Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρελαβα μετα απο 2'5 μηνες money safe φορτωσα 10 ευρω μου κρατησε 40 λεπτα το 4% και εκανα μια μικρη αγορα απο το αλι εξπρες

2.5 μήνες; Τι συναιβει σε σένα; Εγω (Θεσσαλονίκη) την παράγγειλα την Κυριακή και ήρθε σήμερα (με ACS μάλιστα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάβασα αρκετές σελίδες (όχι όλες, δεν έφτασε ο χρόνος), αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Λοιπόν, με δύο λόγια: Είναι καιρός τώρα που πληρώνομαι μέσω paypal σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό που έχω δηλώσει στην εγγραφή μου. Η διαδικασία δεν επηρεάστηκε από τα CC. Σήμερα που προσπάθησα να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό, (άλλης τράπεζας), μού έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να το κάνω "at this time". 

Ξέρει κανείς αν η απαγόρευση σχετίζεται με το CC ή το πρόβλημα είναι στον λογαριασμό μου;

Προσπαθησα σημερα με Debit mastercard της  Eurobank που την ειχα συνεδεμενη με το paypal να αγορασω απο το ebay και παλι δεν μου επιτρεπει !!!

Και σε μένα ή ίδια ακριβώς κάρτα χρησιμοποιήθηκε πριν 2 μέρες και έστειλα στο balance με το κολπάκι 40 και 50 ευρώ κανονικά αλλά σήμερα δεν μπορώ να φορτώσω 37 ευρώ. Το άφησα Pending στο PP μπάς και το δούν και με λυπηθούν..   -_-    και βλέπουμε ...

http://www.insomnia.gr/topic/579289-αγορές-με-paypal-ebay-μέθοδος-request-money/?p=54218679

Eδώ είσαι...

Επίσης έχει ξαναναφερθεί και κάποιες σελίδες πίσω ...

Ευχαριστώ πολύ, έπιασε το κόλπο!

• Like 1

2.5 μήνες; Τι συναιβει σε σένα; Εγω (Θεσσαλονίκη) την παράγγειλα την Κυριακή και ήρθε σήμερα (με ACS μάλιστα).

Εστειλα αιτηση 21 ιουλιου και λεγανε οτι απο τις 21 λογο αυξημενης ζητησης θα κανει ενα μηνα η αποστολη ομως ειχανε προβλημα οπως λεγανε με το εργοστασιο που κανει τις καρτες .επεσα στην περιπτωση αστα

Για να το κάνετε αυτό πρέπει να προσθέσετε τον IBAN του τραπεζικού σας λογαριασμού από τον οποίο θα κάνετε τη μεταφορά. Στο μενού "Top Up" επιλέγετε "Add Money (takes a few days)" και σας εμφανίζει το πεδίο στο οποίο μπορείτε να συμπληρώστε τον IBAN σας. Στη συνέχεια θα σας εμφανίσει τον IBAN και τα στοιχεία της τράπεζας προορισμού που θα χρειαστείτε για να κάνετε το έμβασμα (έχει μάλιστα επιλογή για εκτύπωση).

Προσοχή:

- Μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το PayPal ότι ο παραπάνω IBAN της τράπεζας προορισμού είναι virtual και αντιστοιχεί στον συγκεκριμένο δικό σας λογαριασμό PayPal.

- Αν δεν σας εμφανίζει την επιλογή να βάλετε τον δικό σας IBAN στο μενού "Top Up" πρέπει να επικοινωνήσετε με το PayPal να σας το ξεμπλοκάρουν (έτσι είχε γίνει σ' εμένα).

- Σε κατάστημα Πειραιώς μου είπαν σήμερα ότι γίνονται εμβάσματα μέχρι 500 € ανά μήνα και φυσικό πρόσωπο με έξοδα 10 € ανά έμβασμα. Μου είπαν ότι δεν γίνεται μέσω Winbank όπου θα είχε χρέωση μόνο 1 € (το δοκίμασα και το επιβεβαίωσα ότι δεν γίνεται).

- Στην Alpha bank μου είπαν τηλεφωνικά ότι επίσης δεν γίνονται online εμβάσματα παρά μόνο σε κατάστημα. Είδα στο site τους ότι η χρέωση για εμβάσματα προς εξωτερικό από κατάστημα είναι 12 € (το pdf είχε ημερομηνία του 2013 επομένως ίσως να έχει πέσει στα 2-3 €, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω).

Και η Alpha επιτρέπει online εμβάσματα (μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού). Έτσι έκανα το TopUp στο λογαριασμό μου.

Εστειλα αιτηση 21 ιουλιου και λεγανε οτι απο τις 21 λογο αυξημενης ζητησης θα κανει ενα μηνα η αποστολη ομως ειχανε προβλημα οπως λεγανε με το εργοστασιο που κανει τις καρτες .επεσα στην περιπτωση αστα

και εγω αιτηση 1/9 και μου ειπαν  στο chat τους οτι θα την παραλαβω αυτη την βδομαδα, μου ηρ8ε και σμσ στο κινητο την παρασκευη.

αντε να δουμε.

Και η Alpha επιτρέπει online εμβάσματα (μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού). Έτσι έκανα το TopUp στο λογαριασμό μου.

Εχεις δεχτεί χρήματα απο το εξωτερικό στο λογαριασμό σου της alpha? Εννοω μετά τις 20/7/15

Χθες με χρεωστική Πειραιώς έκανα κανονικά μεταφορά σε λογαριασμό paypal. Σήμερα μου την απορρίπτει. Δεν ξέρω γιατί..

Όλα εντάξει. Έγινε μετά από 3-4 προσπάθειες.

εχτες εκανα 2 παραγγελιες με maestro debit απο αλι εξπρεσ και πέρασαν κανονικά! 7 ευρω και 2 ευρω αντιστοιχα!

attachicon.gifScreenshot_2015-10-07-12-50-12.png

attachicon.gifScreenshot_2015-10-07-12-49-55.png

maestro debit κιολας? η παλια καρτα της εθνικης?

και εγω αιτηση 1/9 και μου ειπαν  στο chat τους οτι θα την παραλαβω αυτη την βδομαδα, μου ηρ8ε και σμσ στο κινητο την παρασκευη.

αντε να δουμε.

Εγώ την είχα παραγείλει από 3/8/15 και την παρασκευή 2/10 έλαβα sms ότι έχει παραδοθεί στην acs courier κτλ εντομεταξύ στην εξυπηρέτηση πελατών είναι για τα πανηγύρια καθώς εχθές που πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως θα έρθει σήμερα πράγμα που δεν ήρθε ενω είχα πάρει και σήμερα κατά τις 13:00 πάλι το ίδιο μου είπαν. Ενώ τώρα που μίλησα στο chat με έναν παντελή μου είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραλάβω ενώ πήρα και τηλέφωνο για να δω τι θα πουν και εκεί και είπαν ότι μέχρι την παρασκευή θα έχω παραλάβει δηλαδή ότι να ναι. Το πρωί σου λένε σήμερα θα παραλάβεις ενώ το απόγευμα μέσα την εβδομάδα.

Εγω πάλι εχω μπερδευτεί με όλες τις ανακοινώσεις. Πριν μερικές μέρες δοκίμασα να κάνω μεταφορά απο debit Πειραιώς σε paypal και δεν μου δεχόταν την κάρτα. Αυτό έχει αλλάξει λέτε; Θα μπορέσω να κάνω αγορές στο εξωτερικό με paypal;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...