arma1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχει κανείς 20 ευρώ balance να μου στείλει; Edit άκυρο Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2015 από arma1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 3 μηνες που δοκιμαζω 2 φορες περασαν καταλαθος μικροποσα των 3 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atheros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξέρω παιδιά. Πριν καμιά δεκαριά μέρες έκανα το κόλπο του request με την κάρτα που έχω δηλωμένη στο paypal και έπιασε. Και είναι και από τις δύσκολες κάρτες η visa enter της alpha. Τώρα μόλις το ξαναέκανα και έπιασε πάλι με την πρώτη. Και τις δυο φορές πέρασα από 95 ευρώ στο balance. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο πάντως πριν πάω να στείλω από το email τα λεφτά στο balance με την κάρτα έχω κάνει logout από το paypal. Δοκιμάστε μήπως παίζει ρόλο και αυτό. Δεν ξέρω τι να πω τόσο τυχερός είμαι ; Κατσε μισο λεπτο δηλαδη ειχες μια πιστωτικη και κατα τη διαρκεια της διαδικασιας απλως εκανες log out και καταφερες και εβαλες χρηματα στο balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Κατσε μισο λεπτο δηλαδη ειχες μια πιστωτικη και κατα τη διαρκεια της διαδικασιας απλως εκανες log out και καταφερες και εβαλες χρηματα στο balance? Αποκλείεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atheros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Αποκλείεται περιμενουμε απαντηση απ΄το παιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stardust88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια παιδιά. Σήμερα το πρωί έβαλα 25ευρώ στην prepaid μου από την Πειραιώς μιας και η κολλητή μου, μου είπε ότι κατάφερε να ψωνίσει από το εξωτερικό. Οπότε προσπάθησα να αγοράσω από το ebay και λάμβανα συνεχώς το ίδιο μήνυμα: "We're sorry, the card issuer declined your purchase using card MasterCard x-.....”. Η υπάλληλος στην τράπεζα ισχυρίζεται ότι οι αγορές γίνονται κανονικά, παρόλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι έτσι (επίσης από σχόλια που διάβασα και εδώ βλέπω ότι το πρόβλημα υπάρχει επίσης κυρίως στις master card παρά στις visa). Επικοινώνησα με το ebay και την paypal. Από το ebay έλαβα την εξής απάντηση: “Actually, as long as the Capital Control in Greece hasn't resolved yet then members from Greece will still be limited in their banks and that might be the reason on why you’re still unable to pay for the item. As we understand that there is an ongoing issue with your payment services, please know that we are doing our best to protect our members from Greece”. Από την paypal δεν έχω λάβει ακόμα κάποια απάντηση. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να σηκώσουν το capital control για να ξανά αγοράσουμε από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgecaptcha Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Επιθυμώ να κανω μια αγορα των 20 ευρω μεσω eBay.Διαβασα καποια σχολια πως καποιοι τα κατάφεραν.Ισχυει κατι τετοιο?Ας βοηθησουν αυτοί που γνωρίσουν.Ειναι πλέον εφικτές οι αγορές? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George1400 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή έχω limited PayPal account και εδώ και τόσο καιρό δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σήμερα μου την πήρε κανονικά την cc απο Alphabank, δηλαδή με άφησε να μου πάρουν 1.5 ευρό από την κάρτα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΙναι προφανως οτι ειναι τελειως random και κατανταει γελοιο σε καποιους να γινονται δεκτες αγορες με 100 ευρω και σε αλλους να απορριπτονται αγορες 5 ευρω!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια αγόρασα μια pay safe για να αγορασω μια συνδρομή στο uploaded.net και αφού βαλω το πριν μου λεει οτι το pin αυτο δε μπορει να χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμενο έμπορο!! Τι παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια αγόρασα μια pay safe για να αγορασω μια συνδρομή στο uploaded.net και αφού βαλω το πριν μου λεει οτι το pin αυτο δε μπορει να χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμενο έμπορο!! Τι παιζει; Οι paysafe μέχρι στιγμής λειτουργούν μόνο για ελληνικά καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Φτουυυ τσάμπα τη πήρα.εχει ημερομηνία λήξης; Η ξερω γω μπορω να τη φορτώσω σε PayPal balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει αλλά κρατάει 1-2 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις διάβασα ότι έχει κάτι σχεδόν σαν ημερομηνία λήξης. Από το 13ο μήνα αγοράς της paysafe card και κάθε μήνα μετά, όσο υπόλοιπο σου έχει μείνει μειώνεται κατά €2. Και δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις το υπόλοιπο στο PayPal (όχι τουλάχιστον κάποιος που να έχω ακούσει). EDIT: Έψαξα λίγο και βρήκα ιστοσελίδες που "προσφέρουν" υπηρεσία μεταφοράς paysafecard balance σε PayPal balance. Φαίνονται "shady" στην καλύτερη περίπτωση, οπότε μείνε μακριά από αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Με μια παλιά (οχι NFC) debit Πειραιώς και πολύ παλιό -και verified- PP account, δεν κατάφερα να αγοράσω το σημερινό HumbleBundle ($1). Εχω δοκιμάσει πάνω από 15 διαφορετικές αγορές σε διάφορα μαγαζιά, με ποσά $1 ως $3 κι από τη Δευτέρα δεν πέρασε τίποτε απολύτως, όσες επαναλήψεις κι αν προσπάθησα. Ομως, μολις έδωσα την ίδια debit απ'ευθείας στο humble παρακάμπτοντας το Paypal, έγινε κανονικά η αγορά. Το ίδιο και στο GreenManGaming προχθες. Σημειωτέον ότι με την ίδια debit Πειραιώς και το ίδιο PP account, δούλεψε τρείς φορές το γνωστό "κόλπο" κι έστειλα $20 τη φορά σε account φίλης μου. Λογικό ε; Επίσης, μόλις τώρα αφαίρεσα την κάρτα από το λογαριασμό, εκάνα logout/login, την ξαναπέρασα, την είδε κανονικά χωρίς να χρειάζεται το 1,5€ επιβεβαίωση, δοκίμασα την ίδια αγορά και... πάλι τζίφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα