Hellraiser76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οχι φιλε 440 σελιδες ειναι για το περνα περνα η μελισσα.... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? εγώ με balance πριν 2 περίπου βδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οχι φιλε 440 σελιδες ειναι για το περνα περνα η μελισσα.... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisman46 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? Αγορασα απο το vickmall πριν μια βδομαδα ενα Doogee X5 με paypal χωρις balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? εγω την Παρασκευή με καρτα ευροβανκ μαστερ οτε οκ ολα, περιμενω Δευτέρα να δω μπας και κόψει η τράπεζα την πληρωμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Tι εννοείς να κόψει η τράπεζα την πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να την ακυρώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Χρειάζομαι να παρω μια κάρτα για εκτυπωτή από aliexpress , πριν τα CC είχα λογαριασμό alipay που τράβαγε από την πιστωτική μου. Τώρα προσπάθησα μέσω alipay, ,tipota , μέσω πιστωτικής απευθείας το ίδιο, μέσω χρεωστικής Πειραιώς επίσης; , τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το aliexpress ξεχασε το, βρες αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στο Uploaded που δοκιμασα, δε με αφηνει. Το ιδιο και απο rapidgator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά προσπαθώ μέσω PayPal να κάνω αγορα απο Vickmall και μου βγάζει αυτο We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Παίζει να έχει σχέση με τα CC ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχω: Skrill (€)Θέλω: Paypal € ή $pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniataros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω κατι ειναι φυσιολογικο να εχο 30 ευρω στην prepaid (συνδεμενη με pay pal ) ενω οταν μπαινο στο pay pal να μου λεει υπολοιπο στο pay pal 0 eyro? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τα λεφτά είναι στην κάρτα όχι στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα