Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που το διαβασες αυτο ???

Σχετικά με το iHerb ετοίμασα μια μικρή παραγγελία, δοκίμασα με 2 debit cards (Eurobank,Alpha) άκυρο και μια prepaid Eurobank άκυρο. Σε συνομιλία στο iHerb chat  μου είπαν  ότι δεν δέχονται όλες τις συναλλαγές οι ελληνικές τράπεζες. Ο Αμερικάνος τα γράφει αυτά όχι το help desk των Ελληνικών Τραπεζών.

Είδωμεν.. θα ξαναδοκιμάσω και πρωινές ώρες..

με το γνωστό κόλπο μετέφερα 300 στο balance από alpha debit visa στην ίδια κάρτα. ευχαριστώ.

Κι εγώ σήμερα μετά απο ένα μήνα τέταρτη πετυχημένη μεταφορά στο PP Balance 55 ευρώ (2.70 PP fees)

Τρώει καλά το PP .. :P

δεν το ξερω αυτο ας δωσει απαντηση καποιος που το γνωριζει!

Έκανα σήμερα request απο 2ο email  ( όχι 2ο λογ/σμό PP) και ε

δεν το ξερω αυτο ας δωσει απαντηση καποιος που το γνωριζει!

Σχετικά με το iHerb ετοίμασα μια μικρή παραγγελία, δοκίμασα με 2 debit cards (Eurobank,Alpha) άκυρο και μια prepaid Eurobank άκυρο. Σε συνομιλία στο iHerb chat  μου είπαν  ότι δεν δέχονται όλες τις συναλλαγές οι ελληνικές τράπεζες. Ο Αμερικάνος τα γράφει αυτά όχι το help desk των Ελληνικών Τραπεζών.

Είδωμεν.. θα ξαναδοκιμάσω και πρωινές ώρες..

Κι εγώ σήμερα μετά απο ένα μήνα τέταρτη πετυχημένη μεταφορά στο PP Balance 55 ευρώ (2.70 PP fees)

Τρώει καλά το PP .. :P

Έκανα σλημερα request απο 2ο email FO R   G O O D S (και όχι 2ο λογ/σμό PP) 55 ευρώ για τέτταρτη φορά επιτυχώς .. ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ στο PP Balance.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανονικά σήμερα έκανα και update την κάρτα του paypal με την καινούρια αλλά έκανα και αγορά application.

Η συνδεδεμένη κάρτα είναι μια χρεωστική VISA της Πειραιώς.

Δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κανένα 'κόλπο'.

Δημοσ.

Άρα 12:01 π. Μ. Πρέπει να δοκιμάσουμε

Συγνώμη για να καταλάβω φίλε μου. Εκανες request σε άλλο email σου αλλά όταν έβαλες τα στοιχεία της κάρτας έβαλες τα στοιχεία της κάρτας που ήδη την έχεις συνδεδεμένη στο paypal σου; Αν αυτό γίνεται ( τις προηγούμενες εβδομάδες δεν γινόταν ήθελε κάρτα άλλη, που να μην είναι συνδεδεμένη) αυτό σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε κάποιον φίλο πχ να μας βάλει λεφτά στο balance

Το δοκιμασα μόλις τώρα δεν γίνεται με aplha bank Visa enter

ΝΑΙ, γίνεται  με prepaid Eurobank VISA

Δημοσ.

ΝΑΙ, γίνεται  με prepaid Eurobank VISA

Κυριε

να προσεχεις τις προμηθειες και  manual για ολα εχει το ιντερνετ

Δημοσ.

Από σήμερα άρθηκαν οι περιορισμοί ebay/paypal:

"Resuming eBay payment collection in Greece

...

We’re writing to confirm that we’ll now resume normal billing operations on your eBay account, as of 18 September.

..."

Μπόρεσα και χρησιμοποίησα το ebay/paypal χωρίς πρόβλημα και χωρίς το κόλπο με το δεύτερο λογαριαασμό.

Κάνε refund εάν βιάζεσαι. Εμένα προσωπικά μου γύρισαν τα χρήματα σε μια εργάσιμη.

Δημοσ.

Το πιο κουφό που είδα μέχρι τώρα

στο ebay όταν πληρώνεις τα fees σου κάθε μήνα σαν πωλητής,  δεν υπάρχουν cc . Πληρώνεις με πιστωτική, με PP ή με ότι άλλο θες , με την πρώτη , (ενοείται πριν στα τραβήξει από το balance στη συγκεκριμένη ημερομηνία μέσω Billing agreements).

Προσωπικά έσωσα από το balance μου αρκετά $$$, με την πρώτη προσπάθεια, που θα μου τα τραβούσε σήμερα από το balance μου.

Οποτε δοκίμασα να αγοράσω κάτι από το ebay σαν αγοραστής,  με τις ιδιες κάρτες και όλα τα PP-κόλπα στις 20-30 φορές ..... έφαγα 20-30 παντοφλιές . (πρέπει να εχω τις πιο καντέμικες κάρτες, συνολικά για αγορές από διάφορα eshops και μεταφορές μέσω request ..... 50 προσπάθειες / 0 επιτυχίες).

Το ιδιο ακριβώς μου συνέβη και στο etsy.  Πλήρωσα τα fees μου μέσω πιστωτικής (direct), ξαναπλήρωσα και του επόμενου μήνα για να σιγουρευτώ. Επιτυχίες 2/2

Εκεί επειδή τα fees είναι πολύ μικρά είπα να δοκιμάσω να  αγοράσω από τον εαυτό μου πράγματα  (με 2-ο account , με σκοπό να καταλήξουν στο balance μου αυτά τα χρήματα) αλλά και πάλι έφαγα παντοφλιά.

Κεντρική ιδέα :
Πως δι@ολο γίνεται η ίδια εταιρεία (Ebay και Etsy)  από τη μια να υπόκειται στα C.C. και από την άλλη να εξαιρείται ?

Δημοσ.

Κάνε refund εάν βιάζεσαι. Εμένα προσωπικά μου γύρισαν τα χρήματα σε μια εργάσιμη.

Για πιο refund μιλάς; Αυτό που είπα είναι πως το ebay/paypal παίζει κανονικά. Πλήρωσα τα fees σα πωλητής κι έκανα κι αγορά κανονικά.

Δημοσ.

Σε αυτούς που δεν τους επιτρέπει το paypal αγορά μπορεί να μου πει κάποιο τι μήνυμα βγάζει;;

Γιατί δεν ξέρω αν τρώω πόρτα επειδή δεν έχει δεχτεί την νεα κάρτα ή λόγο cc.

Γιατί βλέπω έχει κάνει κάποιος αγορά με visa πειραιώς που εχω και εγώ.

Μην προσπαθώ και τσάμπα. Αν και όταν είχα βάλει την κάρτα δεν μου είχε βγάλει κάποιο μήνυμα λάθους και την έχει στον λογαριασμό μου στις Credit Cards.

Δημοσ.

δυστυχώς έμενα το τα χρήματα έμειναν απο το request στο balance και είναι στο pending για 21 μέρες απο εχθές που έκανα το γνωστό  κόλπο.
 δεν ξέρω τι να κάνω να δώσω άκυρο η να περιμένω.
ποια η γνώμη σας σας? 

κάποια γνώμη??? και άντε κάνω refunt μετά?

ποιες άλλες εναλλακτικές μου μενουν????

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν το παρακολουθώ αρκετά το θέμα, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αγορά απο το ali-express με χρεωστική;

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν το παρακολουθώ αρκετά το θέμα, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αγορά απο το ali-express με χρεωστική;

Αν είναι Ελληνική όχι δε μπορείς

Δημοσ.

αρχικα εχω προσπαθησει αρκετες φορες να χρησιμοποιησω mastercard απο πειραιως στο ebay αλλα δεν την δεχεται. 1ον θελω να μου πει καποιος αν ξερει ποτε θα επιστραφουν τα λεφτα στην καρτα που κρατηθηκαν απο τις αποτυχημενες προσπαθειες, και 2ον πλεον στο paypal φαινεται πως δεν εχω συνδεδεμενη καποια καρτα, ενω πριν τα cc ειχα αυτην κανονικα και μου την "εσβησε" απο μονο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...