Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς αγορά από AliExpress?

Και εννοώ κανονικά με AliPay και όχι με συνεννόηση.  

Με Ελληνική κάρτα δε φαίνεται να επιτρέπεται. Εγω κάνω με κάρτα εξωτερικού κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το είδα φίλε, αυτό έγραψα πριν. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα όμως. Δηλαδή η paysafe άνοιξε για να δουλέψει το zoo.gr?

Γεια σας παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Δοκίμασα να κάνω το γνωστό κόλπο για να βάλω λεφτά στον Paypal λογαριασμό μου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, μόνο που έκανα λάθος στο ποσό που ήθελα να βάλω γιατί δεν υπολόγισα σωστά τα fees, ενώ έπρεπε να στείλω περισσότερα.

Πάτησα το refund και τα λεφτά μαζί με τα fees επιστραφήκανε στον λογαριασμό της κάρτας μου, μόνο που είναι κάτω από τη φωνή "άλλες δεσμεύσεις" και δεν ξέρω πως να τα ξαναπάρω πίσω.

Το λογιστικό υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο από το διαθέσιμο υπόλοιπο, δηλαδή όσο πρέπει να είναι μαζί με το δεσμευμένο.

Χρησιμοποίησα την Go4More Debit MasterCard της εθνικής btw.

Ευχαριστώ!

Το είδα φίλε, αυτό έγραψα πριν. Αυτό δεν λύνει το πρόβλημα όμως. Δηλαδή η paysafe άνοιξε για να δουλέψει το zoo.gr?

Απάτη άνοιγμα κάνανε. Δουλεύει μάλλον σε καταστηματα που έχουν Ελληνικό λογαριασμό....

• Like 1

Γεια σας παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Δοκίμασα να κάνω το γνωστό κόλπο για να βάλω λεφτά στον Paypal λογαριασμό μου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, μόνο που έκανα λάθος στο ποσό που ήθελα να βάλω γιατί δεν υπολόγισα σωστά τα fees, ενώ έπρεπε να στείλω περισσότερα.

Πάτησα το refund και τα λεφτά μαζί με τα fees επιστραφήκανε στον λογαριασμό της κάρτας μου, μόνο που είναι κάτω από τη φωνή "άλλες δεσμεύσεις" και δεν ξέρω πως να τα ξαναπάρω πίσω.

Το λογιστικό υπόλοιπο είναι μεγαλύτερο από το διαθέσιμο υπόλοιπο, δηλαδή όσο πρέπει να είναι μαζί με το δεσμευμένο.

Χρησιμοποίησα την Go4More Debit MasterCard της εθνικής btw.

Ευχαριστώ!

Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες να μπουν στο λογαριασμό.

Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.).

http://www.lifo.gr/now/life/76506

Οπότε τώρα, είναι καλύτερα τα πράγματα για να σταματήσουμε το κόλπο με το paypal που πληρώνουμε όλο fees;

edit: α, όπως είδα έχει αναφερθεί πάλι αυτό.

Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες να μπουν στο λογαριασμό.

Pffff!

Ξέρεις πόσο περίπου;

Μόλις αγόρασα από Funstock Digital απευθείας με paypal - shadow of mordor goty, 10€

Link?

Εμένα μου το δείχνει 16€ και κάτι.

Pffff!

Ξέρεις πόσο περίπου;

Link?

Εμένα μου το δείχνει 16€ και κάτι.

μείον ένα κουπόνι 25% που μου έστειλαν στο μαιλ - αν θες στο δίνω. 

Ψέμματα, τελική τιμή 9.83 λίρες. 

"We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account."

αυτο μου βγαζει στο paypal οταν προσπαθω να παραγγειλω απο sportsdirect...

ειναι 75 ευρω παραγγελια.

να δοκιμασω να ξαναπερασω την καρτα στο paypal? πειραιως ειναι

Εχει κανεις συνδεδεμενο λογαριασμό στο paypal? Πώς λειτουργεί? μπορείς να κανεις add money απο αυτόν? (εχω εναν στο εξωτερικό, αλλα η κάρτα μου ειναι maestro για αυτό ρωτάω)

Εχει κανεις συνδεδεμενο λογαριασμό στο paypal? Πώς λειτουργεί? μπορείς να κανεις add money απο αυτόν? (εχω εναν στο εξωτερικό, αλλα η κάρτα μου ειναι maestro για αυτό ρωτάω)

Οι Maestro κάρτες δεν περνάνε στο PayPal. Μόνο Visa, MasterCard, American Express & Discover.

Αφού όμως έχεις κάρτα από το εξωτερικό μήπως έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό; Αν ναι, μπορείς να προσθέσεις χρήματα στο balance με ένα έμβασμα.

Ναι, δυστυχώς ειναι maestro και δεν τη δεχεται. Απο το add money ομως αν κανω link το bank account του εξωτερικού "φορτώνω" το balance του paypal, σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...