Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ σήμερα απο ebay παρείγγειλα πουλοβεράκι.

Soutt ....μη το πείτε στον Αλέξη :ph34r:

Είναι random με τα ρούχα ή μου φαίνεται? Θα δοκιμάσω αύριο να πάρω κάποια από asos.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου.....πάντα ήμασταν χώρα ό,τι να ναι .....

Γιατί όχι κ τώρα. Το πρωί έκανα πετυχημένη συναλλαγή στο ebay το πουλοβεράκι

το μεσημεράκι είχε γίνει κιόλας shipped.

Δημοσ.

Γενικως οπως ξαναειπα σε προηγουμενο post γινεται πραγματικα οτι να ναι

Την πρηγουμενη παρασκευη περασα αγορες μεσω ebay κ paypal κανενα 40αρι eur με τον παλιο τροπο χωρις balance και μαλιστα εκανα κι ενα send money μεσω paypal κ της παλιας πιστωτικης που ειχα ηδη δηλωμενη με τον κανονικο μου λογαριασμο 350 ευρω στην Ιαπωνια.

Απο τοτε δεν.μπορεσα ξανα να πληρωσω τιποτα!

Οτι να ναι λεγεται και ειναι ελληνικο:)

Δημοσ.

Γιατι πιστευω οτι οσοι καναμε αγορες με κολπα ή οχι, πλεον εχουν μπλοκαριστει οι καρτες μας; Ουτε εμενα με αφηνει να κανω πλεον αγορες!

Δημοσ.

Οι κάρτες μας είναι μπλοκαρισμένες εδώ και κανα τρίμηνο.

Προφανώς όμως υπάρχουν κάποιες τρύπες στο σύστημα και τυχαία κάποιος μπορεί να τις εκμεταλευτεί.

Δημοσ.

καλημερα ερωτηση στο balance μου ειχε οριο 2500 ευρω το χρονο εγω σε κατι λιγοτερο απο μηνα εφαγα τα 1700 μου μενουν αλλα 800 ευρω για αγορα,τι μπορω να κανω για το κανω απεριοριστο....??καπου ειχα διαβασει οτι γινεται...η να ανοιξω κι αλλον λογαριασμο στο paypal....η διδικασια ηταν με το send money........ευχαριστω εκ τον προτερων..

Δημοσ.

γεια σας. Οταν κανεις request money μεσω paypal μπορεις να χρησιμοποιησεις την ιδια καρτα που εχεις συνδεσει στο paypal account s η 8ελει διαφορετικη?

Δημοσ.

γεια σας. Οταν κανεις request money μεσω paypal μπορεις να χρησιμοποιησεις την ιδια καρτα που εχεις συνδεσει στο paypal account s η 8ελει διαφορετικη?

διαφορετικη φιλε χτες το δοκιμασα

Δημοσ.

Ίσως κάθε τράπεζα διαθέτει ένα όριο προς εξωτερικό.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό. Χθές έκανα αγορά 48€ κ μετα απο λίγο πήγα να κάνω αγορά 1€ και δεν γινόταν.

Ε δε νομίζω η τράπεζα να ξεπέρασε το όριο πανω στο δικό μου 1€ :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω παιδιά. Πριν καμιά δεκαριά μέρες έκανα το κόλπο του request με την κάρτα που έχω δηλωμένη στο paypal και έπιασε.

Και είναι και από τις δύσκολες κάρτες η visa enter της alpha.

Τώρα μόλις το ξαναέκανα και έπιασε πάλι με την πρώτη.

Και τις δυο φορές πέρασα από 95 ευρώ στο balance.

Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο πάντως πριν πάω να στείλω από το email τα λεφτά στο balance με την κάρτα έχω κάνει logout από το paypal.

Δοκιμάστε μήπως παίζει ρόλο και αυτό.

Δεν ξέρω τι να πω τόσο τυχερός είμαι ; 

Δημοσ.

Αγορά ανταλλακτικού αυτοκινήτου απο ebay.co.uk με Alpha Visa χρεωστική μέσω paypal (χρειαζόμουν γύρω στις 25 λίρες για να συμπληρώσω το balance) όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Προσπαθησα να αγορασω μια θηκη κινητου απο ebay μεσω paypal και μου εβγαλε αυτο το μηνυμα:

"We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, MasterCard x-3270. This happened because it has been denied by the card issuer."

Η καρτα ειναι χρεωστικη mastercard απο πειραιως. Αλλα με αφησε να παω μεχρι το confirm and pay, πραγμα που δεν εκανε μεχρι προσφατα!

Δημοσ.

Επειδη προσπαθω καθε ημερα και μου λεει οτι δεν γινεται, υπαρχει περιπτωση να μπλοκαριστει η καρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...