Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ποστάρω ακόμη μία φορά (και τελευταία, δεν θα σπαμάρω!) μήπως και τύχει να το προσέξει κάποιος που γνωρίζει.

Η κύρια απορία μου είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσω από minideal.net

Μπορείς να δοκιμάσεις να αγοράσεις κατευθείαν όπως πριν τα cc. Ίσως περάσει ίσως όχι, είναι λίγο θέμα τύχης. Τώρα αν δεν περάσει ναι ο μόνος τρόπος είναι να φορτώσεις το balance σου με τον τρόπο που ανακάλυψε ο re4male και περιγράφει ο akpe στο ποστ που παραθέτεις. Σημείωση: Υπάρχει περίπτωση ακόμα και με τον τρόπο αυτό να μην καταφέρεις να περάσεις λεφτά στο balance. Cross your fingers and go for it.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να πώ κι εγώ τον πόνο μου...

Μια και με "παρασύρατε" είπα να δοκιμάσω κι εγώ στο iHerb έφτασα ως το καλάθι, μου υπολόγισε κανονικά και τα μεταφορικά και την έκπτωση για μικρό ποσό (18 ευρώ) και δεν προχώρησε τελικά με

debit Eurobank συνδεδεμένη με λογ/σμό Ταμιευτηρίου, δοκιμάσα και με prepaid Eurobank φορτισμένη

και πάλι άκυρο.

Στο iHerb στις 25/9/2015 έβαλα προϊόντα στο καλάθι αλλά δεν με άφηνε να πάω ταμείο. Μετά παρατήρησα πως Ελλάδα στέλνει μόνο με Airmail χωρίς tracking number και μέχρι ένα ορισμένο βάρος 4lbs (1814 grams). Αν τα προϊόντα στο καλάθι το υπερβαίνουν τότε η επιλογή Airmail γίνεται «γκρίζα» και δεν προχωράει η παραγγελία. Έπειτα έφτιαξα ένα καλάθι βάρους 3,99 lbs και το Airmail ενεργοποιήθηκε.

Στο ταμειο με VISA Eurobank προπληρωμένη έβγαζε σφάλμα στην πληρωμή με κόκκινα γράμματα.

Παρατήρησα πως στο νόμισμα είχα EURO και το άλλαξα σε USD ($). Ξαναπροσπάθησα και η πληρωμή έγινε κανονικά. Σε λίγες ώρες η παραγγελία ταχυδρομήθηκε με FedEx-GlobalMailLt χωρίς tracking (Unfortunately, FedEx-GlobalMailLt does not have a tracking system).

Άρα στο iHerb θέλει νόμισμα USD και βάρος κάτω από 4lbs.

.....................................................................................

πηγή: Capital controls Tι ισχύει από σήμερα 28 Σεπ.'15 

• Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.).
  • Like 4

Στο iHerb στις 25/9/2015 έβαλα προϊόντα στο καλάθι αλλά δεν με άφηνε να πάω ταμείο. Μετά παρατήρησα πως Ελλάδα στέλνει μόνο με Airmail χωρίς tracking number και μέχρι ένα ορισμένο βάρος 4lbs (1814 grams). Αν τα προϊόντα στο καλάθι το υπερβαίνουν τότε η επιλογή Airmail γίνεται «γκρίζα» και δεν προχωράει η παραγγελία. Έπειτα έφτιαξα ένα καλάθι βάρους 3,99 lbs και το Airmail ενεργοποιήθηκε.

Στο ταμειο με VISA Eurobank προπληρωμένη έβγαζε σφάλμα στην πληρωμή με κόκκινα γράμματα.

Παρατήρησα πως στο νόμισμα είχα EURO και το άλλαξα σε USD ($). Ξαναπροσπάθησα και η πληρωμή έγινε κανονικά. Σε λίγες ώρες η παραγγελία ταχυδρομήθηκε με FedEx-GlobalMailLt χωρίς tracking (Unfortunately, FedEx-GlobalMailLt does not have a tracking system).

.....................................................................................

πηγή: Capital controls Tι ισχύει από σήμερα

• Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικόεπιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.).

Είσαι φοβερός!!! Κόλλαγε κι εμένα στο check-out και τελικά έφταιγε που το είχα ευρώ. Με το που το έκανα δολλάρια, πέρασε πληρωμή με Visa debit Πειραιώς.

• Like 3

Βάζεις ακριβως τα στοιχεια που αναφέρονται στην κάρτα που εισαγεις

Αρα φαινεται φορα παρτιδα, ότι  εγω δινω χρηματα στον ιδιο μου τον εαυτο. Ολα καλά έτσι;

Παντως και αλλα στοιχεια που εβαλα, δουλεψε το κολπο, αλλα ρωτω τι ειναι καλυτερο.

• Like 1

Παιδιά μόλις έκανα αγορά απο ebay με τον παλιό τρόπο απλά με paypal.

Είχα κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και τώρα πήρε την αγορά κανονικά!

Μήπως γνωρίζετε αν μπορεί κανείς να κάνει αγορές κανονικά σε ebay/paypal με τη πιστωτική του χωρίς κόλπο;

Φίλε μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, μόλις τα κατάφερα.

Κάνε μια δοκιμή ..

Το ποστάρω ακόμη μία φορά (και τελευταία, δεν θα σπαμάρω!) μήπως και τύχει να το προσέξει κάποιος που γνωρίζει.

Η κύρια απορία μου είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσω από minideal.net

Μόλις χθες παράγγειλα με paypal συνδεμένο με VISA Πειραιώς, όπως πριν τα cc. Όλα πήγαν καλά με την πρώτη. Δεν έχω δοκιμάσει με άλλον τρόπο.

πηγή: Capital controls Tι ισχύει από σήμερα 28 Σεπ.'15 

• Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών στο εξωτερικό επιτρέπεται η χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οι αγορές από το εξωτερικό μέσω διαδικτύου κατά κανόνα επιτρέπονται, πλην ορισμένων εξαιρέσεων (π.χ. αγορά ειδών ρουχισμού, διαδικτυακό στοίχημα κ.α.).

να εισαι καλα φιλε μ....πραγματικα δουλευει μολις καταφερα παραγγελια με visa χρεωστικη πειραως!!!

• Like 1

Εγω παντως δεν μπορω με τιποτα ουτε με πιστωτικη ουτε με χρεωστικη απο Πειραιως και οι δυο...και δεν μιλαμε για τιποτα τρελο!Ενα καλωδιακι 5 ευρω....

Εγω παντως δεν μπορω με τιποτα ουτε με πιστωτικη ουτε με χρεωστικη απο Πειραιως και οι δυο...και δεν μιλαμε για τιποτα τρελο!Ενα καλωδιακι 5 ευρω....

Φίλε εγώ μέεέρες τώρα προσπαθούσα με μικρές αγορες της τάξης του 1-2€ μόνο κ μόνο να δώ άν δουλεύει το paypal.

Δε γινόταν τίποτα..

Κ σήμερα με την πρώτη έκανα μια αγορά 48€.

πηγα να ξαναβαλω λεφτα στο λογαριασμο στο pp με το γνωστο κολπο αλλα δεν δεχτηκε αυτη την φορα την δευτερη καρτα.

αναγκαστηκα να πληρωσω μια παραγγελια στο everbuying μεσω WU-Paylink με μεγαλη προμηθεια

Με χρεωστική mastercard της Πειραιώς σήμερα αγόρασα μέσω paypal, με τον κλασικό παλιό τρόπο πριν το capital control, από minideal.net 198€. Μου βγήκε 3 ευρώ ακριβότερο από την τιμή που ανέγραφε το site, νομίζω είναι λόγω διαφορετικής ισοτιμίας Euro/USD. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη φορά, με την πρώτη το πήρε.

Παιδιά μόλις έκανα αγορά απο ebay με τον παλιό τρόπο απλά με paypal.

Είχα κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και τώρα πήρε την αγορά κανονικά!

Φίλε μετά απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, μόλις τα κατάφερα.

Κάνε μια δοκιμή ..

Ομοίως, πριν 1 λεπτό αγόρασα από ebay μέσω paypal με χρεωστική mastercard από Eurobank, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...