kondoras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν από λίγο: Προσπάθεια αγοράς από sportsdirect (έχω κάνει ήδη μία πριν από ένα μήνα με χρήση request money). Με paypal χωρίς επαρκές balance, άκυρο. Με κάρτα απευθείας, άκυρο. Με request money (και χρήση της ίδιας κάρτας που είναι δηλωμένη στο paypal) τα χρήματα μπήκαν σε 5 δευτερόλεπτα και άλλα 10 μετά ολοκληρώθηκε η αγορά! Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως η alpha ξεμπλοκαρε όπως είπα και πριν και την πήρε κατευθείαν όπως τον παλαιο καλό καιρό... Πριν ούτε request δεν δουλευε στην alpha. Λογικά θα το κάνουν επίτηδες ή θα έχουν ένα όριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimhack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν ξερω τι ειναι αυτο, ποσες μερες ειναι δεσμευμένα σου το γράφει στην συναλλαγή, στο ιστορικο δηλαδη εκει που ειναι το report για τα χρήματα που εστειλες γράφει μέχρι 21 μέρες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω μόλις τώρα: Μεταφορά χρημάτων με request από την ίδια κάρτα που έχω βάλει στο Paypal και περιμένω τον 4ψήφιο κωδικό για την επιβεβαίωση μέσα σε λιγότερο απο 2 λεπτά και απευθείας αγορά με paypal balance από pcgamesupply. H μεταφορά ήταν 16€ αλλά τελικά μπήκαν 15.11€ (κράτησε 0.89 το paypal). Επίσης από την κάρτα, έτσι όπως το υπολογίζω, αφαιρέθηκαν 16.88€, δηλαδή 0.88€ επιπλέον τα οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο κρατήθηκαν. Η κάρτα ήταν MasterCard από Πειραιώς και εκδόθηκε πριν 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Και σήμερα το πρωί έγινε το απίστευτο. Έκανα το κόλπο request στον εαυτό μου με την κάρτα της alpha visa που έχουν φάει άκυρο οι πάντες καθώς και εγώ τόσο καιρό και έπιασε. Η αποστολή έγινε. Έκανα accept στο paypal και από τα 95 ευρώ που έστειλα έλαβα 91 και κάτι ψιλά. Έγινε ήδη και η πρώτη αγορά στο ebay με το balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos201 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα 3 αγορές από Ebay. η 1η 40eur με balance 30 και 10 απο κάρτα. η 2η 35eur πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. και 3η 44$ πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. οπως πριν τα capital. Μπορεί να δοκιμάσει και κάποιος άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα 3 αγορές από Ebay. η 1η 40eur με balance 30 και 10 απο κάρτα. η 2η 35eur πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. και 3η 44$ πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. οπως πριν τα capital. Μπορεί να δοκιμάσει και κάποιος άλλος; Γενικά το έχει μάθει ο κόσμος.Και στο σουβλατζίδικο που ήμουν άκουγα κάτι μπαρμπάδες ~50-~60 να λένε "άνοιξε το paypal χθες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά το έχει μάθει ο κόσμος.Και στο σουβλατζίδικο που ήμουν άκουγα κάτι μπαρμπάδες ~50-~60 να λένε "άνοιξε το paypal χθες" Εγώ δηλ. είμαι μπάρμπας; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δηλ. είμαι μπάρμπας; Αμα βαλεις λεφτα στο balance σου, μετα θα σου λενε την γνωστη φράση ΄δωσε και σε μενα μπάρμπα'!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δηλ. είμαι μπάρμπας; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 γράφει μέχρι 21 μέρες, Bingo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liago86 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασα πριν λίγο σε κατάστημα Γερμανίας για αγορά € 369 και δεν δέχτηκε την πληρωμή ούτε μέσω paypal(με χρέωση κάρτας), ούτε απευθείας μέσω κάρτας. Άρα δεν έχει "ανοίξει" το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, Δοκιμάζω απο χθές να παραγγείλω απο ebay με PayPal και χρεωστική visa Πειραιώς 5 ευρώ, αλλα μου βγάζει το παρακάτω: We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa xxxxxx. είναι η πρώτη φορά μετά τα cc που προσπαθώ να κάνω αγορά. Μέσα στο καλοκαίρι είχε λήξει η κάρτα μου και μου έστειλε νεα η Πειραιώς και διέφερε μόνο το τριψήφιο απο την παλιά κάρτα. Την έβαλα στο paypal και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα την δέχτηκε κανονικά (ενω είχαμε cc). Αυτό το πρόβλημα που βγάζει είναι λόγο cc ή δεν έχει "πάρει" καλά την κάρτα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα μήπως είναι τελικά αλήθεια ότι χαλαρώνουν περαιτέρω τα cc όσον αφορά τις αγορές εξωτερικού? Σαφώς δεν έχει βγει ΦΕΚ καινούργιο και θα έπρεπε να βγει. Να πώ κι εγώ τον πόνο μου... Μια και με "παρασύρατε" είπα να δοκιμάσω κι εγώ στο iHerb έφτασα ως το καλάθι, μου υπολόγισε κανονικά και τα μεταφορικά και την έκπτωση για μικρό ποσό (18 ευρώ) και δεν προχώρησε τελικά με debit Eurobank συνδεδεμένη με λογ/σμό Ταμιευτηρίου, δοκιμάσα και με prepaid Eurobank φορτισμένη και πάλι άκυρο. Παράλληλα (άσχετο με το iHerb) δοκίμασα μικροαγορά στο banggood μισό απο PP balance μισό απο debit Eurobank συνδεδεμένη με λογ/σμό Ταμιευτηρίου και εκτελέστηκε. Ξαναδοκίμασα μικροαγορά απο eBay χωρίς PP balance και με Eurobank συνδεδεμένη με λογ/σμό Ταμιευτηρίου και άκυρο. Αυτά, δεν ξέρω αν βοήθησα λίγο... Αναμένουμε νεώτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα 3 αγορές από Ebay. η 1η 40eur με balance 30 και 10 απο κάρτα. η 2η 35eur πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. και 3η 44$ πληρωμή Paypal με χρέωση την πιστωτική. οπως πριν τα capital. Μπορεί να δοκιμάσει και κάποιος άλλος; Πάνω κάτω ίδια περίπτωση και γω.. είχα μικρό balance. οπότε και έκανα άλλες 2 αγορές με χρέωση από τη κάρτα. (Χρεωστική Πειραιώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα