panagiotisky Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραγγελία απο Banggood να φανταστώ δε γίνεται,ε? Να κανω προσπάθεια ή να το αφήσω μήπως και σταλούν χρήματα απο την χρεωστική στο paypal και μείνουν εκει και κολλήσουν ?
salazargr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης salazargr είπε:<br /> Καλησπέρα στη παρέα , γνωρίζει κάποιος που υπάρχει διαθέσιμη η Moneysafe κάρτα για άμεση αγορά;<br /> <br /> Ενδιαφέρεται ενας φίλος αλλα όπου κοίταξα στο thread ειναι sold out.<br /> <br /> Ευχαριστώ εκ των προτέρων!<br /> <br /> Το τελευταίο σημείο που είχε αναφερθεί είναι νομίζω ένα μίνι μάρκετ στη Νέα Σμύρνη. Εκεί κοίταξες;<br /> </p><p> </p><p>Ομολογώ πως όχι. Μήπως τυχαίνει να θυμάσαι περίπου τον αριθμό της σελίδας που αναφέρθηκε η διεύθυνση; </p><p> </p><p> Ευχαριστώ για την πολυ γρήγορη απάντηση!</p>
spartak1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p></p><p> </p><p> Ομολογώ πως όχι. Μήπως τυχαίνει να θυμάσαι περίπου τον αριθμό της σελίδας που αναφέρθηκε η διεύθυνση; </p><p> </p><p> Ευχαριστώ για την πολυ γρήγορη απάντηση!</p> Moneysafe στο μινιμαρκετ Ρενε Πυω 26, Νεος Κοσμος
sokonik_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν μια βδομαδα και εχθες το εβαυ μου ολοκληρωσε 2 μικρες παραγγελιες μια χαρα αλλα χθες αργα το βραδυ και σημερα δεν ολοκληρωνει την συναλαγη και μου πεταει αυτο το μηνημα: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-***. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Εχω προπληρωμενη webuy και υπαρχουν χρηματα μεσα και η καρτα ληγει το 2017, τι συμβαινει λετε? Νομιζα οτι ειχαν χαλαρωσει τα cc αλλα.........
spartak1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν μια βδομαδα και εχθες το εβαυ μου ολοκληρωσε 2 μικρες παραγγελιες μια χαρα αλλα χθες αργα το βραδυ και σημερα δεν ολοκληρωνει την συναλαγη και μου πεταει αυτο το μηνημα: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard x-***. To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Εχω προπληρωμενη webuy και υπαρχουν χρηματα μεσα και η καρτα ληγει το 2017, τι συμβαινει λετε? Νομιζα οτι ειχαν χαλαρωσει τα cc αλλα......... Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η συναλλαγη εμποδίζεται από την τράπεζα λόγω cc
freedoom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Και οι 2 πρωτες αγορες πως εγιναν? Αυτό που εκ πείρας καταλαβαίνω είναι ότι λόγω cc γίνεται από πλευράς τραπεζών ένα φιλτράρισμα συναλλαγών με το εξωτερικό. Τι εννοώ: Όποια συναλλαγή εξαιρείται των cc, με βάση την τελευταία ΠΝΠ εγκρίνεται άμεσα. Όλες οι υπόλοιπες είτε απορρίπτονται άμεσα (ειδικά μέσω paypal), είτε εγκρίνονται μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες, είτε εγκρίνονται με βάση την ώρα και τη στιγμή της μέρας που στέλνεται το αίτημα στην τράπεζα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, πώς το amazon πότε μου την απορρίπτει και πότε μου την εγκρίνει.
tolier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραγγελία απο Banggood να φανταστώ δε γίνεται,ε? Να κανω προσπάθεια ή να το αφήσω μήπως και σταλούν χρήματα απο την χρεωστική στο paypal και μείνουν εκει και κολλήσουν ? Αν είσαι τυχερός μπορεί να γίνει μέσω paypal. Μπορείς όμως σίγουρα να κάνεις αγορά απ' ευθείας με την χρεωστική. Έχω κάνει αρκετές από banggood μετά τα cc πάντα με επιτυχία.
siegfried_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραγγελία απο Banggood να φανταστώ δε γίνεται,ε? Να κανω προσπάθεια ή να το αφήσω μήπως και σταλούν χρήματα απο την χρεωστική στο paypal και μείνουν εκει και κολλήσουν ? Οι περισσότεροι, αν όχι ολοι, που προσπάθησαν για αγορά από banggood απευθείας με κάρτα (όχι PayPal) πέρασε κανονικά. Εγώ πήρα powerbank και μου ήρθε κιόλας.
sokonik_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι ραντομ διαδικασια κατα καποιο τροπο δλδ, μπορει αυριο να ξαναδοκιμασω και να πετυχει. Ευχαριστω για την εξηγηση...
tasmpam Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω μια καρτα της alpha,visa η οποια παλαιοτερα μεχρι το 2010 ηταν για να καταθετω λευτα σε ενα δανειο κ οταν τελειωσε απο τοτε την χρησιμοποιω φορτωνοντας λευτα στο λογαριασμο απο το ΑΤΜ και επειτα εκανα την αγορα.Παντα με paypal.Απο βδομαδα υπαρχει μεγαλη αναγκη να παραγγειλω καποια ανταλλακτικα απο ebay αξιας περιπου 350ε.Με τι τροπο μπορω να κανω την αγορα? Με το request money θα δουλεψει? Πειραζει εαν η καρτα ειναι η ιδια η οποια χρησιμοποιω τοσο καιρο? Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω οπως να σβησω την καρτα πριν φορτωσω στο λογαριασμο ή κατι αλλο? Ειμαι ιδιωτης.
rey7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Άμα καταφέρω και περάσω χρήματα στο balance του paypal, μετά όλα οκ? Κάνω αγορές κανονικά με το balance ή παίζει να μείνουν μετά εκεί μέσα και να μην μπορούν να τα τραβήξουν οι αγορές?
salazargr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης salazargr είπε:<br /> <br /> Ομολογώ πως όχι. Μήπως τυχαίνει να θυμάσαι περίπου τον αριθμό της σελίδας που αναφέρθηκε η διεύθυνση;<br /> <br /> Ευχαριστώ για την πολυ γρήγορη απάντηση!<br /> Moneysafe στο μινιμαρκετ Ρενε Πυω 26, Νεος Κοσμος<br /> <br />Επιστροφή απο Νέο κοσμο , sold out με άγνωστη ημερομηνία παραλαβής. Μου ειπε να καλέσω απο εβδομάδα 2114023980. <br /> Το ίδιο και η κυρία με το μίνι μάρκετ στη νικαια. Μου ανέφερε οτι περιμένει να τις στείλουν απο Θεσσαλονίκη και οτι βρίσκονται Ελλάδα. Τηλέφωνο καταστήματος 2130246352. <br /> Υπάρχει κάποιο αλλο μέρος που ενδεχομένως να εχει διαθέσιμες; <br /> Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.</p>
SV3BEF Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Για παραγγελία απο Banggood να φανταστώ δε γίνεται,ε? Να κανω προσπάθεια ή να το αφήσω μήπως και σταλούν χρήματα απο την χρεωστική στο paypal και μείνουν εκει και κολλήσουν ? Banggood παίζει σίγουρα με prepaid Eurobank, παίζει με PP Balance, προχθές έπαιξε και με PP Κάρτα. Γενικά τα πάει πολύ καλά και για τα δεματάκια έρχονται κανονικά. Ενα Ενα .... όχι πολλά μαζί.
fariseos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 το θεμα το εχω παρατησει εδω και 100 σελιδες.υπαρχει καποια νεα μεθοδος/εξελιξη περα του κολπου με πειπαλ η απλα για τοσες σελιδες συζητατε για ραντομ πληρωμες που γιναν? εγω εχω περασει με πειπαλ χωρις μπαλανσ 4 πληρωμες συνολο 120 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα