Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω το κολπο με το balance και δεν εγινε τιποτα!!!(προπληρωμενη πειραιως)

Δηλαδη εγινε η πληρωμη και η κρατηςη αλλα

Ποτε δεν εμφανιςτηκε στο balance το χρημα!γιατι δεν ημουν verified(δεν μου ερχοταν το email με τιποτα ακομα το περιμενω)Μετα εκανα ακυρωση το payment και λεει μεν στο paypal οτι τα λεφτα μπηκαν παλι στην καρτα αλλα προσπαθησα να αγορασω κατι μεσω etsy απο ελληνικο μαγαζι και με paypal και με την καρτα απευθειας και δεν με αφηνει!!τι γινεται τωρα;που ειναι τα λεφτα;

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθησα να κανω το κολπο με το balance και δεν εγινε τιποτα!!!(προπληρωμενη πειραιως)

Δηλαδη εγινε η πληρωμη και η κρατηςη αλλα

Ποτε δεν εμφανιςτηκε στο balance το χρημα!γιατι δεν ημουν verified(δεν μου ερχοταν το email με τιποτα ακομα το περιμενω)Μετα εκανα ακυρωση το payment και λεει μεν στο paypal οτι τα λεφτα μπηκαν παλι στην καρτα αλλα προσπαθησα να αγορασω κατι μεσω etsy απο ελληνικο μαγαζι και με paypal και με την καρτα απευθειας και δεν με αφηνει!!τι γινεται τωρα;που ειναι τα λεφτα;

Το αν τα λεφτά μπήκαν στη κάρτα είναι ανεξαρτητο από το αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα στο etsy.

Δημοσ.

Πως μπορω ομως να μαθω που ειναι τα λεφτα;να παω στην τραπεζα μα ρωτησω;παντως στο paypal λεει οτι η πληρωμη ακυρωθηκε καιντα λεφτα ειναι στην καρτα...το μαγαζι ηταν ελληνικο...λες να ζητησω το email να στειλω ετσι τα λεφτα μα δω μηπως ποιασει μεσω paypal?η να κρατηθηκαν απο την καρτα τα λεφτα και γι αυτο δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω..;

Εχω τρελαθει δεν ξερω τι να κανω :(

Δημοσ.

Πως μπορω ομως να μαθω που ειναι τα λεφτα;να παω στην τραπεζα μα ρωτησω;παντως στο paypal λεει οτι η πληρωμη ακυρωθηκε καιντα λεφτα ειναι στην καρτα...το μαγαζι ηταν ελληνικο...λες να ζητησω το email να στειλω ετσι τα λεφτα μα δω μηπως ποιασει μεσω paypal?η να κρατηθηκαν απο την καρτα τα λεφτα και γι αυτο δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω..;

Τα λεφτά επιστρέφουν μέσα σε 30 ημέρες περίπου. Μέσω e-banking μπορείς να δεις αν έχουν επιστρέψει στη κάρτα.

Το μαγαζί μπορεί να είναι ελληνικό, μόνο που το etsy δεν είναι και το payment γίνεται μέσω αυτού.

Δημοσ.

Τα έχεις λίγο μπερδεμένα από ότι μου φαίνεται.... Εσύ λοιπόν έχεις ακυρώσει το accept από το paypal και έχεις ζητήσει να πάνε πίσω στην κάρτα που χρεώθηκες σωστά? Αν είναι έτσι τότε αργεί να εμφανιστεί σαν διαθέσιμο υπόλοιπο που μπορείς να το χρησιμοποιείς. Πρέπει να περιμένεις 2-3 ημέρες για να εμφανιστεί η εκκαθάριση της κίνησης που έκανες.

Δημοσ.

Δηλαδη σε 2-3 μερες θα μπορω να ξαναχρησιμοποιησω τα λεφτα απο την καρτα;

Ξερει κανεις τοτε αν παω στην τραπεζα με την προπληρωμενη αν μπορω στα ταμεια να τους πω να μου δωσουν τα λεφτα απο την καρτα;

Δημοσ.

Δηλαδη σε 2-3 μερες θα μπορω να ξαναχρησιμοποιησω τα λεφτα απο την καρτα;

Ξερει κανεις τοτε αν παω στην τραπεζα με την προπληρωμενη αν μπορω στα ταμεια να τους πω να μου δωσουν τα λεφτα απο την καρτα;

Αν η κάρτα έχει υπόλοιπο την χρησιμοποιείς και τώρα (μιλάμε για ελληνικά καταστήματα), απλώς σε 2-3 μέρες θα σου ξαναβάλουν πίσω στην κάρτα το ποσό που δεν πέρασε.

Δεν γίνεται.

Δημοσ.

Δεν εχει αλλα λεφτα η καρτα μονο αυτα που ακυρωσα και περιμενω...αρα για αγορα θα πρεπει να περιμενω 2-3 μερες οποτε...μπορω ομως να παω αυριο να τσεκαρω να δω αν ειναι μεσα για να μην ανχωνομαι

Τσαμπα :ρ ;

Δημοσ.

Δεν εχει αλλα λεφτα η καρτα μονο αυτα που ακυρωσα και περιμενω...αρα για αγορα θα πρεπει να περιμενω 2-3 μερες οποτε...μπορω ομως να παω αυριο να τσεκαρω να δω αν ειναι μεσα για να μην ανχωνομαι

Τσαμπα :ρ ;

Μην ανησυχείς, η διαδικασία είναι standard.

Γενικώς.

Δημοσ.

Εγώ πριν 2 μέρες πήρα μία θήκη για ένα κινητό από ebay με Paypal τραβώντας χρήματα απευθείας από την κάρτα, χωρίς balance, και μετά από 5 λεπτά σταμάτησε να αγοράζει το οτιδήποτε άλλο..

Κάνω δοκιμές καθημερινά ανά 4-5 ώρες αλλά τίποτα.

Πάρομοια περίπτωση με τον φίλο και εγώ. Αγορά απευθείας με κάρτα και μετά deny... Τι να πω..

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινετε??? μου εχουν πει 4 γνωστοι μου οτι εχουν αγορασει με paypal κατευθειαν (χωρις request) και κανω τωρα προσπαθεια αλλα ...τιποτα..τι ισχυει?

Δημοσ.

Για εμβασμα μιας και ο πωλητής δεν δέχεται Paypal να μη ρωτήσω καν έτσι... Να το ξεχάσω ? :huh:

Προς το παρόν επιτρέπονται εμβάσματα μέσω τράπεζας στο εξωτερικό μόνο αν έχεις δεχτεί χρήματα στο λογαριασμό σου απο εξωτερικό από τις 20/7 και μετά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...