Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως το κόλπο του request money σε ένα άλλο email με την ίδια πιστωτική που είναι καταχωρημένη στο Paypal, δουλεύει κανονικά. 

Μόλις μετέφερα 10€ αλλά μου κράτησε για fees 0,69€.

Τι στο καλό συμβαίνει, ή για να το πώ πιο περιγραφικά:

https://youtu.be/-f1lOUtCMpg?t=9s

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα!!!Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό το θέμα!Είπα να αναφέρω και εγώ τη δική μου "εμπειρία"!

Προσωπικά εν μέσω cc πέτυχα αυτές τις συναλλαγές από εξωτερικό:

• Sep 03, 2015 από hawkersco.com  απευθείας χρέωση σε χρεωστική πειραιώς  ποσό EUR 67 για γυαλιά ηλίου
  • Sep 09, 2015 από ebay μέσω paypal(χρέωση σε χρεωστική πειραιώς) ποσό EUR 3.98 για ρολόι από Κίνα
  • Sep 16, 2015 από Banggood κατευθείαν χρέωση χρεωστικής πειραιώς ποσό EUR 11 για powerbank
  • Sep 17, 2015 από ebay μέσω paypal(χρέωση σε χρεωστική πειραιώς) ποσό EUR 5.66 για θήκη κινητού από Κίνα

Τα γυαλιά έχουν πολλές μέρες που τα παρέλαβα/Από όλα τα υπόλοιπα έχω λάβει ενημέρωση ότι έχουν σταλεί τα προϊόντα και τα περιμένω!

Επίσης έχουν τραβηχτεί κανονικά τα λεφτά από το λογαριασμό.

Ωστόσο εκτός από τις παραπάνω επιτυχημένες αγορές έχω φάει άκυρα(paypal αλλά και απευθείας από την ίδια κάρτα) από Gearbest,Geekbying,Sportsdirect και ebay για αγορές παρόμοιων προϊόντων και ίσης περίπου αξίας από τα παραπάνω.

Ας ελπίσουμε να ανοίξουν όλα σιγά σιγά :)

Πηγα σημερα στην πειραιως, και μου ειπαν οτι επιτρεπονται την ημερα αγορες 150.000 ευρω για ολη την ελλαδα απο το εξωτερικο. Οποτε μαλλον ο λογος που σε μερικους πιανει, ενω σε αλλους οχι, ειναι το timing και η τυχη.

• Like 1

Πηγα σημερα στην πειραιως, και μου ειπαν οτι επιτρεπονται την ημερα αγορες 150.000 ευρω για ολη την ελλαδα απο το εξωτερικο. Οποτε μαλλον ο λογος που σε μερικους πιανει, ενω σε αλλους οχι, ειναι το timing και η τυχη.

Άρα 12:01 π. Μ. Πρέπει να δοκιμάσουμε

Πάντως το κόλπο του request money σε ένα άλλο email με την ίδια πιστωτική που είναι καταχωρημένη στο Paypal, δουλεύει κανονικά.

Συγνώμη για να καταλάβω φίλε μου. Εκανες request σε άλλο email σου αλλά όταν έβαλες τα στοιχεία της κάρτας έβαλες τα στοιχεία της κάρτας που ήδη την έχεις συνδεδεμένη στο paypal σου; Αν αυτό γίνεται ( τις προηγούμενες εβδομάδες δεν γινόταν ήθελε κάρτα άλλη, που να μην είναι συνδεδεμένη) αυτό σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε κάποιον φίλο πχ να μας βάλει λεφτά στο balance

Το δοκιμασα μόλις τώρα δεν γίνεται με aplha bank Visa enter

Εγω παντως σημερα το πρωι σε request με debit Πειραιως που ειναι ηδη καταχωρημενη στο ππ πηρα τα ...... μου  :cry:

δυστυχως εμενα το τα χρηματα εμειναν απο το request στο balance και ειναι στο pending για 21 μερες απο εχθες που εκανα το γνωστό  κολπο.

δεν ξέρω τι να κάνω να δώσω άκυρο η να περιμένω.

ποια η γνώμη σας σας? 

Από σήμερα άρθηκαν οι περιορισμοί ebay/paypal:

"Resuming eBay payment collection in Greece

...

We’re writing to confirm that we’ll now resume normal billing operations on your eBay account, as of 18 September.

..."

Μπόρεσα και χρησιμοποίησα το ebay/paypal χωρίς πρόβλημα και χωρίς το κόλπο με το δεύτερο λογαριαασμό.

Από σήμερα άρθηκαν οι περιορισμοί ebay/paypal:

"Resuming eBay payment collection in Greece

...

We’re writing to confirm that we’ll now resume normal billing operations on your eBay account, as of 18 September.

..."

Μπόρεσα και χρησιμοποίησα το ebay/paypal χωρίς πρόβλημα και χωρίς το κόλπο με το δεύτερο λογαριαασμό.

Αυτο το μηνυμα λέει για το ebay. Δε λέει για το Paypal

Οταν παω να κανω  instant Topup στο paypal βλέπω το γνωστό:

Add money instantly to your PayPal account.

Dear Customer

Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable. 

All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.

Thank you for understanding.

Αυτο το μηνυμα λέει για το ebay. Δε λέει για το Paypal

Οταν παω να κανω instant Topup στο paypal βλέπω το γνωστό:

Add money instantly to your PayPal account.

Dear Customer

Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable.

All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.

Thank you for understanding.

Ναι γιατί το topup είναι έμβασμα στο εξωτερικό.

Ναι γιατί το topup είναι έμβασμα στο εξωτερικό.

Aρα δεν επανήλθαν οι υπηρεσίες του paypal, Γιατί αν είχαν επανελθει θα λειτουργούσε το instant topup που δεν είναι έμβασμα στο εξωτερικό αλλά στη Eurobank!

Αγορα 60 ευρώ από γερμανικό καταστήμα με ποδηλατικό εξοπλισμό,απευθείας χρέωση έγινε σε χρεωστικη Πειραιώς.Μια χαρά άνετα πέρασε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ρε παιδια κατι κουλο που δεν εχω ξαναδει στο ebay. Πληρωσα με paypal και μου εβγαλε στο ebay  Your payment is still processing

If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again.

Λολ τι παιζει με αυτο?

Ισως το ebay/paypal σταδιακά να κάνουν κάποιες αλλαγές ώστε να περνούν οι συναλλαγές κανονικά. Μπορεί επίσης να γίνεται της κακομοίρας τώρα και απλά να καθυστερήσει κάμποσο η ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Η δική μου κάρτα είναι alpha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...