Hellraiser76 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οχι φιλε 440 σελιδες ειναι για το περνα περνα η μελισσα.... 17
pavlos0160 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? 1
efo355 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? εγώ με balance πριν 2 περίπου βδομάδες
zoranb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οχι φιλε 440 σελιδες ειναι για το περνα περνα η μελισσα.... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς!
lakisman46 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? Αγορασα απο το vickmall πριν μια βδομαδα ενα Doogee X5 με paypal χωρις balance.
lambros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εχει αγορασεις κανεις απο vickmall μεσω paypal προσφατα? εγω την Παρασκευή με καρτα ευροβανκ μαστερ οτε οκ ολα, περιμενω Δευτέρα να δω μπας και κόψει η τράπεζα την πληρωμή
stelrp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Χρειάζομαι να παρω μια κάρτα για εκτυπωτή από aliexpress , πριν τα CC είχα λογαριασμό alipay που τράβαγε από την πιστωτική μου. Τώρα προσπάθησα μέσω alipay, ,tipota , μέσω πιστωτικής απευθείας το ίδιο, μέσω χρεωστικής Πειραιώς επίσης; , τι να κάνω ?
Luxx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στο Uploaded που δοκιμασα, δε με αφηνει. Το ιδιο και απο rapidgator.
Junior22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά προσπαθώ μέσω PayPal να κάνω αγορα απο Vickmall και μου βγάζει αυτο We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Παίζει να έχει σχέση με τα CC ή όχι?
Maniataros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Να ρωτησω κατι ειναι φυσιολογικο να εχο 30 ευρω στην prepaid (συνδεμενη με pay pal ) ενω οταν μπαινο στο pay pal να μου λεει υπολοιπο στο pay pal 0 eyro?
Silverage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τα λεφτά είναι στην κάρτα όχι στο paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα