Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://gr.investing.com/currency-converter/αν ειναι δυνατον......κι εγω καθομαι και μαλωνω με τον κινεζο απο το πρωι .....

ρε το ατιμο το paypal μας τα παιρνει να μας τα στειλει στο balance στα 300 ευρω 11 μου πηρε +20 ευρω ποιο πανω στην ισοτιμια ωραιααα μια χαρα....τωρα μας βρηκαν τωρα θα μας γδαρουν!!!!!!!!!!!μια χαρα θα πλουτισουν !!!!!ευτυχως ολοκληρωσα την παραγγελεια

• Like 1
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε το ατιμο το paypal μας τα παιρνει να μας τα στειλει στο balance στα 300 ευρω 11 μου πηρε +20 ευρω ποιο πανω στην ισοτιμια ωραιααα μια χαρα....τωρα μας βρηκαν τωρα θα μας γδαρουν!!!!!!!!!!!μια χαρα θα πλουτισουν !!!!!ευτυχως ολοκληρωσα την παραγγελεια

Εμμ πάντα έτσι ήταν, το paypal έχει διαφορετικό exchange rate. Δεν άλλαξε κάτι λόγω cc.

Δημοσ.

Guys θελω να παρω κατι πραγματα απο εδω https://www.skatedeluxe.com/(ρουχα, longboard) μεσω χρεωστικης eurobank ΚΑΙ paypal κ δε με αφησε με κανενα απ τα 2. Πηγα στην τραπεζα να δοκιμασω κανονικα μεταφορα χρηματων κ μου πε ο τυπος οτι δε γινεται με τιποτα αγορα απο εξωτερικο. Τι μπορω να κανω? Να παω να παρω prepaid απο πηραιως? Γιατι διαβασα παραπανω οτι αυτο δουλευει. Help much appreciated.Thanks. 

Δημοσ.

επιτελους εκανα αγορα απο iherb με πειραιως mastercard . ανοιξαν τα capital controls δοξα τω θεω!

Καμία σχέση με άρση των CC.

Απλά η iherb ύστερα από "πιέσεις" Ελλήνων για αδυναμία αγορών,έβαλε server στην Ελλάδα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Απλά η iherb ύστερα από "πιέσεις" Ελλήνων για αδυναμία αγορών,έβαλε server στην Ελλάδα ;)

Και ακόμα δεν περνάνε όλες οι ελληνικές κάρτες....

Δημοσ.

Παιδιά εγώ μόλις τώρα έκανα πληρωμή στη wind μέσω paypal (κάρτα alpha bank visa) και έγινε κανονικά η πληρωμη.

Η WIND πρέπει να έχει κάνει κάποια πατέντα/συμφωνία με το PayPal, έχει πολύ καιρό που περνάνε τέτοιες πληρωμές προς αυτήν...

Δημοσ.

Επέλξε η ισοτίμια να γίνεται απο την τραπεζά σου και όχι από το PayPal!

Δημοσ.

Τι εννοείς ακριβως λέγοντας έβαλε server στην Ελλάδα; Τι σχέση έχει ο server με τις χρεωσεις;

Εκτός και αν εννοείς ότι άνοιξε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό;

Δημοσ.

παιδια καλημερα ενω εχω χρηματα στο balance δεν μπορω να ολοκληρωσω την παραγγελεια απο το vickmall γιατι?δεν μου τα παιρνει απο το balance και ζηταει την καρτα???ε

εγω αναγκάστηκα να γυρίσω το balance σε δολάρια. μετά όλα ok. 

Δημοσ.

Εφόσον δέχτηκε την δικιά σου Mastercard Debit λογικά είναι θέμα χρόνου να δεχτεί και την δικιά μου κάποια στιγμή..

Αν σε αφήσει να κάνεις και αγορά μέσω αυτής της κάρτας στο paypal, χωρίς να φορτώσεις balance με το γνωστό κόλπο δηλαδή, ενημέρωσέ μας.

Πού είχαμε μείνει; Μου ήλθε και το 1.5 ευρώ refund στο PP Balance. Πρόσθεσα αυτή την debit (κάρτα αναλήψεων συνδεδεμένη με λογ/σμό) και την έβαλα Primary card στο PP ώστε δοκιμάζοντας με μηδενικό PP Balance να δώ αν θα προχωρήσει αγορά αντλώντας euros απο το λογ/σμό.

Με την ευκαιρία για να αδειάσει το balance έκανα προγραμματισμένη αγορά 60 euros PP Γερμανία και το δέμα ταξιδεύει σήμερα.

Θα ενημερώσω όταν κάνω δοκιμαστική αγορά με την Debit Card Eurobank απο Κινέζο.

Δημοσ.

Πού είχαμε μείνει; Μου ήλθε και το 1.5 ευρώ refund στο PP Balance. Πρόσθεσα αυτή την debit (κάρτα αναλήψεων συνδεδεμένη με λογ/σμό) και την έβαλα Primary card στο PP ώστε δοκιμάζοντας με μηδενικό PP Balance να δώ αν θα προχωρήσει αγορά αντλώντας euros απο το λογ/σμό.

Με την ευκαιρία για να αδειάσει το balance έκανα προγραμματισμένη αγορά 60 euros PP Γερμανία και το δέμα ταξιδεύει σήμερα.

Θα ενημερώσω όταν κάνω δοκιμαστική αγορά με την Debit Card Eurobank απο Κινέζο.

Την δέχτηκε και τη δική μου κάρτα το Paypal και περιμένω κωδικό για το confirmation.

Btw, δοκίμασα αγορά από το pcgamesupply απευθείας με την κάρτα (χωρίς paypal) και έφαγα Χ.

Αρά και με paypal από το ίδιο site πάλι για X με βλέπω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...