spartak1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δλδ αν παρει καποιος moneysafe θα μπορει να 'βαλει' λεφτα στο pp χωρις χρεωσεις; Τι εννοείς; Να τη χρησιμοποιήσεις με το γνωστό κόλπο;
aXer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Κατάφερα επιτέλους να μεταφέρω λεφτά από τον ένα λογαριασμό στο balance του άλλου. Στα 150€ με χρέωσε 5,45€. Πολλά δεν είναι;
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Η δικιά μου χρεωστική Πειραιώς που τη χρησιμοποιώ για αγορές κανονικά και μέσω paypal εδώ και καιρό γράφει VISA πάνω (επειδή ρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω). Δε χρησιμοποιώ κανένα κόλπο και όλα δουλεύουν κανονικά.
mavrospete Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Από ότι καταλαβαίνω οι κάτοχοι καρτών visa & Amex αντιμετωπίζουν λιγότερες δυσκολίες σχέση με τους υπόλοιπους. Επίσης νομίζω πως η επιτυχία μιας αγοράς εξαρτάται και από το είδος του e-shop. Προσπαθώ επανειλημμένα να πληρώσω μια παραγγελία στο everbuing μέσω pp και μιας χρεωστικής alpha MasterCard αλλά η κάρτα μου τρώει συνέχεια άκυρο
fani_ker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προσπαθώ εδώ και καιρό να κάνω αγορές απο εξωτερικό αλλά πάντα μου τις απορρίπτει! Εχω prepaid της πειραιώς...και ειναι συνδεδεμένη με paypal .. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κόλπο?
thelocal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Με paypal υπάρχει όριο αγοράς από ebay?
gajolos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κάποιος ιδέα τι γίνεται με το ebay,alibaba κλπ;Η κάρτα που ειναι συνδεδεμένη στο paypal μου τρώει συνέχεια άκυρο.Δεν υποτίθεται ότι τώρα τις τελευταίες μέρες επιτρέπονται οι αγορές;Πρόσφατα έκανα αγορά από Γερμανία όμως και χωρίς paypal.Είναι θέμα της τράπεζας που απορρίπτεται η κάρτα όταν πατάω να πληρώσω ή θέμα του paypal;
pamarakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια γενικως γινεται οτι να ναι Εχω 2 πιστωτικες πειραιως visa και mastercard δηλωμενες εδω κ χρονια στο paypal Δεν μπηκα ακομα στη διαδικασια για το γνωστο κολπο δουλευα με balance οποτε μπορουσα να βρω απο καποιον γνωστο απροβληματιστα. Απλα ενημερωτικα σημερα το πρωι στις 7 η ωρα εστειλα μεσω του κανονικου μου λογαριασμου 330ευρω στην Ιαπωνια χρεωνοντας κανονικοτατα την master(απλα send money), λιγο αργοτερα κατα τις 9 αγορασα και 2 tempered glass μεσω ebay+paypal με κανονικοτατο checkout και ολα καλα. Μολις πριν μιση ωρα μπηκα να αγορασω και 1 θηκη κινητου κι εφαγα πορτα οπως και τοσο καιρο (πλην της σημερινης πρωινης εξαιρεσης) Οτι να ναι με ολη τη σημασια των λεξεων οποτε μην ψαχνετε να βρειτε συγκεκριμενες φορμουλες και στανταρ απαντησεις.
mihanobios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσε το ημερήσιο ποσό της τράπεζας; Δοκίμασε μετα τις 00:00
kostakiss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τι εννοείς; Να τη χρησιμοποιήσεις με το γνωστό κόλπο;την moneysafe δεν μπορω να την περασω στο paypal ατοφια, δλδ χωρις να μου κρατησει προμηθεια κτλ
manost Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μία παραγγελία μέσω PayPal από το Store της Juventus, και τρώω άκυρο και με την Debit Mastercard αλλά και με την Virtual Mastercard της Εθνικής.
Athens44 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σας,με την vivawallet card μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο? ειναι τυπου mastercard βλεπω στο site τους. (δε εχω κανει εγγραφη στο site τους ουτε την εχω ακομα αποκτησει για να ξερω)
spartak1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σας,με την vivawallet card μπορουμε να κανουμε αγορες απο εξωτερικο? ειναι τυπου mastercard βλεπω στο site τους. (δε εχω κανει εγγραφη στο site τους ουτε την εχω ακομα αποκτησει για να ξερω) Δες εδω: http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-413?do=findComment&comment=54299974
stelios3570 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας.Η moneysafe με έσωσε με τα cc.Έχω κάνει πάρα πολλές αγορές από εξωτερικό χωρίς κανένα πρόβλημα.Πριν καμιά 20αριά μέρες άνοιξε και το paypal με αυτήν την κάρτα,και το καλό είναι πως δεν έχει όριο,όσα θες βάζεις,όσο θες ψωνίζεις
sigp226 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα.μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να αγορασω απο amazon.com με πιστωτικη/χρεωστικη (οχι paypal);;και αν ναι με ποιες καρτες γινεται;;εγω εχω πιστωτικη εθνικης νομιζωsorry αν καποιος το χει ξαναρωτησει αλλα το thread ειναι τοσο μεγαλο που χαθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα