Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου μπήκαν κάποια χρήματα από το balance στον τραπεζικό λογαριασμό μου, τον οποίο πρόσθεσα την Δευτέρα στο paypal. 

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα από banggood 20 ευρω σύνολο καιτι λάμπες και μια μ....κια για το κινητό της κόρης 1.30.. με peypal χωρίς balance δεν περνάει με τίποτα το κουφό ότι επειδή τα έσπασε σε δυο παραγγελίες το 1.30 πληρώθηκε με paypal κανονικα΄!!! χα χα χα

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μια αγορά μέσω paypal και με πετάει έξω, επειδη δεν δέχεται την κάρτα που είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό (Χρεωστική Visa της Αλφα που έχει υπόλοιπο μέσα). Τι πρέπει να κάνω; Υποτίθεται ότι αυτές οι συναλλαγές άνοιξαν

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μια αγορά μέσω paypal και με πετάει έξω, επειδη δεν δέχεται την κάρτα που είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό (Χρεωστική Visa της Αλφα που έχει υπόλοιπο μέσα). Τι πρέπει να κάνω; Υποτίθεται ότι αυτές οι συναλλαγές άνοιξαν

Μάλλον δεν άνοιξαν αλλα είναι οτι σου κάτσει.

Και εμένα μου γράφει: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa xxxxxx.

Δημοσ.

Μόλις μου μπήκαν κάποια χρήματα από το balance στον τραπεζικό λογαριασμό μου, τον οποίο πρόσθεσα την Δευτέρα στο paypal.

Όλοι πάμε μπρος εσύ με την όπισθεν :)

Δημοσ.

Για τις συναλλαγες με Paypal αυτό που φαίνεται να ισχύει είναι ότι περνάνε μόνο οι κατηγορίες που επιτρέπονται με βάση κωδικούς εμπόρων. Αυτο εξηγεί γιατί γίνονται κάποιες συναλλαγες και κάποιες απορρίπτονται. Ετσι πλέον αν κάποιος δοκιμάζει και δεν τα καταφέρνει καλό είναι να μας λέει και τι ήθελε να αγοράσει. Εκτιμώ πάντως ότι αυτό είναι ο βασικός λόγος. Αν υπάρχουν εξαιρέσεις είναι ελάχιστες στον παραπάνω κανόνα (και συνήθως αφορούν μικροποσά)

Ποιά τράπεζα; Πόσο χρέωσε το εμβασμα; 4 ευρω;

Δημοσ.

παιδια γιατι μπερδεύεστε;

''• επιτρέπονται οι συναλλαγές στα e-shops εξωτερικού εκτός των κάτωθι κατηγοριών:

- είδη ένδυσης και υπόδησης
- οικιακός εξοπλισμός 
- ηλεκτρονικά είδη / εξοπλισμός
- καλλυντικά
- οικονομικές υπηρεσίες (μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό)
- έργα τέχνης, δημοπρασίες, ενεχυροδανειστήρια, συλλογές   γραμματοσήμων / νομισμάτων
- τυχερά παιχνίδια, στοιχηματικές εταιρείες και video games
- κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ρολογιών και ασημικών
- υπηρεσίες telemarketing
- φιλανθρωπικές οργανώσεις
- υπηρεσίες γνωριμιών''
Δημοσ.

Και τα παιδιά που δεν μπορούν να πάρουν συμπληρώματα διατροφής γιατί δεν επιτρέπεται;

Εγώ μια θήκη προσπαθώ να πάρω για το κινητό και δεν μπορώ να βρώ που μπορεί να ανήκει στην παραπάνω λίστα εκτός απο το: 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγορά από eBay, μέσω PayPal, χωρίς balance, με συνδεδεμένη πιστωτική Visa Εθνικής, μνήμη ram, αξίας 7€ ΔΕΝ περνάει. Απλά ενημερώνω.

Δημοσ.

Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν τους κωδικούς όλων των προϊόντων του πλανήτη και ξέρουν πχ ότι ο κωδικός #304-8559595-0598713 που είναι πραγματικός και ανήκει στο αμαζον πρέπει να πληρωθεί ή δεν πρέπει, και παρεπιπτωντος είναι στις απαγορευμένες κατηγορίες και πληρώθηκε με κάρτα μέσα στα cc

Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απλά έχουν ένα κανόνα που μια πιάνει και μια οχι, μην ξεχνάτε ότι εμπλέκονται και οι οργανισμοί έκδοσης καρτών visa, master κλπ

Είναι λοιπόν αδύνατον να γίνει έλεγχος σε επίπεδο προϊόντος από το εξωτερικό

• Like 5
Δημοσ.

μολις τωρα!!!!! βρισκω στο ebay χειριστηριο για την τηλεοραση αξιας 30 ευρω... στο paypal εχω συνδεδεμενες 2 καρτες 1 mastercard εθνικης και 1 mastercard eurobank...

1η προσπαθεια πληρωμη με paypal με primary καρτα της εθνικης τρωω ακυρο!!

2η προσπαθεια πληρωμη με paypal με primary καρτα της eurobank περασε!!!!!!!!!!!!!! (εννοειται δεν ειχα paypal balance)

Δημοσ.

μολις τωρα!!!!! βρισκω στο ebay χειριστηριο για την τηλεοραση αξιας 30 ευρω... στο paypal εχω συνδεδεμενες 2 καρτες 1 mastercard εθνικης και 1 mastercard eurobank...

1η προσπαθεια πληρωμη με paypal με primary καρτα της εθνικης τρωω ακυρο!!

2η προσπαθεια πληρωμη με paypal με primary καρτα της eurobank περασε!!!!!!!!!!!!!! (εννοειται δεν ειχα paypal balance)

Απο κατι τετοια καταλαβαινει κανεις ποσο ρουλετα ειναι ολη η διαδικασια.

Δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν τους κωδικούς όλων των προϊόντων του πλανήτη και ξέρουν πχ ότι ο κωδικός #304-8559595-0598713 που είναι πραγματικός και ανήκει στο αμαζον πρέπει να πληρωθεί ή δεν πρέπει, και παρεπιπτωντος είναι στις απαγορευμένες κατηγορίες και πληρώθηκε με κάρτα μέσα στα cc

Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απλά έχουν ένα κανόνα που μια πιάνει και μια οχι, μην ξεχνάτε ότι εμπλέκονται και οι οργανισμοί έκδοσης καρτών visa, master κλπ

Είναι λοιπόν αδύνατον να γίνει έλεγχος σε επίπεδο προϊόντος από το εξωτερικό

Δεν υπαρχει περιπτωση.

Εγω πιστευω ανακοινωνουν 'κατηγοριες', ουσιαστικα εχοντας κατα νου καποια μεγαλα sites του εξωτερικου, που ειναι κυριαρχα στον τομεα τους.

Δεν μπορει να γινει ουσιαστικος ελεγχος.

• Like 1
Δημοσ.

''• επιτρέπονται οι συναλλαγές στα e-shops εξωτερικού εκτός των κάτωθι κατηγοριών:

- οικιακός εξοπλισμός 

- καλλυντικά

- έργα τέχνης, δημοπρασίες, ενεχυροδανειστήρια, συλλογές   γραμματοσήμων / νομισμάτων

- υπηρεσίες γνωριμιών''

Εγω που προσπαθώ να αγοράσω figures (collectable) δεν μου περνάει η αγορά.

Δημοσ.

- οικιακός εξοπλισμός 
- καλλυντικά
- υπηρεσίες γνωριμιών''

Έχω κάνει αγορές καλλυντικών, οικιακού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών ειδών με paypal και απευθείας χωρίς πρόβλημα. (αλλά πχ έφαγα άκυρο στο iherb για βιταμίνες) Μάλλον τις κατηγορίες τις αναφέρουν για τη θεωρία της υπόθεσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...