jajavax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χαιρετώ τους αγαπητούς. Μερικές ερωτήσεις : 1. Για αγορά ύψους 300 € στο eBay, ξέρει κάποιος ποιά είναι η επιλογή για πληρωμή απ' ευθείας από το Balanche που έχουμε δημιουργήσει ; 2. Γίνεται δηλαδή κάτι τέτοιο ή οπωσδήποτε επιλέγουμε πληρωμή μέσω κάρτας ; 3. Μέσω PayPal (για αγορά στο eBay) έχουμε όριο συναλλαγής 420 €, όσο είναι δηλαδή και το όριο ανάληψης στην Ελλάδα ;
111111 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) τις προηγούμενες ημέρες μετάφερα με τον γνωστό τρόπο στο balance του paypal χρήματα. Μου περίσεψαν όμως και θέλω να τα πάρω πίσω. Πως να το κάνω που δε δέχεται τραπαζικό λογαριασμό στο Withdraw; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από 111111
spartak1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χαιρετώ τους αγαπητούς. Μερικές ερωτήσεις : 1. Για αγορά ύψους 300 € στο eBay, ξέρει κάποιος ποιά είναι η επιλογή για πληρωμή απ' ευθείας από το Balanche που έχουμε δημιουργήσει ; 2. Γίνεται δηλαδή κάτι τέτοιο ή οπωσδήποτε επιλέγουμε πληρωμή μέσω κάρτας ; 3. Μέσω PayPal (για αγορά στο eBay) έχουμε όριο συναλλαγής 420 €, όσο είναι δηλαδή και το όριο ανάληψης στην Ελλάδα ; 1) Αν εχεις Balance θα παρει τα χρήματα απο εκεί. Αν δε φτανουν τα χρηματα αυτα τοτε θα προσπαθησει να χρεωσει την κάρτα για τα υπόλοιπα 3) Δεν εχουν απολύτως καμία σχεση οι αγορες με κάρτες με τα 420 ευρω/βδομαδα.
Tehjimmyy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους σας !εκανα μια μεταφορα πριν λιγες μερες με το γνωστο τροπο,η μεταφορα εγινε αλλα η paypal μου δεσμευσε το ποσο για 21 ημερες και μετα να μπορω να το χρησιμοποιησω, εκανα κατι λαθος ή ετσι γινεται σε ολους?
kgian Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 τις προηγούμενες ημέρες μετάφερα με τον γνωστό τρόπο στο balance του paypal χρήματα. Μου περίσεψαν όμως και θέλω να τα πάρω πίσω. Πως να το κάνω που δε δέχεται τραπαζικό λογαριασμό στο Withdraw; Δοκίμασε απο Internet explorer και να γράψεις το iban χειροκίνητα και όχι με copy paste. Αν δεν δουλέψει πάρε τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών του paypal και θα στο κάνουν να δουλέψει. Εγώ έτσι το έκανα πριν 1 εβδομάδα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βρήκα ένα τρόπο να παρακάμψετε τα capital controls το δοκιμάζετε και λέτε αν δουλεύει. 1. Μπαίνεις Paypal –> My PayPal2. Πας «Request Money»3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα mail στο οποίο έχεις πρόσβαση (προφανώς όχι το mail με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο PayPal απατεώνα μου)4. Τσεκάρεις την επιλογή «goods» και το ποσό που θέλεις5. Πας στο mail που έβαλες και βλέπεις αν σου έχει έρθει μήνυμα (σου έχει έρθει)6. Δίνεις κάποια στοιχεία που σου ζητάει (προφανώς βάζεις ό,τι να'ναι)7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση8. Πατάς payΥπόψη ότι κρατάει fee 3.4% + 0.35 €(εμένα μου κράτησε λίγο παραπάνω οπότε καλού κακού βάλτε λίγο παραπάνω..πχ για 7 ευρώ μου χρέωσε 80-90 λεπτά)
rey7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου αυτός ο τροπος είναι γνωστός εδώ και μήνες (σελίδα 182 στο thread). Όλοι αυτό κάνουμε (πότε πιάνει, πότε οχι) 4
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 βρήκα ένα τρόπο να παρακάμψετε τα capital controls το δοκιμάζετε και λέτε αν δουλεύει. Φοβερή ανακάλυψη! 6
dimitris_789 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα έκανα δυο αγορές από vickmall 25 και 22$ κανονικά μέσω ππ χωρίς balance.η κάρτα που έχω είναι χρεωστική της Πειραιώς σήμερα έκανα δυο αγορές από vickmall 25 και 22$ κανονικά μέσω ππ χωρίς balance.η κάρτα που έχω είναι χρεωστική της Πειραιώς
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Απο ebay έκανε κανείς χθές-σήμερα αγορά? Με τον παλιό κλασικό τρόπο paypal?
Papakitou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις περασε πληρωμη 220 ευρω κατευθειαν με καρτα, στο http://www.theproteinworks.com/
thephotoshoped Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μουλάρωσε το paypal! Προσπαθώ να αγοράσω με 5.50 ευρώ μια θήκη σκληρού και δεν περνάει με τίποτα. Denied από 10 πωλητές.
Stefano2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσφατα πήρα debit mastercard από την Εθνική. Επιχείρησα να κάνω αγορές απο ebay και ali express αλλά δεν γινόταν καμμία συναλλαγή. Προσπάθησα να πληρώσω απευθείας με την κάρτα, αλλά και με χρέωση μέσω PayPal. Μου έβγαλε κάτι για secure code, το έκανα αλλά και πάλι τίποτα. Το κορυφαίο όμως είναι ότι στην κάρτα μου βλέπω διάφορες χρεώσεις από PayPal χωρίς στην ουσία να έχω αγοράσει κάτι!! Αυτά θα μου επιστραφούν; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;; Φίλε μου το secure code είναι ενα 3ψηφιος αριθμός που βρίσκεται πάνω στην κάρτα.Μπορεί ομως να ειναι και το νούμερο της Τράπεζας της οποίας έβγαλες την κάρτα
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μουλάρωσε το paypal! Προσπαθώ να αγοράσω με 5.50 ευρώ μια θήκη σκληρού και δεν περνάει με τίποτα. Denied από 10 πωλητές. Άρα συμβαίνει κ σε άλλους ε? Όχι μόνο σε μένα .... Παιδιά αν κανείς κάνει επιτυχημένη συναλλαγή με τον κλασικό τρόπο με paypal ..ας ενημερώσει. Ούφ ..
thomason993 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πριν 2 μέρες πήρα μία θήκη για ένα κινητό από ebay με Paypal τραβώντας χρήματα απευθείας από την κάρτα, χωρίς balance, και μετά από 5 λεπτά σταμάτησε να αγοράζει το οτιδήποτε άλλο.. Κάνω δοκιμές καθημερινά ανά 4-5 ώρες αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα