SeXBOX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε εμένα τα cc κάνανε πολύ καλό αλλά και κακό(όχι πλέον μιας και μπορούμε εγχώρια από σήμερα). Εκεί που σχεδόν ξεμέναμε από λεφτά τέτοιες μέρες τους προηγούμενους μήνες τώρα μας μείνανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norda Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον χρηστη ΓΕΙΑννης για την βοηθεια του στην ενισχυση του paypal balance μου για μια αγορα μου. Σορρυ αλλα ειμαι υποχρεωμενος να το αναφερω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proximaa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 H paysafe mastercard δεν εκδίδεται απο ελληνική τράπεζα, οπότε δουλεύει για αγορές στο εξωτερικό. Αυτό που πρέπει να διευκρινισεις είναι αν η βουλγάρικη paysafe μπορεί να τη γεμίσει (φορτώσει με ευρω) . Aυτό θέλει διευκρίνηση. Το λέω επειδη είναι σε άλλο νόμισμα (λέβα) Γιατί να είναι απαραίτητα σε ευρώ? Δε θα μου κάνει το εκάστοτε site τη μετατροπή? Συνήθως έχει να επιλέξεις νόμισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εαν έχει κανείς υπόλοιπο στο paypal ballance και θέλει να με βοηθήσει σε μια αγορά που θέλω να κάνω ας στείλει pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και απο την Airbnb πόρτα... Ήθελα να κάνω κράτηση κ δεν έγινε δεκτή η κάρτα... Σκατα στα μούτρα τους έτσι που τα έκαναν... Αποκλεισμένοι απο παντού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solamnic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω, αν αγοράσω paysafe από ελλάδα (για ανανέωση του uploaded) θα δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Λογικα δεν μπορειςνα αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 για την ακρίβεια μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αλλά όχι να κάνεις generate new pins, πχ το Lidl είχε σφραγισμένα πακέτα με paysafe pins που είχαν εκδοθεί πριν τα capital controls τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις, το θέμα είναι ότι από την αρχή των capital controls δεν εκδίδονται νέα pins... τα πακέτα του lidl λειτουργούνε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
longus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 σημερα δοκιμασα να κανω παραγγελια σε κινα απο υπολογιστη στην Αυστραλια μεσω TEAMVIEWER. εφαγα ακυρο. δεν μπορω να καταλαβω γιατι ομως. αφου υποτιθεται οτι οι αγορες στο εξωτερικο με καρτες γινονται (VISA). Μηπως πρεπει να ενημερωσω την τραπεζα πρωτα οτι θα βρισκομαι στο εξωτερικο ; Παντως αμα δουλεψει αυτο λυσαμε το προβλημα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω, αν αγοράσω paysafe από ελλάδα (για ανανέωση του uploaded) θα δουλέψει? Δε μπορείς να αγοράσεις. Η εταιρία δεν επιτρέπει την έκδοση της στην Ελλάδα από τις 29/6 τα πακέτα του lidl λειτουργούνε ? Οχι γιατι βγαίνουν ηλεκτρονικά οι κωδικοί και δε σου δίνει κωδικό για Paysafe Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2015 από spartak1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 να πω οτι πριν λιγο μου εστειλε φιλος απο αυστρια 60 ευρω σε paypal, μπηκαν στο balance και αγορασα κανονικα απο ebay, οπου πριν δεν μπορουσε να ολοκληρωσει την αγορα λογω μηδενικου balance γιατι επρεπε να τραβηξει απο την καρτα οποτε ο σιγουρος τροπος προς το παρον ειναι αποστολη απο λογαριασμο paypal εξωτερικου ένας από τους λόγους για τους οποίους θα πάω Βερολίνο τον άλλο μήνα είναι και αυτός! Για να "φορτίσω" το paypal με 500,00 ευρώ top up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 αν βρεις και φτηνο εισητηριο ......... αν κανεις και μια ανταλλαγη με 2 φιλους που επειγονται για φαρμακα ητοι ευρω εδω και τους τα βαζεις εξω θα κανεις και ψυχικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ένας από τους λόγους για τους οποίους θα πάω Βερολίνο τον άλλο μήνα είναι και αυτός! Για να "φορτίσω" το paypal με 500,00 ευρώ top up Στην αρχή διάβασα 500000€ και λές wtf!? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Neteller καρτα εχει κανεις; Πρεπει να παιζει με ελληνικο Paypal. Αξιζει; Πως την παιρνεις, τι χρεωνει κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Βρηκα συγγενη με γερμανικη καρτα που εχει διαθεση να με βοηθησει αλλα δεν σκαμπαζει απο τεχνολογια , πως μπορει να μου στειλει χρηματα στο paypal χωρις να εχει paypal account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα