Peter_Line Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ενώ έχω υπόλοιπο στο paypal (12 euro) το steam αρνείται πεισματικά να δεχτεί την πληρωμή. Το παιχνίδι (grid 2) κάνει 6,24 ευρώ οπότε δεν τίθεται θέμα χρηματικής επάρκειας. Πιο συγκεκριμένα μου βγάζει το εξής μύνημα : An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed. Please contact Steam Support. An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.Εχεις κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει; Ειναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς ούτε με υπόλοιπο στο ππ να κάνεις αγορά. Προηγουμένος είχε προηγηθεί αγορά στο playstore οπότε δεν νομίζω να υπάρχει και η περίπτωση τα χρήματα στο υπόλοιπο να είναι κάπως δεσμευμένα.
rey7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πρόσθεσα σε μηδενικό balance του paypal 100euros (με το γνωστό κόλπο). Εκανα κανονικά και αγορά, και όλα οκ
spyrossss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις αγόρασα κανονικά με το paypal από το ebay,χωρίς balance με mastercard της πειραιώς.
paranoid_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Απο aliexpress έχει δοκιμάσει κανένας αγορά??
spyrossss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δοκίμασα εγώ από aliexpress και δεν τα κατάφερα.Πρόσεξα ότι μπόρεσα να αγοράσω μόνο απο hong kong και εκανα και 3 αγορές.Και δοκίμασα κάτι απο Κίνα και δεν με άφηνε.Συγκεκριμένα πήρα αυτή την ζελατίνα . Για δοκιμάστε και εσείς να πάρετε κάτι απο αυτόν τον πωλητή.
Tzimmys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Από aliexpress προσπαθώ να πληρώσω εδώ και κανα μήνα, αλλά μαλλιά...!
AlienTechGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες,η PaySafe θα ανοίξει εντός της εβδομάδας δια στόματος PaySafe Greece (σε comments στπ Facebook).
kvkpls Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παίδες, ας ενημερώσει κάποιος μόλις μπορέσει να κάνει πληρωμή στο aliexpress και με ποιο τρόπο.
kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα μπόρεσα και χρησιμοποίησα ξανά τη πιστωτική μου στο ebay/paypal χωρίς περιορισμούς. Τη χρησιμοποίησα κανονικά χωρίς το κόλπο με μεταφορά από δεύτερο λογαριασμό. Νομίζω πως όλα είναι πάλι νορμαλ. +1 χτες το βραδυ.. οποιος θελει paysafe online ας δοκιμασει αυτα http://www.10call.de/Info/online-Zahlungsmittel.asp http://www.scamadviser.com/check-website/becharge.be http://www.becharge.be/ 98% safe
sotir@kos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια επειδη μερες πριν ειχα πετυχει το κολπακι για να γεμισει το balance στο paypal και επειδη ειναι παααρα πολλες οι σελιδες, να τα πω μια να δω αν θυμαμαι καλα, αφου εχω κανει request money απο τον λογαριασμο paypal του οποιου το balance θελω να γεμισω, φτιαχνω ενα λογαριασμο με αλλο mail στο paypal και μετα μου στελνω απο αυτον τον καινουριο?
mrn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ξερει κανενας που περνανε οι paysafe? (πχ ebay,aliexpress)
rey7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια επειδη μερες πριν ειχα πετυχει το κολπακι για να γεμισει το balance στο paypal και επειδη ειναι παααρα πολλες οι σελιδες, να τα πω μια να δω αν θυμαμαι καλα, αφου εχω κανει request money απο τον λογαριασμο paypal του οποιου το balance θελω να γεμισω, φτιαχνω ενα λογαριασμο με αλλο mail στο paypal και μετα μου στελνω απο αυτον τον καινουριο? http://www.insomnia.gr/topic/575253-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-capital-controls/page-74?do=findComment&comment=54217402 1
jim82jim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 δοκίμασα εγώ από aliexpress και δεν τα κατάφερα.Πρόσεξα ότι μπόρεσα να αγοράσω μόνο απο hong kong και εκανα και 3 αγορές.Και δοκίμασα κάτι απο Κίνα και δεν με άφηνε.Συγκεκριμένα πήρα αυτή την ζελατίνα . Για δοκιμάστε και εσείς να πάρετε κάτι απο αυτόν τον πωλητή. Παιδιά μολις έκανα και εγώ αγορά απο αυτόν τον πωλητή. Δούλεψε κανονικότατα Χωρίς να εχω λεφτά στο balance.
Lnk Hlk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Nα κάνω και μια ερώτηση ίσως χαζη ... Υπάρχει πρόβλημα με τις αποτυχημένες προσπάθειες που κάνω κάθε τόσο? Όλα λένε danied. Μπορώ να συνεχίσω να προσπαθώ ε? Ξέρει κανείς?
spyros95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πετυχημένη πρώτη προσπάθεια απο mastercard Εθνικής σε prepaid/mastercard Πειραιώς. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2015 από spyros95
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα