Nasty Pirate Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες! Λοιπὸν τὴν περασμένη ἐβδομάδα χρησιμοποιήσα τὸ κολπάκι μὲ τὸ Request Money καὶ ἔστειλα μικροποσὰ στὸ Paypal γιὰ ἀγορὲς στὸ Steam τὶς ὀποῖες πραγματοποίησα κανονικότατα. Σήμερα, δέν. Τζίφος. Ἡ κάρτα δὲν μπορεῖ νὰ γίνει verified κλπ. Ἡ κάρτα εἶναι πιστωτικὴ Ἐθνικῆς τὴν ὁποῖα πλέον δὲν μπορῶ νὰ τὴν κάνω οὖτε add στο PayPal. Μάλλον τὸ μυρίστηκαν καὶ τὴν κλείδωσαν. Ἐπίσης μὲ Debit τῆς Alpha Bank ἐμφανίζει μήνυμα ὄτι δὲν μπορεῖ νὰ πραγματοποιηθεῖ ἡ συναλλαγὴ μὲ τὴν συγκεκριμένη κάρτα. πφφφφ ὅτι νὰ 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παίδες! Λοιπὸν τὴν περασμένη ἐβδομάδα χρησιμοποιήσα τὸ κολπάκι μὲ τὸ Request Money καὶ ἔστειλα μικροποσὰ στὸ Paypal γιὰ ἀγορὲς στὸ Steam τὶς ὀποῖες πραγματοποίησα κανονικότατα. Σήμερα, δέν. Τζίφος. Ἡ κάρτα δὲν μπορεῖ νὰ γίνει verified κλπ. Ἡ κάρτα εἶναι πιστωτικὴ Ἐθνικῆς τὴν ὁποῖα πλέον δὲν μπορῶ νὰ τὴν κάνω οὖτε add στο PayPal. Μάλλον τὸ μυρίστηκαν καὶ τὴν κλείδωσαν. Ἐπίσης μὲ Debit τῆς Alpha Bank ἐμφανίζει μήνυμα ὄτι δὲν μπορεῖ νὰ πραγματοποιηθεῖ ἡ συναλλαγὴ μὲ τὴν συγκεκριμένη κάρτα. πφφφφ ὅτι νὰ 'ναι. Τι ποστ είναι αυτο, με σήματα μορς το έγραψε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ποστ είναι αυτο, με σήματα μορς το έγραψε?Πολυτονικό. Πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την γραμματοσειρά για να το έχεις και να ξέρεις από πολυτονικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 απο paypal δεν μου περναει τιποτα,πιστωτικες/χρεωστικες,Alpha,Πειραιως,Εθνικης,Εurobank.Ουτε το money request εχω καταφερει με καμια απο αυτες.Τις μονες αγορες που εχω καταφερει ειναι απο Banggood και Lightinthebox κατευθειαν με καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rtfm Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω πολύ καιρό να δω περισπωμένες και πολυτονικό ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpetro17 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα απο ebay παρείγγειλα πουλοβεράκι. Soutt ....μη το πείτε στον Αλέξη Προσπαθησα να αγορασω μια θηκη κινητου απο ebay μεσω paypal και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα: "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-3270. This happened because it has been denied by the card issuer." Η καρτα ειναι χρεωστικη mastercard απο πειραιως. Αλλα με αφησε να παω μεχρι το confirm and pay, πραγμα που δεν εκανε μεχρι προσφατα! Γενικως οπως ξαναειπα σε προηγουμενο post γινεται πραγματικα οτι να ναι Την πρηγουμενη παρασκευη περασα αγορες μεσω ebay κ paypal κανενα 40αρι eur με τον παλιο τροπο χωρις balance και μαλιστα εκανα κι ενα send money μεσω paypal κ της παλιας πιστωτικης που ειχα ηδη δηλωμενη με τον κανονικο μου λογαριασμο 350 ευρω στην Ιαπωνια. Απο τοτε δεν.μπορεσα ξανα να πληρωσω τιποτα! Οτι να ναι λεγεται και ειναι ελληνικο Καλημέρα Εγώ πριν 2-3 μέρες αγόρασα μέσω ebay κάρτα μνήμης αξίας 5 € .Με πήγε μέχρις το τέλος και με πέταξε έγω. Η ασφάλεια της τράπεζας με ενημέρωσε πως κόπηκε η συναλλαγή. Η ερώτηση που θέλω είναι γιατί στην ανακοίνωση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ : Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.). ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο Λ Ε Σ τις απαγορευμένες αγορές αλλά περιορίζονται στο κ.α !!!!!! Η ας δώσουν ένα link όπου να αναφέρονται ΟΛΑ τα απαγορευμένα.... Σας ευχαριστώ ,30-9-15 ,11:24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς αγορά από AliExpress?Και εννοώ κανονικά με AliPay και όχι με συνεννόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popcornito23 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα έκανα από eBay κανονικα, όπως πριν μπουν τα καπιταλ κοντρόλ, αξίας ~55€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kidpoker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ενω δοκιμαζα καθε μερα στην abercombie και δεν με αφηνε, σημερα για αλλαγη τσιμπησα κατι tommy hilfiger απο ebay κ με αφησε,ξαναδοκιμασα πριν λιγο και 2ο πραγμα κ δεν με αφησε, στην abercrombie δεν εκανα δοκιμη ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billysK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς αγορά από AliExpress? Και εννοώ κανονικά με AliPay και όχι με συνεννόηση. Μπααααα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
japetus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς αγορά από AliExpress? Και εννοώ κανονικά με AliPay και όχι με συνεννόηση. Μόνο με κάρτα εξωτερικού (έχω πεταχτεί και βγάλει βουλγάρικη, κανένα πρόβλημα με αρκετές αγορές και εξυπηρετήσεις σε φίλους τόσο σε paypal όσο και alipay). Στην Ελλάδα όσο υφίστανται cc και πιο συγκεκριμένα, τα ημερήσια όρια στις συναλλαγές ανά τράπεζα, ας μην απατόμαστε, δεν πρόκειται να απελευθερωθούν τελείως οι αγορές όλων των καταναλωτικών προϊόντων. Το βάρος δίνεται και πρέπει όντως να δίνεται σε προϊόντα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν άλλες, πολύ σημαντικότερες ανάγκες καθώς πλέον η αγορά ενός προϊόντος από κάποιον στερεί τη δυνατότητα αγοράς άλλου προϊόντος ισόποσης αξίας από κάποιον άλλον. Με αυτή τη λογική χλωμό το βλέπω να επιτευχθεί τελείως η αγορά από ίντερνετ. Μόνο τυχαίες περιπτώσεις θα περνάνε όπως γίνεται τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξε η paysafe και πηρα μια 25 να ανανεωσω στο uploaded. Μου εβγαλε μηνυμα οτι ο συγκεκριμενος εμπορος δεν δεχεται την πληρωμη και απο κατω εχει 4-5 σαιτ ελληνικα που δεχονται. Καλα ειναι ζωα? Ανοιξε η paysafe χωρις να δεχονται πληρωμες? Μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω ή ειναι τοσο ηλιθιοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ανοιξε η paysafe και πηρα μια 25 να ανανεωσω στο uploaded. Μου εβγαλε μηνυμα οτι ο συγκεκριμενος εμπορος δεν δεχεται την πληρωμη και απο κατω εχει 4-5 σαιτ ελληνικα που δεχονται. Καλα ειναι ζωα? Ανοιξε η paysafe χωρις να δεχονται πληρωμες? Μηπως κατι δεν καταλαβαινω εγω ή ειναι τοσο ηλιθιοι? Δες αυτό: https://www.paysafecard.com/el-gr/use/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 προσπαθησα σημερα να τσιμπησω το powerbank της xiaomi απο το gearbest αλλα τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2litres Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα εγγραφη μονο και μονο για να σας επιβεβαιωσω αγορα meizu mx5 απο honorbuy 350 ευρο εγινε κανονικα με mastercard alpha bank γενικα ενημερωθηκα οτι παρολο που ανοιξαν οι αγορες απο εξωτερικο μεχρι 500 ευρο το μηνα ειναι καποια site που απλα δεν το δεχονται φταινε τα site και οχι οι τραπεζες μας να το ξερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα