Maniataros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τα λεφτά είναι στην κάρτα όχι στο paypal. A ok σε ευχαριστω φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι είναι. Άλλο ο λογαριασμός της Paypal και το υπόλοιπο που έχεις εκεί, και άλλο το υπόλοιπο της prepaid.Το ότι έχεις συνδέσει την prepaid με την paypal, σημαίνει απλά ότι επιτρέπεις τις μεταφορές από τον έναν λογαριασμό στον άλλον.Πριν τα capital controls, μπορούσες να κάνεις μια αγορά είτε με 0 υπόλοιπο και συνδεδεμένη κάρτα (η paypal θα τραβούσε αυτόματα τα χρήματα από την κάρτα), είτε με το υπόλοιπο που είχες στην paypal (Το οποίο μπορεί να το είχες μεταφέρει εσύ χειροκίνητα στον λογαριασμό σου στην paypal είτε να σου είχε στείλει χρήματα στην paypal κάποιος φίλος ο οποίος είχε χρήματα στον δικό του λογαριασμό πχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σταματηστε ρε να αγοραζετε καποτες απο το ιντερνετ προσπαθω ενα μηνα να πληρωσω ιστιοσελιδες για τη δουλεια μου και δε περναει η πληρωμη , ο που###ς ο στουρναρας φταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Σταματηστε ρε να αγοραζετε καποτες απο το ιντερνετ προσπαθω ενα μηνα να πληρωσω ιστιοσελιδες για τη δουλεια μου και δε περναει η πληρωμη , ο που###ς ο στουρναρας φταει. σιγα ρε κακλαμανακη. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniataros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι είναι. Άλλο ο λογαριασμός της Paypal και το υπόλοιπο που έχεις εκεί, και άλλο το υπόλοιπο της prepaid. Το ότι έχεις συνδέσει την prepaid με την paypal, σημαίνει απλά ότι επιτρέπεις τις μεταφορές από τον έναν λογαριασμό στον άλλον. Πριν τα capital controls, μπορούσες να κάνεις μια αγορά είτε με 0 υπόλοιπο και συνδεδεμένη κάρτα (η paypal θα τραβούσε αυτόματα τα χρήματα από την κάρτα), είτε με το υπόλοιπο που είχες στην paypal (Το οποίο μπορεί να το είχες μεταφέρει εσύ χειροκίνητα στον λογαριασμό σου στην paypal είτε να σου είχε στείλει χρήματα στην paypal κάποιος φίλος ο οποίος είχε χρήματα στον δικό του λογαριασμό πχ) Derek51 τι εννοεις οταν λες να τα μεταφερω χειροκινιτα στο pay pal ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παρακαλώ πολύ τη βοήθεια σας! Έστειλα κάποια χρήματα σε άλλον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει στο paypal. Από ότι βλέπω τα χρήματα δεσμεύτηκαν κανονικά αλλά δεν εμφανίζονται στον άλλο λογαριασμό. Επίσης, πάω στο recent activity και δεν εμφανίζεται ούτε εκεί τίποτα. Πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και μου επιβεβαίωσαν ότι τα λεφτά έχουν δεσμευτεί από το paypal και έχουν εγκριθεί από την μεριά της τράπεζας. Έχεις κανείς ιδέα τι παίζει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εμφανίζεται τίποτα στο recent activity. Επίσης δεν έλαβα και κάποιο e-mail... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πως τα έστειλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παρακαλώ πολύ τη βοήθεια σας! Έστειλα κάποια χρήματα σε άλλον λογαριασμό που έχω δημιουργήσει στο paypal. Από ότι βλέπω τα χρήματα δεσμεύτηκαν κανονικά αλλά δεν εμφανίζονται στον άλλο λογαριασμό. Επίσης, πάω στο recent activity και δεν εμφανίζεται ούτε εκεί τίποτα. Πήρα τηλέφωνο την τράπεζα και μου επιβεβαίωσαν ότι τα λεφτά έχουν δεσμευτεί από το paypal και έχουν εγκριθεί από την μεριά της τράπεζας. Έχεις κανείς ιδέα τι παίζει; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εμφανίζεται τίποτα στο recent activity. Επίσης δεν έλαβα και κάποιο e-mail... Στο recent activity ποιού λογαριασμού, αυτού που πληρώνει ή αυτού που αποδέχεται; Υποθέτω ότι η αποστολή χρημάτων στον λογαριασμό Α (αυτόν που πληρώνει) φαίνεται κανονικά ως κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση τσεκάρεις - ότι το e-mail του λογαριασμού Β (αυτός που αποδέχεται) που χρησιμοποίησες όταν έστειλες τα χρήματα είναι το σωστό. - αν στο λογαριασμό Β έχεις κάνει accept την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασα πριν λιγο να αγορασω απο vickmall μεσω paypal (χωρις το κολπο) με χρεωστικη visa της πειραιως και η αγορα εγινε κανονικα αλλα το ποσο λεει οτι ειναι σε δεσμευση και ουτε το δειχνει σαν συναλλαγη στο paypal. Τι σημαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Για κανετε 'μεταφραση'.... http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500030438 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Derek51 τι εννοεις οταν λες να τα μεταφερω χειροκινιτα στο pay pal ? Εννοώ μη αυτόματα :Ρ πως πας στον λογαριασμό σου στην paypal πατάς στο top up και "φορτωνεις" τον λογαριασμό από μια κάρτα με το υπόλοιπο που θες. Κάτι το οποίο δεν γίνεται από τα capital controls και μετά. Δοκιμασα πριν λιγο να αγορασω απο vickmall μεσω paypal (χωρις το κολπο) με χρεωστικη visa της πειραιως και η αγορα εγινε κανονικα αλλα το ποσο λεει οτι ειναι σε δεσμευση και ουτε το δειχνει σαν συναλλαγη στο paypal. Τι σημαινει αυτο? Θεωρώ πως σημαίνει ότι ναι μεν ο πωλητής παρέλαβε το αίτημα της αγοράς αλλά η τράπεζά σού ακόμα δεν έχει εγκρίνει την πληρωμή και πολύ πιθανό να μην γίνει Για κανετε 'μεταφραση'.... http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500030438 Τι γλώσσα μιλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οποτε σε αυτην την περιπτωση θα μου επιστραφουν τα χρηματα πισω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχει δοκιμασει να κανει κανεις το κολπακι για φορτιση του paypal δινωντας ως καρτα την εικονική webuy πειραιως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά κανείς έχει κάνει παραγγελία απο aliexpress? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Οποτε σε αυτην την περιπτωση θα μου επιστραφουν τα χρηματα πισω ε? σιγουρα δεν θα τα χασεις αλλά έχω διαβάσει περιπτώσεις που έμειναν δεσμευμένα για αρκετές μέρες μέχρι να επιστραφούν και περιπτώσεις που η τράπεζα ήθελε κάποιο ποσό έτσι ώστε να γυρισουν πίσω τα χρήματα και να μην μείνουν "κολλημένα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα