Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κουράσει η φάση. Δοκίμασα και στις 00:01 αλλα και πάλι τίποτα.

Έχει καταφέρει κανείς με visa χρεωστική Πειραιώς μέσω PayPal σε ebay?

Δημοσ.

Εχω μια καρτα της alpha,visa η οποια παλαιοτερα μεχρι το 2010 ηταν για να καταθετω λευτα σε ενα δανειο κ οταν τελειωσε απο τοτε την χρησιμοποιω φορτωνοντας λευτα στο λογαριασμο απο το ΑΤΜ και επειτα εκανα την αγορα.Παντα με paypal.Απο βδομαδα υπαρχει μεγαλη αναγκη να παραγγειλω καποια ανταλλακτικα απο ebay αξιας περιπου 350ε.Με τι τροπο μπορω να κανω την αγορα? Με το request money θα δουλεψει? Πειραζει εαν η καρτα ειναι η ιδια η οποια χρησιμοποιω τοσο καιρο? Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω οπως να σβησω την καρτα πριν φορτωσω στο λογαριασμο ή κατι αλλο?

Ειμαι ιδιωτης.

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα debit mastercard από την Εθνική. Επιχείρησα να κάνω αγορές απο ebay και ali express αλλά δεν γινόταν καμμία συναλλαγή. Προσπάθησα να πληρώσω απευθείας με την κάρτα, αλλά και με χρέωση μέσω PayPal. Μου έβγαλε κάτι για secure code, το έκανα αλλά και πάλι τίποτα. Το κορυφαίο όμως είναι ότι στην κάρτα μου βλέπω διάφορες χρεώσεις από PayPal χωρίς στην ουσία να έχω αγοράσει κάτι!! Αυτά θα μου επιστραφούν; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;;

Δημοσ.

Βαρέθηκα να κάνω αποτυχημένες προσπάθειες και έκανα το κόλπο με το request.

Όλα καλά μόνο που είχα χασούρα 2 ευρώ κοντά στα 15.5 που έστειλα (πιο λίγα νομίζω είναι το fee που κρατάει).

Βασικά στις συναλλαγές τις κάρτας μου βλέπω να είμαι μείων 16.5 (μου πήρε 1 ευρώ η Πειραιώς) και τελικά στο paypal μπήκαν 14.62  :P αν καταλαβαίνω καλά στο paypal μου έφαγαν 1.12 και η πειραιώς 1 ευρώ. Γιατί 1 η πειραιώς;;

ακυρο, λάθος υπολογισμοί. βλέπω 15.5 εχει μείων στην Πειραιώς οπότε μου έφαγε μόνο το paypal 1.12..

Δημοσ.

Καλησπέρα...πριν λιγο προσπαθησα να κανω μια αγορα απ το ebay(απ το λογαριασμο του αδερφου μου για δοκιμη) χωρις paypal balance.Η πληρωμη απετυχε,ο paypal λογαριασμος ειναι συνδεδεμενος με mastercard debit της Eurobank...Ετσι εστειλα χρηματα απ το paypal μου στο paypal balance του αδερφου μου....Τα χρηματα τα εστειλα απ την καρτα μου 3usd + 0.40 usd προμηθεια και η alpha μου κρατησε 3,06 euro,δηλαδη δεν μου κρατησε τα 0,90cents....Να υπενθυμισω οτι εγω με την AMEX Enter Bonus κανω κανονικα αγορες παντου χωρις paypal balance...

Δημοσ.

Επιτέλους, τα κατάφερα με request money! :) Το θέμα είναι πως περίσεψαν και κάτι ψηλά στο balance, πάλι σε άχρηστες αγορες θα φυγουν....   (ETE - Debit MasterCard)

Δημοσ.

Eγώ, ενω πρίν λίγες μέρες έκανα μια αγορά απο ebay με επιτυχία

προσπαθώ απο χθές ξανά και τίποτα ....Με την ίδια κάρτα.

Οπότε....μάλλον είναι θέμα τύχης ...Λογική δεν πρέπει να υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα... Μπορουν να γινουν αγορες απο το ebay; Πως μπορει να γινει; Ποτε λενε να ανοιξει λογω των capital control για να αγορασουμε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...