FarCry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία σχέση με άρση των CC. Απλά η iherb ύστερα από "πιέσεις" Ελλήνων για αδυναμία αγορών,έβαλε server στην Ελλάδα που το διαβασες αυτο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα για μια προφυλλαξη οθονης κινητου απο ebay μεσω paypal με δυο διαφορετικες καρτες απο αλλη τραπεζα αλλα πηρα το ιδιο μηνυμαWe couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa ......Απο Master Card Eurobank και Visa Πειραιως Το ειχα κανει και προ ημερων με την Mastercard με το ιδιο μηνυμα και για καθε προσαθεια με χρεωσαν 0,89 ευρω που θα μου επιστραφουν σε ενα μηνα .Απο Eurobank που πηρα τηλ μου ειπαν οτι δεν ειναι στην κατηγορια των επιτρεπομενων συναλλαγων ακομα αυτη η αγορα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Η WIND πρέπει να έχει κάνει κάποια πατέντα/συμφωνία με το PayPal, έχει πολύ καιρό που περνάνε τέτοιες πληρωμές προς αυτήν... Επειδή διαθέτω και εγώ Aplha Bank Visa Debit θα ήθελα να μάθω εάν έκανες και άλλες επιτυχημένες συναλλαγές μέσω PayPal.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πηρα απο κινα ebay/paypl με την κάρτα της alpha visa που ηταν μπλοκαρισμένη θήκη για το κινητό κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν υπαρχει κοινη Υπουργικη πολιτικη για αυτες τις αγορες ? Η καθε Τραπεζα οτι θελει κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afrojohnny Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλησπέρα. Εκανα αγορά σήμερα απο Ebay μέσω Paypal με καρτα alpha bank ( american express ) :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steven30gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια καλησπέρα!!!με visa της Πειραιως και αγορά από ebay τρώω πέτσα συνεχώς!για ποιά χαλάρωση μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green212 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γράφτε καλύτερα και το είδος της κάρτας να ξέρουμε τι παίζει μπας και βγει κάνα συμπέρασμα... με πειραιος viza συνδεδεμενη με τον λογαριασμο αν ενοεις αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seeker4all Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Iherb δεν περνάει καμία από Πειραιώς (mastercard & prepaid mastercard) θα κάνω προσπάθεια μετα τις 00:00 δεν μπορώ να καταλάβω, άλλα μέλη απο το forum μπόρεσαν και έκαναν αγορές και μάλιστα με κάρτες Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broken arrow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τζίφος. Προσπάθεια αγοράς μέσω paypal - κάρτα eurobang visa προπληρωμένη = αποτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τζίφος. Προσπάθεια αγοράς μέσω paypal - κάρτα eurobang visa προπληρωμένη = αποτυχία Φίλε με την ίδια κάρτα εγώ έκανα πριν μια βδομάδα μια μικρή αγορά απ το ebay. Οπότε....μάλλον δεν είναι θέμα κάρτας ....Κάτι άλλο θα παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Takis1974 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Η κατάσταση είναι εντελώς Ο,ΤΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ. Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Είναι πραγματικά απίστευτο πως υπάρχουν χίλιες δυο διαφορετικές περιπτώσεις με την ίδια κάρτα, της ίδιας τράπεζας, για να μην πω και στο ίδιο άτομο Όσο για τις Τράπεζες, άλλα σου λέει η μία και άλλα η άλλη. Μα καλά, δεν υπάρχει κοινή γραμμή; Νομίζω πως αυτή τη στιγμή, η αγορά από εξωτερικό είναι κυριολεκτικά ρουλέτα: όπου κάτσει η μπίλια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broken arrow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε με την ίδια κάρτα εγώ έκανα πριν μια βδομάδα μια μικρή αγορά απ το ebay. Οπότε....μάλλον δεν είναι θέμα κάρτας ....Κάτι άλλο θα παίζ Τελικά έκανα την παραγγελία με την δεύτερη φορά πριν από λίγο!!! , αλλά την έσπασα σε 2 μικρότερες. Το ποσό ήταν σχετικά μεγάλο. ίσως αν έχετε μεγάλες παραγγελίες και τις σπάσετε σε μικρότερες ίσως γίνει φίλοι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimhack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 με το γνωστό κόλπο μετέφερα 300 στο balance από alpha debit visa στην ίδια κάρτα. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά έκανα την παραγγελία με την δεύτερη φορά πριν από λίγο!!! , αλλά την έσπασα σε 2 μικρότερες. Το ποσό ήταν σχετικά μεγάλο. ίσως αν έχετε μεγάλες παραγγελίες και τις σπάσετε σε μικρότερες ίσως γίνει φίλοι μου. Οχι δεν ειναι κατι τετοιο....Εγω προσπαθησα κατι με ενα 1,7 ευρω να παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα