Billator Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και μέρες δεν έχω κανένα πρόβλημα με paypal και με τη συνδεδεμένη χρεωστική Πειραιώς. Με την μέθοδο του request ή άμεσα χωρίς balance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atheros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα διαβασει για καποιους που μπορουσαν να κανουν αγορα των προιοντων που θελανε απο το ebay.uk και οχι απο το ebay.com πραγμα το οποιο δεν βγαζει και πολυ νοημα γτ και στις δυο περιπτωσεις πληρωνεις ακριβως με τον ιδιο τροπο δηλαδη με paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greeceeeee Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση, αν φορτώσεις λεφτά στο balance του paypal μπορείς μετα να αγοράσεις κανονικά απο παντού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια...αλλη μια επιτυχημενη συναλλαγη με την AMEX της Alpha bank...έστειλα σε γνωστό μου στο εξωτερικό χρήματα μέσω paypal(απο το paypal account μου στο δικο του)χωρις να έχω paypal balance απλα απ το send money και χρεωση της καρτας μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HondosCenter Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για μικροαγορες μέσω ebay της τάξεως των 2€ με 0.15€ εναπομείναντα στο balance, εξακολουθώ και τρώω άκυρο με Prepaid Πειραιώς (πρώην Κύπρου). Είμαι στα πρόθυρα να περάσω 100€ στο balance με τον κλασικό τρόπου, αλλά σκέφτομαι το 5€ που θα μου φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση, αν φορτώσεις λεφτά στο balance του paypal μπορείς μετα να αγοράσεις κανονικά απο παντού? οπου δεχονται paypal...μερικες φορες θελει να ειναι στο ιδιο νομισμα to paypal balance με αυτο που θα αγορασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα διαβασει για καποιους που μπορουσαν να κανουν αγορα των προιοντων που θελανε απο το ebay.uk και οχι απο το ebay.com πραγμα το οποιο δεν βγαζει και πολυ νοημα γτ και στις δυο περιπτωσεις πληρωνεις ακριβως με τον ιδιο τροπο δηλαδη με paypal... λοιπον?? Να κάνω μια ερώτηση, αν φορτώσεις λεφτά στο balance του paypal μπορείς μετα να αγοράσεις κανονικά απο παντού? ναι παντου οπου δεχονται paypal...μερικες φορες θελει να ειναι στο ιδιο νομισμα to paypal balance με αυτο που θα αγορασεις Σαφως και οχι, σε οποιοδηποτε νομισμα του πλανητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ...εχτες που εκανα την αποπειρα να παραγγηλω δοκιμαστικα από Ebay εφαγα ένα open case που δεν πληρωσα επειδή το PayPal δεν μπορουσε να τραβηξει από την καρτα τα χρηματα.Αμεσως επικοινώνησα με το ebay ώστε να μου διαγραφει το unpaid item recorded εξηγώντας τους την κατασταση σχ. με τα capital controls και το γνωριζαν και στο τελος εδειξαν κατανοηση και μου απαντησαν: Dear ........, Thanks for contacting eBay Customer Service about the item you purchased. This is Joe and I will be of your help today. I fully understand your need for assistance and I’d like to make sure that you get the best help possible. We always strive to create a positive customer experience. Thanks for providing the details of your item. I understand you are concerned as to how you can pay for your item with the ongoing issue on your country. Please do not worry, let me help you with this. I'm sorry to know that you've been into this situation right now. I know that you have intentions to pay your item it's just that things such as what your country is going through right now prevent you to complete your purchase. We are with you while you are recovering from your country's crisis yet this is something beyond our control. As of the moment we are also looking at feasible options to ensure that members like you can still continue your trading transactions in our site, and at the same time won't compromise any financial regulation in your country.We are aware of this problem. This has been one of our top priority to date and we will let you know right away once we have an update on how to go about your situation in Greece. I would like to take this opportunity to thank you for allowing me to assist you with this issue. You are a valued member and we only want nothing but the best for you. We want all of our members to enjoy the best possible experience on eBay. Thank you for being a part of our eBay community, we appreciate your business. You take care always! Sincerely, Joe Z. eBay Customer Service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 με τον πωλητη επρεπε να μιλησεις οχι με το εβαυ, το εβαυ τι περιμένεις να σου κανει,. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amyntas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα εκανα κανονικα αγορά από ebay ,το paypal τραβηξε κανονικά τα λεφτά από πιστωτική αγροτικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα εκανα κανονικα αγορά από ebay ,το paypal τραβηξε κανονικά τα λεφτά από πιστωτική αγροτικής ....τωρα επιτηδες το κανεις....να με κανεις να ξαναφαω κανα ακυρο ?Αν δεν επιβεβαιώθει και απο αλλα μελοι εγω δεν....θα περιμενω .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω γράψει και πιο πάνω σχετικά με το άμαζον. Προσπάθησε ξανά και ξανά κι αν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις και στα άλλα ευρωπαϊκά amazon, δοκίμασε και εκεί. Κάποια στιγμή θα στη δεχτεί. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Μου απορρίψανε και δεύτερη φορά την Eurobank. Ξαναέδωσα της Πειραιώς... Τα βρίσκω τα ίδια πράγματα και στα άλλα amazon, αλλά άμα είναι να δώσω 60-70€ επιπλέον καλύτερα να τα πάρω από Ελλάδα Δε παίζει να με βρίσουν από το amazon? Η πρώτη προσπάθεια για χρέωση μετά την παραγγελία μου άργησε να γίνει, ενώ τώρα οι επόμενες γίνονται ανά 2-3 ώρες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι αυτοματοποιημένο το σύστημα ή το κάνει χειροκίνητα κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ και μέρες δεν έχω κανένα πρόβλημα με paypal και με τη συνδεδεμένη χρεωστική Πειραιώς. Visa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μου απορρίψανε και δεύτερη φορά την Eurobank. Ξαναέδωσα της Πειραιώς... Τα βρίσκω τα ίδια πράγματα και στα άλλα amazon, αλλά άμα είναι να δώσω 60-70€ επιπλέον καλύτερα να τα πάρω από Ελλάδα Δε παίζει να με βρίσουν από το amazon? Η πρώτη προσπάθεια για χρέωση μετά την παραγγελία μου άργησε να γίνει, ενώ τώρα οι επόμενες γίνονται ανά 2-3 ώρες. Γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι αυτοματοποιημένο το σύστημα ή το κάνει χειροκίνητα κάποιος; ....εγω την περασμενη βδομαδα αγορασα και απο Amazon.com και απο Amazon.uk με Prepaid Πειραιως και δεν ειχα κανενα προβλημα....η συναλλαγη εγεινε κανονικοτατα....με το PayPal υπαρχει το θεμα....Ελλαδα εχω πληρωσει με PayPal αυτες της μερες μια χαρα...αλλα για εξω δεν το βλεπω...ακομη.....ειδομεν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ....εγω την περασμενη βδομαδα αγορασα και απο Amazon.com και απο Amazon.uk με Prepaid Πειραιως και δεν ειχα κανενα προβλημα....η συναλλαγη εγεινε κανονικοτατα....με το PayPal υπαρχει το θεμα....Ελλαδα εχω πληρωσει με PayPal αυτες της μερες μια χαρα...αλλα για εξω δεν το βλεπω...ακομη.....ειδομεν!! Εμένα είναι χρεωστική Πειραιώς. Το paypal γιατί κατάφερε να την χρεώσει με 1.5€ ομως; Εξωτερικό δεν είναι και το paypal? Ο,τι να 'ναι. Τουλάχιστον να ξέραμε τι περιορισμούς έχουμε θα ήταν καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα