stonecityboys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση Εστω οτι υπαρχει ενας λογαριασμος εβαυ και παυπαλ. Στο παυπαλ εχει γινει verification. Εαν παω και κανω μια αγορα μεσω ebay και παω να πληρωσω αλλα για τους γνωστους λογους ΔΕΝ γινεται να τραβηξει απο την καρτα. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται με το ebay? Εισαι καλυμενος Η....???? Εχει γινει σε κανεναν αναλογο συμβαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Visa Πειραιώς 4 κάρτες όλο ακυρο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά στο to2c.com τι συνέβη και τις τελευταίες μέρες και δείχνει ετσι; Έκανα ετσι όπως είναι μια παραγγελία των 4 ευρώ αλλά με την ασφάλεια της paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mavroulakoz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κανένα νέο για τις Paysafe? Στην σελίδα τους στο facebook απαντάνε σε comments ότι 21 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει πιθανότητα για έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα, αλλά έχω την πληροφορία ότι από σήμερα ξαναρχίζει η διάθεση των paysafe κωδικών στην Ελλάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση Εστω οτι υπαρχει ενας λογαριασμος εβαυ και παυπαλ. Στο παυπαλ εχει γινει verification. Εαν παω και κανω μια αγορα μεσω ebay και παω να πληρωσω αλλα για τους γνωστους λογους ΔΕΝ γινεται να τραβηξει απο την καρτα. Σε αυτη την περιπτωση τι γινεται με το ebay? Εισαι καλυμενος Η....???? Εχει γινει σε κανεναν αναλογο συμβαν? Όχι δεν είσαι καλυμμένος χρεώνεται ένα απλήρωτο αντικείμενο, πρέπει να επικοινωνισεις με τον πωλητή να σου στείλει ακυρωτικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnannis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις αγορασα με paypal με Mastercard Πειραιως απο Vickmall ενα κινητο αξιας 130ε. Δεν χρειαστηκε να κανω το κολπο με το balance Να σημειωσω οτι η καρτα ειναι αχρησιμοποιητη τουλαχιστον 2 μηνες αν αυτο εχει καποια σημασια... Και μια απορια offtopic: εχει διαφορα για μας SG post ή NL post ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα δεν φταίει το paypal? Τι στο καλό γίνεται? Nα κάνω και μια ερώτηση ίσως χαζη ... Υπάρχει πρόβλημα με τις αποτυχημένες προσπάθειες που κάνω κάθε τόσο? Όλα λένε danied. Μπορώ να συνεχίσω να προσπαθώ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω τα μεσάνυχτα αγορασα το fifa 16 απο το μεξικανικο origin απευθειας μεσω paypal με την συνδεδεμένη καρτα που εχω (Alpha bank dedit amex) της προηγουμενες ημερες ετρωγα ακυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα δεν φταίει το paypal? Τι στο καλό γίνεται? Nα κάνω και μια ερώτηση ίσως χαζη ... Υπάρχει πρόβλημα με τις αποτυχημένες προσπάθειες που κάνω κάθε τόσο? Όλα λένε danied. Μπορώ να συνεχίσω να προσπαθώ ε? Και εγω την ιδια απορια εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα, αλλά έχω την πληροφορία ότι από σήμερα ξαναρχίζει η διάθεση των paysafe κωδικών στην Ελλάδα! Που το άκουσες αυτό ? μακάρι να ναι έτσι να γλυτώσουμε απο μπερδέματα με τις κάρτες σε κάποια πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πλήρωσα χθες το λογαριασμό κινητής με paypal κανονικά, χωρίς balance δηλαδή, με την κάρτα που είχα από παλιά (Ελληνική τράπεζα φυσικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newsformobiles Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστρέφει η Paysafecard μετά από 3 μήνες! Http://www.betmarket.gr/epistrefei-i-paysafecard-meta-apo-treis-mines/ Λέτε τώρα που τελείωσαν οι ψηφοφορίες των μνημονίων και οι εκλογές,να δούμε άσπρη μέρα!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Λέτε τώρα που τελείωσαν οι ψηφοφορίες των μνημονίων και οι εκλογές,να δούμε άσπρη μέρα!? Ναί μην το συζητάς καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://adapokrites.gr/ellada-eidhseis-epikairothta/eidhseis-ellada-epikairothta-video/item/22832-h-paysafecard-epistrefei http://idreamteam.gr/cms/29751/epistrefi-i-paysafe/ κ αλλα site το λενε...μακαρι να ειναι αληθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα