Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω κάνει εγω αγορές με τη moneysafe (π.χ απο aliexpress και όχι μονο) και δούλεψε μια χαρα. Αν δε σου δουλευει εσένα μίλα με την εταιρία

την εχεις προσ8εσει και στο paypal?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι. Τη χρησιμοποιω όπου δεν υπάρχει Paypal (πχ. aliexpress και αλλού)

παντως μπορω να την βαλω και εκει , ωστε σε αγορα απο διαφορα site minideal ktl να εχω και την ασφαλεια αγορων του paypal?

παντως μπορω να την βαλω και εκει , ωστε σε αγορα απο διαφορα site minideal ktl να εχω και την ασφαλεια αγορων του paypal?

Δοκίμασε να τη βάλεις και πες μας αν αντιμετωπισες πρόβλημα και τι είδους

Άκουσε φίλε,  χτές το βράδυ  έκανα μια παραγγελία συμπληρώματα διατροφής απο Αμερική μέσω eBay

αλλά χωρίς το PP balance , οδήγησα τη συναλλαγή σε κάρτα debit. Το eBay έβγαλε μήνυμα ότι η συναλλαγή

δεν πραγματοποιήθηκε αλλά το ποσό δεσμεύτηκε  στο λογ/σμό τον συνδεδεμένο με την κάρτα. Στέλνω ένα μήνυμα στον seller και μου λέει πήρε κανονικά τα χρήματα απλά δεν του έδωσε κωδικό συναλλαγής το eBay. Μου ζήτησε να του δώσω πάλι τη δ/νση να τα στείλει άμεσα.  Περιμένω.

Δες και αυτή την περίπτωση, στείλε ένα email στον seller.

Ρώτησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι εκαναν rejected την πληρωμη.. Απλά δεν ξέρουν πόσες μέρες θα κάνει για να μου επιστρέψουν. Σε τράπεζα Αγγλίας έγινε η πληρωμή..

Μου απορρίψανε και δεύτερη φορά την Eurobank. Ξαναέδωσα της Πειραιώς... Τα βρίσκω τα ίδια πράγματα και στα άλλα amazon, αλλά άμα είναι να δώσω 60-70€ επιπλέον καλύτερα να τα πάρω από Ελλάδα :P

Δε παίζει να με βρίσουν από το amazon? Η πρώτη προσπάθεια για χρέωση μετά την παραγγελία μου άργησε να γίνει, ενώ τώρα οι επόμενες γίνονται ανά 2-3 ώρες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι αυτοματοποιημένο το σύστημα ή το κάνει χειροκίνητα κάποιος;

Τι να σου πω. Τείνω να πιστέψω ότι γίνεται χειροκίνητα η έγκριση της συναλλαγής από Ελλάδα. Γι' αυτό έγραψα να προσπαθήσεις πολλές φορές.

Εγώ είχα 3 αποτυχημένες και 1 επιτυχή από amazon.de, 1 αποτυχημένη και 1 επιτυχή από amazon.uk και 5 αποτυχημένες από amazon.fr

A, ίσως παίζει και το παρακάτω ρόλο: Για κοίταξε αν ο πωλητής είναι το amazon αυτό καθ' αυτό. 

Σήμερα κατάφερα για πρώτη φορά να κάνω αγορά με Paypal χρησιμοποιώντας κατευθείαν Debit Visa Πειραιώς. Πλήρωσα στην Forward2Me για αποστολή δέματος από Αγγλία στην Ελλάδα.

εχω κάνει εγω αγορές με τη moneysafe (π.χ απο aliexpress και όχι μονο) και δούλεψε μια χαρα. Αν δε σου δουλευει εσένα μίλα με την εταιρία

καλησπέρα,μόνο με moneysafe δεν έχω προσπαθήσει από aliexpress.επικοινωνησα με moneysafe και μου είπαν ότι περναν τις αγορές γιατί η κάρτα εκδίδεται στο εξωτερικό (η moneysafe).την περιμένω την άλλη βδομάδα για να την δοκιμάσω,αλλά εφ''οσον σου δούλεψε.... 

αν και θα εχει ερωτηθεί καμμια 100 φορές...

Μπορώ σήμερα με χρεωστική να ψωνισω απο ιμπει, αμαζον σουξουμουξου;

κι εγώ έτσι ξέρω για την moneysafe. Δεν την πιάνουν τα cc γιατί εκδίδεται στο εξωτερικό. Σε όλο το ιντερνετ που εψαξα την έχουν για τη μόνη λύση.

Σημερινή ανακοίνωσή τους (που θα παραλαμβάναν σήμερα) .... Θα παραλαβουν Τρίτη-Τετάρτη (29-30 Σεπ).

Πάντως κάτι δεν μου κάθετε καλά . Δεν μπορεί να παραμείνει η μόνη εταιρεία που να μπορεί να σπαει τα cc. Θα ξεσηκωθούν όλα τα άλλα χρημ/κα ιδρύματα και οι τράπεζες

By the way ....

έχει ψάξει κανείς τις άυλες προπληρωμένες gift-cards από το εξωτερικό ?

Αυτές που τις αγοράζεις από Αμερική κυρίως (όχι από τράπεζα αλλά από συνεργαζόμενες εταιρείες) και σου ερχεται στο mail σου η κάρτα και οι αριθμοί της, επιλέγοντας το είδος κάρτας (Visa, dinners, amex klp) και τι ποσό να εχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...