gbouros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μια συζήτηση για το θέμα αυτό https://www.paypal-community.com/t5/Buying-with-PayPal/Not-using-my-payPal-balance-to-pay-for-something/td-p/412199?profile.language=en-gb Από όσα κατάλαβα βγάζω το συμπέρασμα ότι παρόλο που έχεις λεφτά στο balance έχεις δικαίωμα να πληρώσεις με κάρτα αν - Δεν φτάνουν αυτά που έχεις στο balance ή - Αν έχεις μηδενικό balance στο νόμισμα που θα κάνεις την αγορά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα στις πρόσφατες αγορές που έκανα (είχα balance) δε με άφηνε το paypal να αλλάξω σε κάρτα. Το Balance έφτανε να καλύψει το κόστος... Δε με άφηνε σημαίνει ότι φαινόταν η επιλογή change αλλά ήταν απενεργοποιημένη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chillath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Με Πειραιώς χρεωστική και συναλλαγή εσωτερικού paypal μου ρίχνει άκυρο. Μου λέει να δοκιμάσω με άλλη κάρτα. Το ίδιο και για εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ...και οι δύο Personal ειναι Έχεις κάρτα ενεργή συνδεμένη με το ππ? Φυσικα και εχω... Λεω να φτιαξω και αλλον εναν business με τα ιδια στοιχεια (αλλο μαιλ μονο) και να μεταφερω το balance εκει χωρις καρτες, και να ξαναδοκιμασω απο τον υπαρχον. Ξερει κανεις αν υπαρχει προμηθεια στη μεταφορα απο balance? (Λογικα θα εχει απαντηθει εδω μεσα, αλλα δε θυμαμαι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Φυσικα και εχω... Λεω να φτιαξω και αλλον εναν business με τα ιδια στοιχεια (αλλο μαιλ μονο) και να μεταφερω το balance εκει χωρις καρτες, και να ξαναδοκιμασω απο τον υπαρχον. Ξερει κανεις αν υπαρχει προμηθεια στη μεταφορα απο balance? (Λογικα θα εχει απαντηθει εδω μεσα, αλλα δε θυμαμαι...) Από balance σε balance δεν υπάρχει προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις δοκίμασα με πιστωτική Πειραιώς ,με το κόλπο request money κ δούλεψε άψογα .Βεβαια η προμήθεια του PayPal ειναι μεγάλη (σε 70€ μου μπήκαν 67,70) αλλα τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tstavrou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Από balance σε balance δεν υπάρχει προμήθειαΣε ευχαριστω, φανταζομαι η μεταφορα γινεται με το γνωστο "send/request money"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά τι έγινε;;Άνοιξε τα cc Επειδή βγήκαν καινούργια μέτρα.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστω, φανταζομαι η μεταφορα γινεται με το γνωστο "send/request money"... Να προτιμήσεις καλύτερα το send money απο το λογαριασμο που θα στείλεις τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά τι έγινε;;Άνοιξε τα cc Επειδή βγήκαν καινούργια μέτρα.; Mπα, ετσι ελεγαν και τις προηγουμενες φορες. Δεν ειναι να πιστευεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Par1s* Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή γίνεται λίγο χαμός με 6300 απαντήσεις και έχω ψιλοχαθεί. Ο τρόπος για αγορά από εξωτερικό (από minideal.net) είναι το πόστ του akpe ακόμα ή έχουμε τίποτα αλλαγές. Έχω "mastercard debit Πειραιώς" και "Maestro ΕΘΝΟCASH PLUS" της Εθνικής. Ποια από τις δύο να προτιμήσω. Το ποσό που θέλω να δώσω για την αγορά θα πρέπει να το καταθέσω την δευτέρα. Όποτε πρέπει να επιλέξω μία από τις δύο. Το ποστάρω ακόμη μία φορά (και τελευταία, δεν θα σπαμάρω!) μήπως και τύχει να το προσέξει κάποιος που γνωρίζει. Η κύρια απορία μου είναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσω από minideal.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Με την maestro δεν προκειται να κάνεις δουλειά. Δοκίμασε με την πιστωτική και καλή τύχη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αγόρασα την Παρασκευή ηλεκτρονικό είδος από Amazon UK (χρέωση 120 λίρες) και πέρασε κανονικά. Η κάρτα που χρησιμοποίησα ήταν χρεωστική Mastercard της Εθνικής. Σημείωση ότι πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο request money, στη φορμα του pp που συμπληρωνει το alter ego μας για να μας δωσει τα χρήματα, τι βαζετε σε ονομα, δ'νση κλπ? Τα ιδια με αυτα του account σας στο pp? Ή αλλα ψεύτικα; Εβαλα τα αληθινα, γιατι κολησα καπως οτι μαλλον πρεπει να ειναι τα στοιχεια του κατοχου της άλλης καρτας, απο την οποια θα σταλουν τα χρηματα. Αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως δημιουργηθει προβλημα με το pp, αν δει οτι εγω ο ιδιος στελνω χρηματα στον εαυτο μου. Μεχρι τωρα παντως, αν και εχω βαλει τον εαυτο μου, προβλημα δεν ειχα, αλλα μηπως ξερει κανεις πανω σε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Βάζεις ακριβως τα στοιχεια που αναφέρονται στην κάρτα που εισαγεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα