sonyl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 το ξέρω,μιλάω για αγορές σε άλλα sites με paypal. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54280350 ενταξει για πέταμα θα πάει.. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rtfm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω αγορά από iHerb με Πειραιως MC! Τα πράγματα δείχνουν να ομαλοποιούνται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καλημερα ενω εχω χρηματα στο balance δεν μπορω να ολοκληρωσω την παραγγελεια απο το vickmall γιατι?δεν μου τα παιρνει απο το balance και ζηταει την καρτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, αγορά από αμαζον Ιταλίας για chromebox πέρασε σήμερα κανονικά με πιστωτική Visa Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greek13 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 το ξέρω,μιλάω για αγορές σε άλλα sites με paypal. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) ενταξει για πέταμα θα πάει.. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) Πριν λίγο, με χρεωστικη Mastercard της εθνικης δεν τα κατάφερα ! Λέω να δοκιμάσω με την prepaid ή με western union μπας και! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν λίγο, με χρεωστικη Mastercard της εθνικης δεν τα κατάφερα ! Λέω να δοκιμάσω με την prepaid ή με western union μπας και! πως γίνεται με western union?είχα προσπαθήσει μια φορά για western union μέσω ταχυδρομείου και δε δέχονταν πληρωμές σε εταιρείες,μόνο σε πρόσωπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια καλημερα ενω εχω χρηματα στο balance δεν μπορω να ολοκληρωσω την παραγγελεια απο το vickmall γιατι?δεν μου τα παιρνει απο το balance και ζηταει την καρτα??? Δεν φτάνουν τα χρήματα του balane 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 το ξέρω,μιλάω για αγορές σε άλλα sites με paypal. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) ενταξει για πέταμα θα πάει.. για το aliexpress αν δοκίμαζα άλλη κάρτα? (visa ή mastercard) Δεν περνά καμιά Ελληνική κάρτα εκεί. Μόνο κάρτα που έχει εκδοθεί από τράπεζα εξωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φτάνουν τα χρήματα του balaneη η παραγγελια μου ειναι στα 349 δολαρια και εχω μεσα,312 ευρω η ισοτιμια μου δειχνει οτι τα 312 ευρω ειναι 353 δολαρια ...κανω κατι λαθος??η δειχνει λαθος ισοτιμια...?ευχαριστω νικο για την αμμεση απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν περνά καμιά Ελληνική κάρτα εκεί. Μόνο κάρτα που έχει εκδοθεί από τράπεζα εξωτερικού ωραία...thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 η παραγγελια μου ειναι στα 349 δολαρια και εχω μεσα,312 ευρω η ισοτιμια μου δειχνει οτι τα 312 ευρω ειναι 353 δολαρια ...κανω κατι λαθος??η δειχνει λαθος ισοτιμια...?ευχαριστω νικο για την αμμεση απαντηση Ποια ισοτιμία στο δείχνει; Το Paypal έχει δικές του ισοτιμίες που είναι χειρότερες από τις επίσημες. Αρα αυτό φταιει μάλλον. Θα πρέπει να βάλεις λίγα παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια ισοτιμία στο δείχνει; Το Paypal έχει δικές του ισοτιμίες που είναι χειρότερες από τις επίσημες. Αρα αυτό φταιει μάλλον. Θα πρέπει να βάλεις λίγα παραπάνω http://gr.investing.com/currency-converter/αν ειναι δυνατον......κι εγω καθομαι και μαλωνω με τον κινεζο απο το πρωι ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green212 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μολις εκανα αγορα απο ebay συνολικο ποσο 40 τα 20 απο το balance και τα 20 τραβηξε απο την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μολις εκανα αγορα απο ebay συνολικο ποσο 40 τα 20 απο το balance και τα 20 τραβηξε απο την καρτα Με ποια καρτα/τραπεζα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Green212 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 πειραιος viza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα