Voodooman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ίδια και εγώ. Έχοντας paypal balance, αγόρασα εχθές κάτι από Amazon κανονικά με paypal και σήμερα προσπαθώντας να αγοράσω κάτι άλλο από ebay, δεν μπορώ να κάνω την πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ίδια και εγώ. Έχοντας paypal balance, αγόρασα εχθές κάτι από Amazon κανονικά με paypal και σήμερα προσπαθώντας να αγοράσω κάτι άλλο από ebay, δεν μπορώ να κάνω την πληρωμή. Εχει το αμαζον ππ?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βρήκα ένα τρόπο να παρακάμψετε τα capital controls το δοκιμάζετε και λέτε αν δουλεύει. Έλα ρε σωπα !!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα αγόρασα κανονικά από ebay με paypal και συνδεδεμένη κάρτα alpha bonus visa!!! Ποσό περίπου 30 ευρώ... Είναι 1η φορά που δούλεψε από την αρχή των cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Takis1974 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έχει γίνει denied αγορά 27€ μέσω Prepaid Mastercard της Alpha μέσω Paypal από τις 17/9. Ακόμα και τώρα, στο e-banking της Alpha, το ποσό δείχνει να είναι "σε επεξεργασία" και δεν έχει γυρίσει πίσω στην κάρτα. Από το Paypal μου είπαν ότι η Τράπεζα μου το δεσμεύει και είναι αυτή που μου έχει αρνηθεί την πληρωμή και επομένως πρέπει να επικοινωνήσω με την Alpha. Η οποία Alpha, στις 17/9 μου ισχυρίστηκε ότι έχει εγκριθεί η πληρωμή Κυριολεκτικά: Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ! Θα περιμένω και αύριο να γυρίσουν τα χρήματα στην κάρτα και αν όχι θα πάρω την Alpha για ξεχέσιμο. Δηλαδή πότε γυρίζουν τα χρήματα, γνωρίζει κανένας; Παρένθεση: η κάρτα ήταν verified στο Paypal πριν τα cc (κανα χρόνο) και είχα κάνει κανονικότατα αγορές. Στις 17/9 όταν είδα το Paypal να μου ζητάει να την κάνω verified (!), την έκανα και μου την επιβεβαίωσε άμεσα αλλά το 1,50€ δεν το επέστρεψε στην κάρτα αλλά στο Paypal balance μου! Άλλο κουφό και αυτό! Ποτέ δεν το είχε κάνε με τις άλλες κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα συμβαίνει κ σε άλλους ε? Όχι μόνο σε μένα .... Παιδιά αν κανείς κάνει επιτυχημένη συναλλαγή με τον κλασικό τρόπο με paypal ..ας ενημερώσει. Ούφ .. Το έγραψα σε άλλο ποστ πριν κάτι μέρες. Προσπαθησα να κανω 2 αγορες απο ebay μεσω Paypal... H μια πετυχε η αλλη αρνειται πεισματικα να προχωρησει... Στη μια που με αφησε ο πωλητης ηταν απο Αγγλια και στην αλλη π δεν προχωραει ειναι απο Αμερικη (αν παιζει αυτο καποιο ρολο). Aυτα με προπληρωμενη πειραιως visa (την μαυρη) Μιλαμε τωρα για αγορα με τον κλασσικο τροπο που ισχυει πριν τα cc απευθειας μεσω ebay... οχι με request Θεμα τυχης δεν νομιζω να ειναι.. Ισως εχουν μπλοκαριστει αυτοματα καποιες καρτες (ή τράπεζες) για συγκεκριμμενες αγορες απο εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει το αμαζον ππ?? Όχι, για αυτό το ανέφερα. H αγορά από amazon.de έγινε μέσω της κάρτας (χρεωστική Πειραιώς), προχώρησε κανονικά και το ποσό δεσμεύτηκε. Αυτό μάλλον μπλόκαρε την κάρτα και έτσι τώρα δεν μπορώ να κάνω καθόλου αγορές μέσω κάρτας αλλά και του paypal, ακόμη και αν έχω paypal balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια, αφου εκανα το κολπο και εγω , και περασαν τα χρηματα, παω να αγορασω κατι απο το ebay , και το paypal μου βγαζει οτι ο λογαριασμος μου δεν ειναι verified, αν και εχω κανει την διαδικασια που σε παιρνει τηλ η σου στελνει sms, ξερει κανει τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια, αφου εκανα το κολπο και εγω , και περασαν τα χρηματα, παω να αγορασω κατι απο το ebay , και το paypal μου βγαζει οτι ο λογαριασμος μου δεν ειναι verified, αν και εχω κανει την διαδικασια που σε παιρνει τηλ η σου στελνει sms, ξερει κανει τι γινεται? Αυτο γινεται στο Ebay. Στο paypal για να γινεις verified θα πρεπει να σε χρεωσει 1.50 ευρω και να βαλεις το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις στο χαρτι της τραπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papazaf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 αυτη την διαδικασια την εχω κανει εδω και πολυ καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο γινεται στο Ebay. Στο paypal για να γινεις verified θα πρεπει να σε χρεωσει 1.50 ευρω και να βαλεις το 4ψηφιο νουμερο που θα δεις στο χαρτι της τραπεζας. 3 ευρώ είναι και στα δίνουν πίσω μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αγορές χτες (2 ευρώ) και σήμερα 143 ευρώ (από pantawill, ένα κινητό), πέρασε κανονικά μέσω paypal και κάρτα alpha american express Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 3 ευρώ είναι και στα δίνουν πίσω μετά 1.50 ευρω ειναι φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpep Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 2 αγορες (20ευρώ έκαστη)εχθές απο ebay.co.uk περάσανε κανονικά με paypal και συνδεδεμένη Alpha American Express Την προηγούμενη εβδομάδα τετάρτη-πέμπτη περάσανε αλλες 5-6 (συνολίκά γύρω στα 25 ευρω) με τον ίδιο τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω αγορασα κανονικα δυο παιχνιδια για το Pc 77 ευρω με το balance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα