,,,, τις prepaid τισ εχω καταργησει εδω και κατι χρονια μια και ποτε δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα συναλλαγης σε κανονικη πιστωτικη , μια και ηταν μπελας η διαδικασια της φορτωσης καθε τοσο. Ειδικα για το paypal δεν υπαρχει κανενας λογος για χρηση prepaid. Για την συγκεκριμενη την money safe εχω μια απορια ...... Οταν πας να κανεις μια συναλλαγη που στα στοιχεια της καρτας σου ζηταει να βαλεις και το πληρες ονομα που γραφει η καρτα ,,,,,, στην περιπτωση της money safe που δεν το εχει και δεν ειναι προσωποποοιημενη τι κανεις ?? Όταν ενεργοποιείς την κάρτα στέλνεις και φωτοτυπία ταυτότητας και η συγκεκριμένη κάρτα προσωποποιείται σε εσένα,βάζεις τα στοιχεία σου κανονικά όπως τα αναφέρει η ταυτότητα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polinerios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Προχθες που ενεργοποιησα την καρτα δεν εστειλα κανενα στοιχειο μπορεις να γραψεις οτι θες στην ουσια το μονο στοιχειο που χρειαζεται να δωσεις ειναι ενα κινητο για να σου ερθει κωδικος.ουτε φωτοτυπια τυτοτητας ουτε τιποτα Εκανα αγορα και στο αλι αλλα και στο παυπαλ δοκιμαστικα, εκει για αγορα 3,5 ευρω μου κρατησε 3 ευρω και τους εστειλα μυνημα για το υψος της χρεωσηςΥ.Γ στο αλι περα σπο την χρεωση του 4%δεν εχει αλλη χρεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, σκέφτομαι να αποκτήσω και εγώ την Moneysafe card. Καταρχάς είναι αξιόπιστη ή παίζει να χάσω τα λεφτά μου; Επίσης κρατάει κάποια προμήθεια στο ποσό αγοράς ή μόνο όταν τη φορτώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, μόλις έκανα αγορά από IHerb με PayPal. Ναι άρχισε να δέχεται και PayPal το IHerb με την προϋπόθεση ότι έχεις χρήματα στο Balance σου. Αυτό βέβαια ταχτοποιείται με το γνωστό κολπάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα