Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε ρε Πειραιώς ακόμα τίποτα 3 Καρυές όλες ακυρο τρωνες από PayPal. Μπόρεσαν όμως και έκανα παραγγελία από hawkers ...κοντά 200 ευρώ ...απευθείας εγινε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και δύο ημέρες να αγοράσω κάτι από το ebay με paypal και μου βγάζει το εξής μήνυμα

¨our payment was declined. Please select a different payment method¨. Κάνω κάτι λάθος ή είναι ή γνωστή απαγόρευση των capital controls????

Καλημέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και δύο ημέρες να αγοράσω κάτι από το ebay με paypal και μου βγάζει το εξής μήνυμα

¨our payment was declined. Please select a different payment method¨. Κάνω κάτι λάθος ή είναι ή γνωστή απαγόρευση των capital controls????

Η γνωστη απαγορευση...

• Like 1

παιδιά μια ερώτηση ... μου έστειλε ένας πωλητής απο το ebay

''I hear the news that your country forbid people to buy abroad.I guess your local customs will hold or seize the parcel,right?Is it true?Shall we cancel the order?''

τι γίνεται; έρχονται τα δέματα κανονικά;;

παιδιά μια ερώτηση ... μου έστειλε ένας πωλητής απο το ebay

''I hear the news that your country forbid people to buy abroad.I guess your local customs will hold or seize the parcel,right?Is it true?Shall we cancel the order?''

τι γίνεται; έρχονται τα δέματα κανονικά;;

Πες του ότι το πρόβλημα είναι να φύγει η πληρωμή από εκεί και ύστερα δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δέματα που έρχονται.

Προσπαθώ για μικρή παραγγελία 20 ευρώ απο το iHerb με προπληρωμένη Eurobank και δεν τη δέχεται. Δοκίμασα και με debit Eurobank και debit Alpha και πάλι τίποτε. Και στις 05.30 που δοκίμασα τίποτε. Καμιά ιδέα?

<p>Καλησπέρα στη παρέα , γνωρίζει κάποιος που υπάρχει διαθέσιμη η Moneysafe κάρτα για άμεση αγορά; </p><p> </p><p>

Ενδιαφέρεται ενας φίλος αλλα όπου κοίταξα στο thread ειναι sold out. </p><p> </p><p>

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!</p>

<p>Καλησπέρα στη παρέα , γνωρίζει κάποιος που υπάρχει διαθέσιμη η Moneysafe κάρτα για άμεση αγορά; </p><p> </p><p>

Ενδιαφέρεται ενας φίλος αλλα όπου κοίταξα στο thread ειναι sold out. </p><p> </p><p>

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!</p>

Το τελευταίο σημείο που είχε αναφερθεί είναι νομίζω ένα μίνι μάρκετ στη Νέα Σμύρνη. Εκεί κοίταξες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...