Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα περιμένουμε τη χαλάρωση...

Εγώ πάντως ξεμπέρδεψα με τα capital controls. Χθες πήγα Κύπρο και άνοιξα λογαριασμό. Απο εβδομάδα θα μου έρθουν και οι κάρτες με courier.

Αντε γιατί γίναμε Βόρεια Κορέα 3 μηνες τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα και απο εμενα. Καπου διαβασα πως μπορω απο bundlestars & humblebundle να κανω αγορες κανονικα. Το Humblebundle το δοκιμασα, οκ. Το αλλο ομως δεν μου περναει με τιποτα τις συναλλαγες. Ειτε μεσω paypal ειτε μεσω καρτας. Δοκιμασα με debit visa της πειραιως και prepaid visa της Eurobank... Ξερει κανεις τπτ για αυτο?

3η μέρα που προσπαθώ να πληρώσω με PayPal και την χρήση δύο πιστωτικών καρτών (Eurobank Visa/Πειραιώς Mastercard) ποσό 25,70€ σε πωλητή ebay από Γερμανία, και με ακυρώνει.

Στο μεταξύ, είπα και εγώ επιτέλους να κάνω το κόλπο με το balance.

Έκανα ένα λογαριασμό Paypal στο όνομα της γυναίκας μου

Έβαλα μια χρεωστική Eurobank και πάτησα Link.

Ενώ μου είπε ότι θα με χρεώσει 1,50€, βλέπω από χτες το πρωί (πέρασαν ήδη 24 ώρες), μια διαφορά 2,39€ ανάμεσα στο λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπό μου στην Eurobank, αλλά πουθενά η κίνηση, ώστε να πάρω τον 4ψήφιο κωδικό και να κάνω Verify την κάρτα.

Έβαλα μια χρεωστική Eurobank και πάτησα Link.

Ενώ μου είπε ότι θα με χρεώσει 1,50€, βλέπω από χτες το πρωί (πέρασαν ήδη 24 ώρες), μια διαφορά 2,39€ ανάμεσα στο λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπό μου στην Eurobank, αλλά πουθενά η κίνηση, ώστε να πάρω τον 4ψήφιο κωδικό και να κάνω Verify την κάρτα.

Περίμενε άλλη 1 - 2 εργάσιμες μέρες ακόμα. Θα εμφανιστεί στο ebanking. Τα €0.89 που λείπουν θα επιστραφούν το πολύ σε ένα μήνα (λογικά).

Τζιφος με alliexpress.Δοκιμασα με προπληρωμενες και απο Πειραιως και απο Eurobank και δεν παιρνει καμια.Πηρα και τηλεφωνο στην Eurobank μηπως μαθω τιποτα και μου ειπαν το γνωστο.Λογω capital control μπλα μπλα μπλα δεν ξερουμε ποτε κτλ.

Καλημερα παιδια.Προσπαθω να βαλω στο paypal χρεωστικη καρτα της Πειραιως αλλα βγαινει παντα το μηνυμα

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.Τι μπορω να κανω;

λοιπον δοκιμασα και γω το κολπο με το paypal αλλα προφανως χρειαζεται καρτα που δεν υπαρχει στο Paypal. και απο οτι καταλαβαινω με την mastercard δεν προκειται να καταφερουμε τιποτα

Εγώ πάντως ξεμπέρδεψα με τα capital controls. Χθες πήγα Κύπρο και άνοιξα λογαριασμό. Απο εβδομάδα θα μου έρθουν και οι κάρτες με courier.

και πως θα την φορτωνεις την καρτα σου ? 

Τι χρειάζεται να ανοίξεις λογαριασμό στην Κύπρο;Πες περισσότερα σε πιά τράπεζα άνοιξες λογαριασμό; Σε μιά βδομάδα πάω κι εγώ

Καλησπερα και απο εμενα. Καπου διαβασα πως μπορω απο bundlestars & humblebundle να κανω αγορες κανονικα. Το Humblebundle το δοκιμασα, οκ. Το αλλο ομως δεν μου περναει με τιποτα τις συναλλαγες. Ειτε μεσω paypal ειτε μεσω καρτας. Δοκιμασα με debit visa της πειραιως και prepaid visa της Eurobank... Ξερει κανεις τπτ για αυτο?

δοκιμασε πληρωμη μεσω amazon

Συνδέεται κανονικά και μπορείς να κάνεις αγορές απο παντού! Είναι απο Αγγλία η κάρτα διάβασε όμως στο site τις χρεώσεις όπως 1.5€ το μήνα συνδρομή κλπ...

Δεν μπορεις φιλε μου να κανεις αγορές μην γράφεις κατι απλα για να γράψεις ........εσυ εχεις κανει καμμια αγορά ?

Για τους βορειοελλαδίτες και η Βουλγαρία είναι δίπλα.... Άνοιγμα λογαριασμού, ebanking και χρεωστική κάρτα μόνο με  ταυτότητα χωρίς άλλα δικαιολογητικά...

και πως θα την φορτωνεις την καρτα σου ?

Πήρα μαζί μου και κατέθεσα ενα αρκετά μεγάλο πόσο οπότε είμαι καλυμμένος. Πάντως μπορώ να στέλνω 500€ το μηνα μέσω western union.

• Like 1

Να ευχαριστήσω τον jmallen3 ο οποίος με βοήθησε μεταφέροντας €200 στο paypal balance μου!Ευγενέστατος, πολύ φιλικός, έσπευσε να εξυπηρετήσει άμεσα μόλις του το ζήτησα!Πολύτιμο και σημαντικό στην συγκυρία που βιώνουμε!Σ' ευχαριστώ από καρδιάς jmallen3!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...